Страхотно клипче с коментар на Гонг

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LYUBOLSFC
Контакти:

Re: Страхотно клипче с коментар на Гонг

Мнениеот LYUBOLSFC » 28 сеп 2010 13:10

браво! ЛЕВСКИ-ТОВА Е БЪЛГАРИЯ!
ТИ СИ ЛЮБОВТА!ТИ СИ ГОРДОСТТА!В НАШИТЕ СЪРЦА!ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребителски аватар
Roberto
Контакти:

Мнениеот Roberto » 28 сеп 2010 13:18

Много добри клипчета БРАВО!!!
Само една любов не ще умре в сърцето ми... ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребителски аватар
Sofiaatowern
Контакти:

Мнениеот Sofiaatowern » 28 сеп 2010 13:20

КОЙТО НЕ МУ ХАРЕСВА ДА СЛУША,ДА СЛУША ДЕБИЛИТЕ ОТ ТВ-ИТЕ,КАДЕТО МОЖЕШ ДА ЗАСПИШ.Аз още си мечтая да доживея в бг ефира да се намерят коментатори като в Испания и Бразилия,кадето може да ти настръхнат косите,дори и при тъч.Поклон пред Томето и Грънчарката,които показват как трябва да се коментира.

То затова и много малко хора ги слушат, а малкото хора скоро май и те няма да ги слушат по-обективни причини и ще си останат такива като теб, заради прекалената фенщина, която показват. Всеки има право да слуша и гледа каквото иска в крайна сметка.. Аз не обичам да ми крещат, както и болшинството от фенове, какъв е проблемът? И не сравнявай съветски трабант с мерцедес и ферари, моля, когато настигнем въпросните страни ще имаме достатъчно богат избор за слушане, а не само два. Както и да е, слушайте си каквото искате, но не го натрапвайте на другите!

Bobolin
Контакти:

Мнениеот Bobolin » 28 сеп 2010 13:30

Свалям шапка пред автора на клипа. ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!!!

pfcls
Контакти:

Мнениеот pfcls » 28 сеп 2010 13:37

Браво за клиповете !!! Очакваме продължение и в Лисабон. Успех Левскари !!!

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 28 сеп 2010 13:42

Хубави клипове :) В четвъртък бием в Лисабон ;)
Само Левски :!:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 28 сеп 2010 14:03

Клипчето е страхотно !!! :) Но този коментар след мача.... просто те изпълва...настръхваш от него !!! :

http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=157973

А ето и кой пази вратата на ЛЕВСКИ:

http://www.gong.bg/view_photo_topic.php ... =36861#pic
:cry: :!:

И все пак, само тези, които бяхме на Герена изпитахме всичко това на живо ....

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 28 сеп 2010 14:19

Лично мен ме дразнят точно Т.Русев и Грънчаров така припевно да викат гол.Иначе даже много ме кефи испанците да ги слушам как коментират.Относно коментаотрите на гонг забелязвам разлика от това как коментираха преди 3 години и сега.В прочем разликата е само във викането когато има гол.Сега се забелязва едва ли не едно култивирано викане което лично на мен не ми харесва.Харсеваше ми когато просто се радваха без никакви задръжки че са радиокоментатори.А сега все едно пеят ( ама доста фалшиво) и вкарват едни такива неестествени реплики.
По принцип аз се възхищавам на работещите в гонг и ги слушам всеки ден.Това няма нищо общо с това което писах по горе.
Ето на пример в "минутките на водещия" , Томислав Русев винаги ме изпълва и настръхвам защото ми изглежда естественно.Докато това викане с което се опитват да подражават на испански и южноамерикански коментатори ми се струва много не естесвено.Та това е дразнещо.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

sinia
Контакти:

Мнениеот sinia » 28 сеп 2010 14:21

Коментаторите са железни, да продължават в същия дух

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 28 сеп 2010 14:31

Sofiaatowern написа:
КОЙТО НЕ МУ ХАРЕСВА ДА СЛУША,ДА СЛУША ДЕБИЛИТЕ ОТ ТВ-ИТЕ,КАДЕТО МОЖЕШ ДА ЗАСПИШ.Аз още си мечтая да доживея в бг ефира да се намерят коментатори като в Испания и Бразилия,кадето може да ти настръхнат косите,дори и при тъч.Поклон пред Томето и Грънчарката,които показват как трябва да се коментира.

То затова и много малко хора ги слушат, а малкото хора скоро май и те няма да ги слушат по-обективни причини и ще си останат такива като теб, заради прекалената фенщина, която показват. Всеки има право да слуша и гледа каквото иска в крайна сметка.. Аз не обичам да ми крещят, както и болшинството от фенове, какъв е проблемът? И не сравнявай съветски трабант с мерцедес и ферари, моля, когато настигнем въпросните страни ще имаме достатъчно богат избор за слушане, а не само два. Както и да е, слушайте си каквото искате, но не го натрапвайте на другите!

Съгласен , че всеки има право на мнение , и да слуша каквото си иска ,но не съм съгласен , че "малко хора ги слушат" , защото много хора си гледат мача по телевизията и са намалили бездушните коментатори от телевизията и си слушат радиото , а за "прекалената "Френщина"(каквото и да означава) това е истинската радост.Аз лично при третия гол на Грийн заглуших коментара на радиото от Врещене.

Върни се в “Левски”