Полша, Бразилия, България!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Полша, Бразилия, България!!!
Мисля, че е време за мъже!
Re: Полша, Бразилия, България!!!
Сметките да "избягаме" на Бразилците, излезнаха криви. Но, по добре тук отколкото в следващата фаза. Мисля, че наште не са показали потенциала си. Трябва да вземем един от двата мача с/у Бразилия или (по-вероятно) срещу Полша.
Доколкото знам в първия кръг играят те един срещу друг. Най-вероятно Бразилия ще победи, което значи 2рия ден срещу Полша задължително печелим и вече всичко ще си дойде на мястото. Дано счупим каръка срещу тях. Ако нещата опрат до последния мач с Бразилия шансовете ни са минимални, защото наще ще са наляли гипса.
Само Левски!
siniq_fen написа:Доколкото знам в първия кръг играят те един срещу друг. Най-вероятно Бразилия ще победи, което значи 2рия ден срещу Полша задължително печелим и вече всичко ще си дойде на мястото. Дано счупим каръка срещу тях. Ако нещата опрат до последния мач с Бразилия шансовете ни са минимални, защото наще ще са наляли гипса.
Точно така. Мисля, че е време да бием поляците. Момчетата могат - убеден съм!
vankata написа:siniq_fen написа:Доколкото знам в първия кръг играят те един срещу друг. Най-вероятно Бразилия ще победи, което значи 2рия ден срещу Полша задължително печелим и вече всичко ще си дойде на мястото. Дано счупим каръка срещу тях. Ако нещата опрат до последния мач с Бразилия шансовете ни са минимални, защото наще ще са наляли гипса.
Точно така. Мисля, че е време да бием поляците. Момчетата могат - убеден съм!
Лошо е че и двата отбора са много неудобни за нашият отбор. Но смятам че момчетата имат какво да покажат и да се реваншират за тези загуби. Все пак ако искаме нещо трябва да се минат и най-добрите. Можеше да ги избегнем още в началото и след като имахме удобната ситуация... и да изиграем няколко мача но... явно дойде време за наистина мъжките битки. Дано се стегнат и покажат наистина за какво отидахо в Италия. Хубаво е че първо играят помежду си а ние почиваме.
Успех...
Само една любов не ще умре в сърцето ми... ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Някой може ли да каже кога са мачовете и с какъв начален час са?
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Кошмарна група просто , с тази игра , която показахме дотук - никакъв шанс
Дано се стегнат и успеем да излезем от тази адска компания , но и двата отбора са ни много неудобни ...

- plovdivchanina
- