Билети ЦСКА-Порто
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Билети ЦСКА-Порто
Тая тема за билетите ЦСКА - Порто ли е или онея другите да ми се хвалят колко са били? след мача разбрах, че хора който никгоа не са били на мач и нищо не разбират от футбол са били на стадиона ми стана ясно защо сте 25 - 27 или 70 хилияди ако искате ги изкарвайте. само ми е интересно как сте били 27 000 след като капацитета на стадиона е с 26 000 места - седалки без клетката + това в клетката нямаше никой от това което видях и г сектор беше наполовина празен + ако сметнеме и буферните зони как се събрахте 27 000? сигурно броите и тези пред телевизорите? ... още вчера си взех билети за 3те ни мача и на касата си имаше опашка не сериозна от 3-4 човека постояно идваха и се редяха. все пак на такива мачове ходят хора който стъпват по веднъж на 2 години на мач и е съвсем нормално да сме към 20 000. та с/у ТНС бяхме поне 10 000 какво говориме за мач с/у порто?!
Samoyl написа:red maick написа:Пълен стадион при сегашното положение в ЦСКА е доста трудно, но дори това да сме повече от вас /т.е 25 000/ пак ще говори много. Демек вие в най силните си моменти идвате 23 000, а ЦСКА в най тежките 25 000 показва много
Прав си !Когато бяхте шампиони в СИЛНИТЕ си моменти се събрахте с Ливърпул 16 000
Да при билети от 50 лв , вие сигурно щяхте да бъдете дори по малко

Абе хем се гледа спора да спре ,хем продължава
Как да съберем повече като играхме на Герена
Убеден съм ,че на Васил Левски ,който е по удобен за всички столичани щеше да има поне 30 000
Айде сега спри да ни коментираш публиката защото ставаш смешен 

[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Просто няма шанс да сте повече от 12 000 да речем в най-добрия случай!!При вас са няколко фактора за това..Първият отбора играе ужасен футбол и много хора от тея семкарите няма да ходят!!!Второ много бокотират и те няма да ходят!!!Трето на тези ваши мачове хората от провинцията са ви между 1/3 и 1/4 от всички.Вие никога не сте имали толкова фенове в София за да имате поне 20 000 без тези от Провинцията!!!И като ги махнеш тия стават толкова.Предвиждам от 8000 до 12 000.
А за Герена вчера го написах на един и пак ще го напиша:
Сектор Б-6000
Сектор А-9000
Сектор В-9000
Сектор Г по-пинцип е 2500 седалки а Клетката е за 3000-Сега седалките в сектор Г са 1500 защото тея между клетката и А са махнати!!!А клетака събира 2500 защото има 500 седалки в нея.За евротурнирите стадиона е с капацитет 26 000 а за шампионата е със капацитет 28 000.А за мача с Гент на стадиона е имало между 25 000 и 26 000.
p.s.А имам страхотното съмнение,че red maick никога не си ходил на мач на Герена!!!
Сектор Б-6000
Сектор А-9000
Сектор В-9000
Сектор Г по-пинцип е 2500 седалки а Клетката е за 3000-Сега седалките в сектор Г са 1500 защото тея между клетката и А са махнати!!!А клетака събира 2500 защото има 500 седалки в нея.За евротурнирите стадиона е с капацитет 26 000 а за шампионата е със капацитет 28 000.А за мача с Гент на стадиона е имало между 25 000 и 26 000.
p.s.А имам страхотното съмнение,че red maick никога не си ходил на мач на Герена!!!
Последна промяна от Avanti_Ragazzi на 28 сеп 2010 14:23, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
Samoyl написа:red maick написа:Събрахте 23-24000 с помощта на гонг, ринг и всички подобни медии, които от сутрин до вечер пропагандираха какво ставало на касите или го забравихте? Сега нещо да чувате за нашите билети? Някой да си е направил труда да даде инфо или да говори да се посети този мач и въпреки това има шанс да сме повече от вас, това какво ви говори?
Говори че капацитета на Васил Левски е по-голям от този на Геренана мен нищо друго не ми говори !
А би трябвало да ти говори,че ЦСКА за разлика от Левски няма на отчет медии, които зорлем да стимулират фенове да си купуват билети и въпреки това продажбите са що годе еднакви та дори има шанс и за повече. А при обратен вариант съм сигурен,че числата биха били доста различни.
Какво значение има кой колко публика ще има на мачовете. Важното е стадионите да са пълни и отборите да бият, че лошо ни се пише за следващите години. Стига сте си ги мерили.
[center]
[/center]

