Страхотно клипче с коментар на Гонг

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Страхотно клипче с коментар на Гонг

Мнениеот maximalniq » 28 сеп 2010 12:34

Днес разглеждах клипчета от победата ни над Гент и се натъкнах на едно страхотно клипче направено от rkk.

Много добре е направено, дано и след четвъртък да имаме повод да правим такива клипчета!

ЛЕВСКИ, ОБИЧАМЕ ТЕ!!!
Изображение

Потребителски аватар
hellyeah
Контакти:

Re: Страхотно клипче с коментар на Гонг

Мнениеот hellyeah » 28 сеп 2010 12:40

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fzPu1THxWv8[/youtube] това клипче е от същия автор,също е много добро.Надявам се че в четвъртък ще има повод да направи ново.
“Не купувам от Lafka”

Потребителски аватар
hellyeah
Контакти:

Мнениеот hellyeah » 28 сеп 2010 12:44

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-lVQYQoZXgo&feature=channel[/youtube]
“Не купувам от Lafka”

Потребителски аватар
Sofiaatowern
Контакти:

Мнениеот Sofiaatowern » 28 сеп 2010 12:53

Мен лично това врещене не ми харесва, който иска му харесва да слуша. То хубаво радио водещият да се радва, ама чак пък така да крещи.. :lol:

rkk
Контакти:

Мнениеот rkk » 28 сеп 2010 12:55

Хах, явно си имам последователи, защото това от Гент не го бях качвал във Вбокс-а :mrgreen:

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 28 сеп 2010 12:58

Поздрав зоа автора на клипът

Потребителски аватар
hellyeah
Контакти:

Мнениеот hellyeah » 28 сеп 2010 12:58

rkk написа:Хах, явно си имам последователи, защото това от Гент не го бях качвал във Вбокс-а :mrgreen:

Можеш да си потърсиш авторските права от v-box7,те по принцип са най-големите пирати.
“Не купувам от Lafka”

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 28 сеп 2010 13:02

Sofiaatowern написа:Мен лично това врещене не ми харесва, който иска му харесва да слуша. То хубаво радио водещият да се радва, ама чак пък така да крещи.. :lol:

КОЙТО НЕ МУ ХАРЕСВА ДА СЛУША,ДА СЛУША ДЕБИЛИТЕ ОТ ТВ-ИТЕ,КАДЕТО МОЖЕШ ДА ЗАСПИШ.Аз още си мечтая да доживея в бг ефира да се намерят коментатори като в Испания и Бразилия,кадето може да ти настръхнат косите,дори и при тъч.Поклон пред Томето и Грънчарката,които показват как трябва да се коментира.
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

rkk
Контакти:

Мнениеот rkk » 28 сеп 2010 13:05

hellyeah написа:
rkk написа:Хах, явно си имам последователи, защото това от Гент не го бях качвал във Вбокс-а :mrgreen:

Можеш да си потърсиш авторските права от v-box7,те по принцип са най-големите пирати.

Глупости. Момчето, което е качило клипа, е от форума на Левски, цитирал ме е, а и мен не ми пречи :) Да се радват хората на клипа, колкото повече, толкова повече. А ако момчетата ми отворят в четвъртък още "работа", идеално. Въпреки че при гостуванията е по-трудно да се направи надъхващ клип, защото кадрите от публиката са малко и т.н., ясни са причините, не може да се получи нещо ударно.

Върни се в “Левски”