За или против Силвано Пранди!?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Emo_87
Контакти:

Re: За или против Силвано Пранди!?

Мнениеот Emo_87 » 28 сеп 2010 10:00

ЗА СИЛВАНО ПРАНДИ !!!
“I even get excited when I see the letter 'J' in a newspaper headline. It makes me think of Juventus instantly.”

Потребителски аватар
federer90
Контакти:

Мнениеот federer90 » 28 сеп 2010 10:05

Аз винаги съм бил против него.Трябва да се вземе Радо Стойчев.

Потребителски аватар
chepondrev 1912
Контакти:

Мнениеот chepondrev 1912 » 28 сеп 2010 10:30

deepblue1963 написа:
chepondrev 1912 написа:Твърдо - ЗА Сеньор Пранди. Замо да се оправи защитата - посрещане и отиграване след блокада. Тодор Алексиев не ми хареса в мача с Франция и логично беше сменен с Ники Пенчев. След лошо посрещане как да направиш успешна атака? Иска ми се пердето Братоев да видя в игра ЗА ПО-ДЪЛГО. Ще смачкаме Бразилия - слушайте ко ви каам :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

" Замо да се оправи защитата - посрещане и отиграване след блокада."
Само???Все едно националите да се обръснат и подстрижат преди мачовете... :lol: :lol: :lol: Това са неща,които се "оправят" с години,а не като Апостол Карамитев-за една нощ(в един известен филм).
На "пердето" Братоев така му падна "пердето,че не можа да види къде е полето на противника и онзи ден "вкара гол",а вчера изкара в аут!
С лека ръка беше отписан Б.Йорданов,например.Затова,пък,Гоцев е "велик"!Айде,моля...Всички разбраха,че се крепим на плещите САМО на ДВАМА-Казийски и Николов и вече се нагодиха!Това е!

На Европейското мисля, че показахме игра в защита - и това не е научено за една нощ - или пък искаш да кажеш, че е забравено за една нощ? :o
Братоев до сега е влизал само за да вкара сервис и после вън - що? той не е играч за един сервис
Казийски и Николов ги пиши хванати на блок, ако нямаме посрещане. А Алексиев точно такова посрещане предлага в момента - калпаво.
И защо хулите Жеков - колко удобни топки за хубаво разиграване му дадоха посрещачите?????
http://www.youtube.com/watch?v=luGZ8EhtT3E
КРАСОТА - ВЯРА - БОРБА

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 28 сеп 2010 10:34

Против. С нищо не виждам да се е подобрил отбора ни.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 28 сеп 2010 11:08

chepondrev 1912 написа:
deepblue1963 написа:
chepondrev 1912 написа:Твърдо - ЗА Сеньор Пранди. Замо да се оправи защитата - посрещане и отиграване след блокада. Тодор Алексиев не ми хареса в мача с Франция и логично беше сменен с Ники Пенчев. След лошо посрещане как да направиш успешна атака? Иска ми се пердето Братоев да видя в игра ЗА ПО-ДЪЛГО. Ще смачкаме Бразилия - слушайте ко ви каам :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

" Замо да се оправи защитата - посрещане и отиграване след блокада."
Само???Все едно националите да се обръснат и подстрижат преди мачовете... :lol: :lol: :lol: Това са неща,които се "оправят" с години,а не като Апостол Карамитев-за една нощ(в един известен филм).
На "пердето" Братоев така му падна "пердето,че не можа да види къде е полето на противника и онзи ден "вкара гол",а вчера изкара в аут!
С лека ръка беше отписан Б.Йорданов,например.Затова,пък,Гоцев е "велик"!Айде,моля...Всички разбраха,че се крепим на плещите САМО на ДВАМА-Казийски и Николов и вече се нагодиха!Това е!

На Европейското мисля, че показахме игра в защита - и това не е научено за една нощ - или пък искаш да кажеш, че е забравено за една нощ? :o
Братоев до сега е влизал само за да вкара сервис и после вън - що? той не е играч за един сервис
Казийски и Николов ги пиши хванати на блок, ако нямаме посрещане. А Алексиев точно такова посрещане предлага в момента - калпаво.
И защо хулите Жеков - колко удобни топки за хубаво разиграване му дадоха посрещачите?????

Кого да извади,за да играе Братоев?
Не съм хулил Жеков!
Щом на Европейското сме показали защита,а сега не,значи другите са се научили по-добре да забиват!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 28 сеп 2010 11:16

Всичко опира до физическата форма, иначе играчите не могат да са станали много по-слаби като качества. Управлението на физическата форма и психиката са нещата, които решават големите пъревнства. Оптималната физическа форма позволява техническите елементи да се реализират по-прецизно и по-ефективно, като това пък дава самочувствие на играча /тай самият усеща, че е подготвен и е склонен и да рискува когато се наложи/ и обратно не може уморен играч да реализира своя технически потенциал, ще го реализира за 30 минути и ще капне /това пък го прави неуверен във взимането на решения, което качва много грешките/. А формата на нашите е отчайваща досега ...

