Титан ще продаде ЦСКА до Нова Година.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Безотговорен

Re: Титан ще продаде ЦСКА до Нова Година.

Мнениеот Безотговорен » 28 сеп 2010 01:43

fantom 2 написа:
tprodanov написа:Факт, че няма ток на Панчарево ли, не разбрах?

Именно ...

Не знам откъде tprodanov има информация, че няма ток, но аз също имам тая информация от човек, който ходи на място там преди 10 дена. От него знам също, че хората там са му казали, че няма ток и не се строи заради лиспа на пари. Ако имало ток и пари са щели да го напрвят за 1-2 месеца, но в момента се чака.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 28 сеп 2010 01:55

Tony_CSKA написа:
fantom 2 написа:
Tony_CSKA написа:Ами например: "Има ли пари Титан да издържа ЦСКА?" - "Спорен въпрос."
"Колко струва ЦСКА?" - "Въпрос на одит."
Не е трудно да се усети човек на къде духа вятъра.

Е , ти какви отговори очакваш да чуеш ? Титан ще вложи 100 милиона евро в ЦСКА ... Или пък ЦСКА струва 50 милиона евро ... Ако това бяха отговорите , то щяха да са две опашати лъжи , а отговорите на Д. Борисов си бяха точни и на място казани.

Не казвам нищо друго освен това, че отговорите бяха косвено потвърждение на слуховете, че Титан продават отбора. Не съм и очаквал нещо по-различно.

А ако питаш некоя мадама как разбира колко тежи и тя ти каже, че си мери килата с кантарче, това е косвено потвърждение, че ще ти пусне. :lol:
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Мнениеот berbatov » 28 сеп 2010 02:49

Гледах го Борисов след мача- бъзикаше се с журналята само както той си го може..
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 28 сеп 2010 03:16

Някои хора тук като пишат,че ЦСАк се продава поне да бяха порчели това преди да говорят:
Продава ли се ЦСКА - какво каза Димитър Борисов пред Sportal.bg
11 септември 2010 | 11:56
Продава ли се ЦСКА и какво мислят босовете на тима за исканията на червените фенове? Тези въпроси зададе днес Sportal.bg на собственика на ЦСКА Димитър Борисов. Ето неговите отговори:

Г-н Борисов, търсим ви, тъй като в последно време се появиха публикации, че ще продавате ЦСКА. Кой е купувачът?

- Стига сте се занимавали с глупости. Какви купувачи? Покажете ми ги, аз все още не съм ги виждал. Не мога да разбера, каква е тази мания всеки месец да се търси нов собственик на ЦСКА. Колко се смениха?

Васил Божков...

- С него се познаваме. Приятели сме. Преди няколко дни се засякохме, но той не ми каза, че иска да купува ЦСКА. Четох, че следващите на опашката били араби. Пълни глупости. Имам чувството, че когато изникне проблем в някой от нашите конкуренти, на следващия ден нарочно се пускат "новини" за ЦСКА, за да се тръгне в друга посока.

А по принцип - продава ли се ЦСКА?

- Не. Към този момент, не. След година, две, пет - не знам. Вижте, с тези публикации вредите на отбора. Създава се излишно напрежение. То влияе на играчи, треньор, спортно-техническо ръководство. В ЦСКА сме вложили не малко пари, имаме желание да го направим силен европейски отбор. Не можем и не искаме да се откажем. А и ако тръгнем да продаваме ЦСКА, "Титан" или нещо друго, защо мислите, че ще се крием като мишки в бунгала? Какво толкова тайно има в продажбата на клуб? Ще излезем и ще обявим, че се водят преговори. Сега слушам - тайни преговори с Васил Божков, скришни консултации с араби.

Част от феновете на тима поставиха искания към ръководството. Знаете ли за тях и как ще ги коментирате?

- Да, запознат съм тях. Искат треньорът да не се пипа поне две години. Ето, казвам го, Гьоре Йовановски ще е треньор на ЦСКА в следващите 24 месеца. Надявам се да не стават катаклизми в тима, но желанието на ръководството е като това на феновете - треньорът да не се пипа поне 2 години. За ДЮШ на ЦСКА - феновете би трябвало да знаят, че проблемите там са от 20 години. Сега строим нови съблекални на Панчарево, с възстановителен център и ресторант, които ще се използват и от ДЮШ. В най-скоро време децата ще тренират на хубави терени на Панчарево. А що се отнася до стадион "Българска армия", би трябвало нашите фенове да ни подкрепят. Имаме планове и е задължително да сме заедно, а не да се създава натиск върху нас, от който да се възползват тези, които не са свързани с ЦСКА и не им пука за клуба. Хайде, трябва да затварям, че имам работа...
Точка на споровете с продажбата.Нормално е Борисво да си прави майтап с журналистите,защотот явно са малоумни.Хиляда пъти им се казва,че ЦСКА не се продава а онези пак питат "Ама продава ли се ЦСКА?"

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Мнениеот Messinho » 28 сеп 2010 07:19

Дай Боже да се отървем от тези пернишки печки
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

Потребителски аватар
rocknrolla
Контакти:

Мнениеот rocknrolla » 28 сеп 2010 08:12

ТИТАНик.
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 28 сеп 2010 08:53

Борисов каза,че по принцип,за цената на един отбор може да се говори след "оценка".Не е казал,че в момента се извършва такава или предстои да се извърши.Стига сте съчинявали глупости.Не вземайте мечтите си за реалност.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 28 сеп 2010 12:15

Messinho написа:Дай Боже да се отървем от тези пернишки печки
Добре ще е за вас, стига да не налетите на Митал 2ри.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

mitaca
Контакти:

Мнениеот mitaca » 28 сеп 2010 13:18

Абе то за Левски нЕма купувачи (сериозни де), че за ЦСКА ли? Някой по-горе спомена, калкулира се колко са вложили Титан плюс дълговете (бих прибавил и малко печалба) и готово. Ама на таз цена никой няма да се навие, а цени 2-но и 3-но по ниски няма да устроят Титан. Миналата година (по слухове разбира се) се коментираше, че са предлагали (кои не е баш ясно, но се знае ;)) на Батков 10-12 млн. той искал 15 минимум и нищо не стана. Сега даже положението в ЦСКА е по- хмммм да кажем по-сложно. Но винаги има опасност от типа Митал. Не богат, а много богат собственик. Само, че без интерес във футбола и ЦСКА (или който и да е клуб). Пази Боже от такива собственици както на ЦСКА така и на Левски, а и на всички други отбори. При Митал беше Кремиковци, сега може да е апетитното парче Армията, но не за стадион - това са глупости, на които не зная защо се връзвате. Тенденцията е стадионите да се изнасят в покрайнините заради паркинга, а да се влагат огромни средства в подземен паркинг, още повече, че няма да има никаква възвръщаемост (в центъра с кола ли ще отидеш, че и пари ще даваш при тази беднотия и посещаемост ;)). Аз съм за такова решение: дава се под дългосрочна аренда и да строят каквото желаят без да се нарушава парка ;). При един МОЛ подземния паркинг се изплаща ;). Но успоредно с това се задължават да се закупи терен и построи съвременен стадион с европейска визия в покрайнините (места бол). Когато се завърши стадиона тогаз да се позволи и експлоатацията на МОЛ-а.

Върни се в “ЦСКА”