Avanti_Ragazzi написа:Просто няма шанс да сте повече от 12 000 да речем в най-добрия случай!!При вас са няколко фактора за това..Първият отбора играе ужасен футбол и много хора от тея семкарите няма да ходят!!!Второ много бокотират и те няма да ходят!!!Трето на тези ваши мачове хората от провинцията са ви между 1/3 и 1/4 от всички.Вие никога не сте имали толкова фенове в София за да имате поне 20 000 без тези от Провинцията!!!И като ги махнеш тия стават толкова.Предвиждам от 8000 до 12 000.
Сектор Б-6000
Сектор А-9000
Сектор В-9000
Ок да събира макс 26000 и то при едва ли не да няма празна седалка / а аз такива в Г видях доста/, което пак означава да сте под 25 000. За причините ,които си изредил бих се съгласил ,но наистина ще бъде подвиг в мирно време при тази ви форма и резултати да бъдем пак повече. И оправданието за стадиона не важи ,защото това е все едно да кажем ние на мачовете срещу Байер или Тулуза ,че ако бяхме на В.Левски щяхме да сме 40 000.
Samoyl написа:Ми върни се малко на зад във времето , прочети някой друг вестник и ще разберешАз не обяснявам че нямате фенове, просто се опитвате да набиете на всички в главите че видиш ли Вие сте най-верните и най-многото и че другите са "измекяри".В Барселона имаше 5000 бърлгари които подкрепиха Левски ! Колко са дошли от България , колко от Испания , колко от другите страни това е отделен въпрос
Чакай сега малко, че не разбрах нещо. Как се опитваме да "набиеме в главите на другите че сме най-верните и че другите са измекяри"?! С кое по точно се опитваме да го направиме това? м? темата беше създадена за да каже момчето, че е видял колко билета са продадени до момента - 10 000 да ни зарадва, че може да видиме пълен стадион от 1 година насам. Въпреки загубите, въпреки грешките в управлението, въпреки бойкотите, да има най-накрая нещо положително и момчето го споделя в нашия форум. Изведнъж вие идвате и почвате да ни усмивате как ако съберем 15 000 ще е чудо, как вие сте претъпкали герена, едвали не от терасите на околните блокове са гледали мача, как тези който искат победа или равен да ходят да се прегледат и на всичко отгоре ми казваш че искаме да си налагаме мнението?! май става точно обратното ... не мислиш ли? доста нагло от твоя страна да ми казваш че искам да си налагам мнението в/у другите различни от мен (в този случай феновете на левски) като си коментираме нашия отбор и колко фена ще има на мача, а вие идвате и почвате точно това което се опитваш да ме обвиняваш мен и другите фенове на ЦСКА в този форум.
Само 4000 билета са продадени за мача ЦСКА - Порто

Близо 4000 билета за мача с Порто е продало до този момент ръководството на ЦСКА. Вчера след отварянето на касите са били изкупени 1200 пропуска. Преди това са продадени повече от 2600 талона в търговската мрежа.
Очаква се на мача в четвъртък да присъстват поне 15 хиляди души. Касите на стадион "Васил Левски" ще работят от 14:00 до 18:00 часа, като в деня на мача те ще бъдат отворени от 11:00 до 21:00 часа.
Ето и цените на билетите за мача ЦСКА - Порто:
сектор А - 20 лева
сектор В - 15 лева
сектор Г - 10 лева
сектор А ложи - 55 лева (могат да бъдат закупени единствено от търговската дирекция на стадион Българска армия)
сектор А ВИП - 80 лева (могат да бъдат закупени единствено от търговската дирекция на стадион Българска армия)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Новината е от тази сутрун - 10ч.

Близо 4000 билета за мача с Порто е продало до този момент ръководството на ЦСКА. Вчера след отварянето на касите са били изкупени 1200 пропуска. Преди това са продадени повече от 2600 талона в търговската мрежа.
Очаква се на мача в четвъртък да присъстват поне 15 хиляди души. Касите на стадион "Васил Левски" ще работят от 14:00 до 18:00 часа, като в деня на мача те ще бъдат отворени от 11:00 до 21:00 часа.
Ето и цените на билетите за мача ЦСКА - Порто:
сектор А - 20 лева
сектор В - 15 лева
сектор Г - 10 лева
сектор А ложи - 55 лева (могат да бъдат закупени единствено от търговската дирекция на стадион Българска армия)
сектор А ВИП - 80 лева (могат да бъдат закупени единствено от търговската дирекция на стадион Българска армия)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Новината е от тази сутрун - 10ч.

[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
Ами аз в 11 бях в Германос и там на схемата на нац. стадион се виждаше ясно колко места са заети. Ако искате вярвайте на глупостите за 4000 билета ако искате не. В четвъртък пак казвам ще се види и изненаданите няма да са малко.