Днес разглеждах клипчета от победата ни над Гент и се натъкнах на едно страхотно клипче направено от rkk.
Много добре е направено, дано и след четвъртък да имаме повод да правим такива клипчета!
ЛЕВСКИ, ОБИЧАМЕ ТЕ!!!
Страхотно клипче с коментар на Гонг
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- maximalniq
- Контакти:
Re: Страхотно клипче с коментар на Гонг
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fzPu1THxWv8[/youtube] това клипче е от същия автор,също е много добро.Надявам се че в четвъртък ще има повод да направи ново.
“Не купувам от Lafka”
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-lVQYQoZXgo&feature=channel[/youtube]
“Не купувам от Lafka”
- Sofiaatowern
- Контакти:
Мен лично това врещене не ми харесва, който иска му харесва да слуша. То хубаво радио водещият да се радва, ама чак пък така да крещи.. 

Хах, явно си имам последователи, защото това от Гент не го бях качвал във Вбокс-а 

Поздрав зоа автора на клипът
rkk написа:Хах, явно си имам последователи, защото това от Гент не го бях качвал във Вбокс-а
Можеш да си потърсиш авторските права от v-box7,те по принцип са най-големите пирати.
“Не купувам от Lafka”
Sofiaatowern написа:Мен лично това врещене не ми харесва, който иска му харесва да слуша. То хубаво радио водещият да се радва, ама чак пък така да крещи..
КОЙТО НЕ МУ ХАРЕСВА ДА СЛУША,ДА СЛУША ДЕБИЛИТЕ ОТ ТВ-ИТЕ,КАДЕТО МОЖЕШ ДА ЗАСПИШ.Аз още си мечтая да доживея в бг ефира да се намерят коментатори като в Испания и Бразилия,кадето може да ти настръхнат косите,дори и при тъч.Поклон пред Томето и Грънчарката,които показват как трябва да се коментира.

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "
hellyeah написа:rkk написа:Хах, явно си имам последователи, защото това от Гент не го бях качвал във Вбокс-а
Можеш да си потърсиш авторските права от v-box7,те по принцип са най-големите пирати.
Глупости. Момчето, което е качило клипа, е от форума на Левски, цитирал ме е, а и мен не ми пречи