30.09.2010 г. // Спортинг - Левски // 22.05 часа
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: 30.09.2010 г. // Спортинг - Левски // 22.05 часа
Може би Слори ще е скрития коз в атаката, ама мене ме кефи и Дани. За този мач обаче колкото по-малко българи има на терена /да се впечатляват от името Спортинг/, толкова по-добре.
Солори още не се е обиграл с отбора. Вчера като цяло си търсиха повече Жо, а и Гонзо си каза, че не е играл от Май.
Според мен още не е готов и едвали ще го пуснат.
Според мен още не е готов и едвали ще го пуснат.
- Sofiaatowern
- Контакти:
Ще го пуснат. Вчера макар и за 45 минути той показа, че е клас над Младенов. Представям си какво ще направи 90 минути? Въобще класата си личи, още когато играчът излезе на терена, без значение колко седмици не е играл.
-
- Контакти:
Мен пък не ме изкефи. Не може да си се заврял между защитата им като кон, да получиш пас срещу вратаря от малък ъгъл, и 5 пъти да уцелиш гредата. Иначе доста остър е, ама не е като Жо.
[strike]Комунизъм[/strike]
-
- Контакти:
Левски хвърля Слори на Лъвовете
Ясен Петров е предупредил футболистите си за силата на Спортинг и ще заложи на тактика без излишни рискове
Гласят холандеца за титуляр в Лисабон, ако се представи силно срещу Берое
Холандецът Андвеле Слори е гласен за титуляр за Левски срещу Спортинг в Лисабон, стана ясно вчера. Снощи Анди трябваше да изиграе първия си мач със синия екип срещу Берое. Гонзо и Ясен Петров разчитаха холандецът да се представи силно, за да го включат в сериозните си планове за мача с лисабонските Лъвове.
Гонзо и Ясен считат, че за да успеят срещу съперник като Спортинг, е добре да имат повече опитни и учени футболисти в състава. В Лига Европа холандците Сержиньо Грийн и Дъстли Мулдер вършат отлична работа. Затова не е изключено Слори да почне отдясно в атаката на Левски вместо Даниел Младенов. И той е добър, но е по-вероятно да остане резерва и евентуално да замени холандеца, ако Слори все още не е в състояние да изкара цял мач.
В Левски са разузнали много добре играта на Спортинг и по тази причина сините ще играят без рискове в защита. Най-вероятно тактическият план ще бъде такъв, че Левски да не се подвежда по високото темпо, което португалците налагат. Очаква се Гонзо и Ясен да заложат на добре организирана игра в отбрана и средната линия и да се опитват да играят с контраатаки по крилата. Вън от съмнение е, че Спортинг ще следи много за тарана Гара Дембеле.
Помощник-треньорът на сините Ивайло Петров бе вчера в португалската стoлица, за да наблюдава на живо мача на Спортинг с Насионал (Мадейра).
7дни СПОРТ
Спортинг са много колебливи.Дано Левски се възползва от това.
- george_speed75
- Контакти:
Ще ги видим
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз
- deepblue1963
Така или иначе,нашите футболисти нямат какво да губят и могат да излязат по-освободени от напрежение.Няма нищо по-нормално от това Спортинг да спечели домакинството си.Ние сме тези,които можем да спечелим нещо.Няма причина за кой знае какво пренапрежение.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
-
- Контакти:
Абе незнам. Аз имам някакво добро предчуствие, срещу Гент не ми беше така и срещу АИК, дано да съм прав.
[strike]Комунизъм[/strike]
Дано да не тръгнат да се надиграват със Спортинг ... малко по дефанзивна тактика трябва и на контри да им бутнем някой гол ... достатъчно бързи футболисти имаме. Владо Гаджев щеше да е много полезен в този двубой но за жалост май ще го пропусне. Успех на отбора дано да измъкнем нещо от така наречения фаворит в групата!
Але, алеееееееееееееееее,
Горе всички ръце!
Хайде синьото море,
Хайде сините сърца,
Да спечелим таз война!
Горе всички ръце!
Хайде синьото море,
Хайде сините сърца,
Да спечелим таз война!