Скандално: Забраниха на Боримиров да стъпва на "Герена"
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Скандално: Забраниха на Боримиров да стъпва на "Герена"
Според мен, това което са спретнали на Боримиров, без значение кой го е направил, е абсолютно недопустимо. Дани е легенда на Левски и на българският футбол и никой не може да се гаври с него. А това да не пуснеш Даниел Боримиров в ложата на стадион "Георги Аспарухов" си е жива гавра с бившият футболист и бивша звезда на отбора. Да не говорим, че човека е искал да си плати пропуска, а според мен е заслужил уважението да гледа мача от ложите дори без да плаща нищо. И като завършек да кажа, че това, което се случи снощи е абсолютен срам за клуб като Левски. Не може бивша звезда на отбора да влиза в ложите на стадиона, за да гледа любимият си отбор с покана дадена му от противниковият отбор. Излиза, че противниците ни уважават повече от нас бившите ни футболни идоли. Срам, срам, срам.

- Синият Болярин
- Контакти:
Боримиров може да бъде даван за пример как човек остава докрай лоялен на организацията, която го е изритала, при все че е направил много за нея. Това е един от най-заслужилите играчи на Левски в новата история на отбора. Недопустимо е подобно отношение. Достатъчно е да се сравни със Сираков. Веднага след изгонването му почна да всява интриги, а единствените остри думи, които Боримиров отправи бяха към Батков.
Щом толкова е прегрешил Борето, Батков да излезе и да каже какво е станало. В противен случай виновните за ситуацията, включително и ако Гонзо е замесен, защото в крайна сметка той наследи поста, трябва да станат известни и публично да дадат обяснение на левскарите.
Щом толкова е прегрешил Борето, Батков да излезе и да каже какво е станало. В противен случай виновните за ситуацията, включително и ако Гонзо е замесен, защото в крайна сметка той наследи поста, трябва да станат известни и публично да дадат обяснение на левскарите.
- rocknrolla
- Контакти:
Синият Болярин написа:Боримиров може да бъде даван за пример как човек остава докрай лоялен на организацията, която го е изритала, при все че е направил много за нея. Това е един от най-заслужилите играчи на Левски в новата история на отбора. Недопустимо е подобно отношение. Достатъчно е да се сравни със Сираков. Веднага след изгонването му почна да всява интриги, а единствените остри думи, които Боримиров отправи бяха към Батков.
Батков, като стар комунистически агент подхлъзна феновете в правилната за него посока.
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!
- deepblue1963
Gonzi_407 написа:Алооооооооооооооо БОРИМИРОВ ходи на ВСИЧКИ мачове на ЛЕВСКИ от както го освободиха!
Дали има проблем с Батков не е важно а принципа, да забраняваш на ЛЕВСКАР да гледа отбора си е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!
Не са му забранили да гледа Левски,а да седне в ложата,алоооооооо!И като ходи на всички мачове,защо точно сега "изрева"?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
Защо досега никой от тези т.н. легенди не си тръгна сам от клуба и да излезе да каже: "Ей, така и така аз не съм съгласен с управлението на Батков затова напускам". А всички след като ги изгонят от хранилката започват да плюят?
- deepblue1963
terata написа:Защо досега никой от тези т.н. легенди не си тръгна сам от клуба и да излезе да каже: "Ей, така и така аз не съм съгласен с управлението на Батков затова напускам". А всички след като ги изгонят от хранилката започват да плюят?
Дребна душичка.Изобщо не се покрива с разбирането ми за "легенда".
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
- rocknrolla
- Контакти:
terata написа:Защо досега никой от тези т.н. легенди не си тръгна сам от клуба и да излезе да каже: "Ей, така и така аз не съм съгласен с управлението на Батков затова напускам". А всички след като ги изгонят от хранилката започват да плюят?
Ти не си добре момче,самият факт че в твоето изказване се говори за "т.н. легенди'те разкрива като една подлога на Бай Гаьо.
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!
- deepblue1963
rocknrolla написа:terata написа:Защо досега никой от тези т.н. легенди не си тръгна сам от клуба и да излезе да каже: "Ей, така и така аз не съм съгласен с управлението на Батков затова напускам". А всички след като ги изгонят от хранилката започват да плюят?
Ти не си добре момче,самият факт че в твоето изказване се говори за "т.н. легенди'те разкрива като една подлога на Бай Гаьо.
Ми да не е излъгал?Боримиров,като е толкоз "принципен",защо не си подаде оставката,ами си натискаше парцалите и когато го уволниха(щото беше големия директор,няма що) се разлая?
ЕМИЛ написа:Даниел Младенов написа:Бай Ганьо да си ходи вече, писна ми от неговите изцепки, Дани е заслужил мн повече от него да е на Герена
напълно те подкрепям
+1
Искам официално извинение и бенефис!
rocknrolla написа:bobbi написа:Е,това вече е грозно,и двамата са дали много за Левски.
Боримиров и кой е втория?
Батков,що,нещо против,ти ли издържаш отбора?