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 28 сеп 2010 12:27

Тук някой казват, че Пранди бил променил отбора към по добро. Но във волейбола както и в останалите групи всичко опира до резултати. Хайде да видим. Пранди не излезе от групите в две поредни участия в СЛ. Спечели бронзов медал на последното европейско. Сега световното не е свършило и още сме в играта, но дотук играем доста слабо. Все пак, ако продължим и спечелим медал или дори сме в четворката, всички ще забравят загубите на старта. Но всички тези постижения ние ги имахме и преди да дойде Пранди. И тогава печелехме бронзови медали, дори се случваше да бием и Бразилия на голям форум. И това ставаше и при Стоев, и при Брунко Илиев и при сърбина който беше в един момент. А играта според мен си е все същата. Редуваме силни със слаби мачове. Пак можем да бием всеки и да паднем от всеки. Значи треньорът няма чак такова значение. Имаме добър волейбол, но все пак имаме таван. Можем да сме сред най добрите, но не на върха. Иначе Пранди може да е голямо име и все още да е един от най-добрите треньори. Но той си има клубен отбор в Италия. Там е основната му работа. А тук в националния ни отбор е дошъл да припечели нещо допълнително, ако може. В това е проблема. Трябва човек който да се ангажира изцяло с отбора.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

assencho1
Контакти:

Мнениеот assencho1 » 29 сеп 2010 12:35

ходи се прегледай !!! Който казва, че не са се променили нещата от както Пранди е трениор, значи не разбира от волейбол и не трябва да коментира този спорт!!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 01 окт 2010 03:43

assencho1 написа:ходи се прегледай !!! Който казва, че не са се променили нещата от както Пранди е трениор, значи не разбира от волейбол и не трябва да коментира този спорт!!

Така лиии? Ами и да ти козируваме не искаш ли?> Ти да не си някой лидер на комунистическа и авторитарна партия? В стил моето мнение е най- правилно, който мисли иначе да си гледа работата?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 01 окт 2010 13:18

Пранди си има своите кусури.
След като в по предни поустове се разгледаха резултатите ( успехите ) ... да видим, как играехме преди и, как сега, с него.
Ами .... аз лично виждам малка разлика към по добро, по отношение на блокадата !
Преди залагахме на изключително унищожителен сервиз, от където ( ако се получи разбира се ) ... работеше и блока ни.
Сега правим блокади, и след като бием елементарен ( така наречения - насочен сервиз, без сила ) ... начален удар, при това доста често, което говори, за някакви тактически отигравания, в които хващаме съперника.
Значи, за блока можем да му пишем ( на Пранди ) ... един > +
В атака, преди Пранди, почти винаги и само разчитахме на силата ....
Сега, сега виждам, че като не е удобна една топка, нашите не я рискуват !
От там, като просто прехвърлим топката ( вместо да ни хванат на блок, или изкараме аут, когато не е удобна ) ... даваме възможност на подобреният ни блок, да заработи.
Значи, и за атаката можем да пишем > +
В защита, мисля, че е вън от съмнение, че играем по добре, от колкото при предшествениците на Пранди.
Вече, почти не виждаме, съперника да ни прави чиста точка ( топката да се забие директно в пода, без наш да играе с нея ) ... това на мен лично, ми прави много силно впечатление !
Значи, и за играта в защита, един > +
Време е, и за минуси ....
Сервиза !
Какво и, къде отиде умопомрачителният ни сервиз ? ?
Толкова грешки от начален удар, от как италианеца е начело, аз не помня !
А гледам волейбол от 1990 г. !
Незнам на какво се дължи, но при предишните треньори, сервиза ни беше много мощно оръжие !
И почти никога нямахме проблеми срещу технични отбори, като Франция, Сърбия и т.н.
Значи, за сервиза, от както Пранди е тренер > минус !
Посрещането ....
Ами, това си ни е, най голямата болка ( слабост ) .... при това, от доста време насам !
И преди, и сега си имаме жестоки проблеми, когато съперника застане за начален удар.
Вината на Пранди е, че не намери начин, и явно играчи, които го могат това !
Значи, за посрещането > минус
В заключение ....
Промените от как италианеца ни е наставник, са съвсем малко, в положителна посока !
Толкова малко подобрение, че аз лично, не съм сигурен, дали и ако не беше български тренера, нямаше пак да ги постигнем ! ? ?
А дали съм за Пранди ......
Ще изчакам да приключи световното, и тогава ще кажа.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Волейбол”