Полша, Бразилия, България!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Полша, Бразилия, България!!!
3-те най-силни отбора на Световното се събраха в един кюп 

М/у другото това е най-удобния момент да сме с безпорните фаворити на световното в една група, група от която излизат два отбора. Следваща среща с Бразилия може да е чак на финала. Мислите ли, че наште показаха това, на което са способни дотук? Абсолютно НЕ! Тъй, че горе главата. Ако имат амбиция за нещо сериозно, мисля от тук на сетне за нас почва това световно!
Много трудна група.Ама май по-добре стана,че ни се падна Бразилия вместо Куба,защото Куба много щяха да ни бият.Дано да бием Полша и това да ни стигне,за да продължим напред.
Гледах куба с бразилия, просто наслада за окото. Уникален спектакъл. С кариоките и два дена да играем няма шанс. Дано да излъжем поляците, които където ни хванат на голямо първенство ни мачкат. Най-лошото е обаче , че с жеков играта ни е като отпреди 10 години. Даже и тогава сигурно е имало повече комбинации, а сега атака само от 2 и 4 . Трагедия !
plovdivchanina написа:29 Сеп 22:00 Полша – Бразилия
30 Сеп 18:00 България – Полша
01 Окт 22:00 Бразилия – България
Благодаря ама датите... Както и аз бях видял и написал малко по рано 30.09, 01.10 и 02.10
спортал.бг
Срещите в Група "N" са на 30 септември, 1 и 2 октомври (четвъртък, петък и събота) в Анкона като в първия ден "трикольорите" почиват. България играе с "Дружина полска" в петък, а с Бразилия в събота.
Само една любов не ще умре в сърцето ми... ЛЕВСКИ СОФИЯ!
venconi написа:Гледах куба с бразилия, просто наслада за окото. Уникален спектакъл. С кариоките и два дена да играем няма шанс. Дано да излъжем поляците, които където ни хванат на голямо първенство ни мачкат. Най-лошото е обаче , че с жеков играта ни е като отпреди 10 години. Даже и тогава сигурно е имало повече комбинации, а сега атака само от 2 и 4 . Трагедия !
Напълно съм съгласен Жеков рядко прави хубав мач...
Само една любов не ще умре в сърцето ми... ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Добре е ,че има 3 дена до следващия мач,защото с чехите си личеше,че бяхме каталясали.
venconi написа:Гледах куба с бразилия, просто наслада за окото. Уникален спектакъл. С кариоките и два дена да играем няма шанс. Дано да излъжем поляците, които където ни хванат на голямо първенство ни мачкат. Най-лошото е обаче , че с жеков играта ни е като отпреди 10 години. Даже и тогава сигурно е имало повече комбинации, а сега атака само от 2 и 4 . Трагедия !
сега ние ще ги мачкаме. бразилия ще си ги оставим за финала сега да ни бият в групата.
Roberto написа:venconi написа:Гледах куба с бразилия, просто наслада за окото. Уникален спектакъл. С кариоките и два дена да играем няма шанс. Дано да излъжем поляците, които където ни хванат на голямо първенство ни мачкат. Най-лошото е обаче , че с жеков играта ни е като отпреди 10 години. Даже и тогава сигурно е имало повече комбинации, а сега атака само от 2 и 4 . Трагедия !
Напълно съм съгласен Жеков рядко прави хубав мач...
Жеков е разпределител на световно ново и е в супер форма. Общо взето кто гледам другите отбори ние ги превъзхождаме и в мощ на атаката и в блок и в сервис. Само Бразилците са ни кокуренти но така са измислени нещата,че да играем финал с тях и каквото сабя покаже. Аз вярвам, че момчетата на това световно ще направят Бъллгария щастлива. За мачовете в група 2 ще са във върхова форма и дано да я запазят докрая. Може би стана по-добре, че Франция ни би и сега вмето първи сме трети. Жалко за всички които си правят изводи от полягането ни на Чехия. Защо не може и ние да полегнем някой път за да си постигнем целите?
Тука сметки без кръчмар майна,Полша ги писахте загубили от Бразилия ,а после ние взехме ,че ударихме поляците.
"Инстинтуциите" в световният волейбол се срещат в една група.
Що па да не ги надъним и двете държави?
Аз знам ,че ние имаме нужната сила и дух за това и силно вярвам ,че ще продължим напред и ще изпратим един от шампионите у дома!!!
"Инстинтуциите" в световният волейбол се срещат в една група.
Що па да не ги надъним и двете държави?
Аз знам ,че ние имаме нужната сила и дух за това и силно вярвам ,че ще продължим напред и ще изпратим един от шампионите у дома!!!
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!