Полша, Бразилия, България!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Roberto
Контакти:

Re: Полша, Бразилия, България!!!

Мнениеот Roberto » 28 сеп 2010 01:46

Gretna написа:
Roberto написа:
venconi написа:Гледах куба с бразилия, просто наслада за окото. Уникален спектакъл. С кариоките и два дена да играем няма шанс. Дано да излъжем поляците, които където ни хванат на голямо първенство ни мачкат. Най-лошото е обаче , че с жеков играта ни е като отпреди 10 години. Даже и тогава сигурно е имало повече комбинации, а сега атака само от 2 и 4 . Трагедия !

Напълно съм съгласен Жеков рядко прави хубав мач...

Жеков е разпределител на световно ново и е в супер форма. Общо взето кто гледам другите отбори ние ги превъзхождаме и в мощ на атаката и в блок и в сервис. Само Бразилците са ни кокуренти но така са измислени нещата,че да играем финал с тях и каквото сабя покаже. Аз вярвам, че момчетата на това световно ще направят Бъллгария щастлива. За мачовете в група 2 ще са във върхова форма и дано да я запазят докрая. Може би стана по-добре, че Франция ни би и сега вмето първи сме трети. Жалко за всички които си правят изводи от полягането ни на Чехия. Защо не може и ние да полегнем някой път за да си постигнем целите?

Какво искаш да кажеш с това?
Само една любов не ще умре в сърцето ми... ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 28 сеп 2010 02:11

От тук нататък всяка точка и гейм се броят!!! Дори в самата група може да стане някаква врътка три отбора с по 1 победа! Ако искаме да постигнем нещо, трябва да се играе за всяка една точка, защото в следващия (евентуално кръг) някой от нашта група ще започна с точка по-малко и е много вероятно това да сме ние...
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Leooo
Контакти:

Мнениеот Leooo » 28 сеп 2010 05:27

Дано да бъдем на ниво вече :)
[center]Изображение[/center]
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Мнениеот Messinho » 28 сеп 2010 07:16

Сами им се натрасяхмо и сега ще си го понесем...
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

Потребителски аватар
chepondrev 1912
Контакти:

Мнениеот chepondrev 1912 » 28 сеп 2010 08:13

Стига с тези гадни бразилски манипулатори. Ако не им върви играта - скачат, викат, разправят се със съдията, бавят и накъсват играта........ а иначе не са толкова добри. Не се притеснявам за мача с Бразилия - можем да ги опънем мощно :mrgreen: А Полша - 3:2 за България :mrgreen: БЪЛГАРИ-ЮНАЦИ
http://www.youtube.com/watch?v=luGZ8EhtT3E
КРАСОТА - ВЯРА - БОРБА

Потребителски аватар
chepondrev 1912
Контакти:

Мнениеот chepondrev 1912 » 28 сеп 2010 08:29

Sole написа:3-те най-силни отбора на Световното се събраха в един кюп :roll:

Ами нали, за да станем шампиони, тряа да бием най-силните? :mrgreen: Няма да разберат от къде им е дошло :mrgreen: :evil: :twisted:
http://www.youtube.com/watch?v=luGZ8EhtT3E
КРАСОТА - ВЯРА - БОРБА

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 28 сеп 2010 08:45

А можехме да сме на мястото на Франция срещу Япония и Аржентина или на мястото на Чехия срещу САЩ и Камерун.Е-е-е-х...
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

ACDC
Контакти:

Мнениеот ACDC » 28 сеп 2010 09:09

А можеше и баба ми да е мъжка..не предполагам че са си правили някакви сметки.. но каквото, такова и на мен не ми харесаха как играха до момента нашите, но си ги подкрепям. И аз мисля, че нямат шанс в ама не съжелявам, че са в тая група. Ако мислят да играят, ще победят, ако ли не у дома като нас.

Потребителски аватар
benquick
Контакти:

Мнениеот benquick » 28 сеп 2010 09:27

Като гледах как върви мача ни с Франция мислех че евентуално там ще полягаме но нашите се амбицираха и играха до края за този мач който загубихме злощастно.
Колкото до снощния мач изобщо не ми се мисли да са лягали на Чехия най-малкото защото зависехме много дали Франция ще победи(или направи повече от 41 точки)в мача с Китай.
Просто нашите бяха много много изморени от предния ден и нищо в играта не им се получаваше,изобщо не показаха и 50% от това което могат.Дано имаме късмет и покажем
една силна игра срещу Полша и Бразилия и прескочиме напред пък там вече всичко е възможно.Вярвам на момчетата и се надявам че ще успеят.Напред БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!
vaskonti написа:
flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става :mrgreen:

То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия... :)
А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си :)

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 28 сеп 2010 09:28

ACDC написа:А можеше и баба ми да е мъжка..не предполагам че са си правили някакви сметки.. но каквото, такова и на мен не ми харесаха как играха до момента нашите, но си ги подкрепям. И аз мисля, че нямат шанс в ама не съжелявам, че са в тая група. Ако мислят да играят, ще победят, ако ли не у дома като нас.

Ирония,братчет,ирония...Опитваме се да прикрием слабата игра с някакви "сметки".Ние ли се извъдихме най-големите "сметкаджии" на световното?За всички отбори е ясно,че България се крепи на усилията на двама-Казийски и Николов.И то не от вчера,не от онзи ден.ТОВА Е!Въпрос на време беше другите да се нагодят към това.С лека ръка беше отписан Б.Йорданов,например.За сметка на това,пък,Гоцев е "велик".Айде,моля...
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Върни се в “Волейбол”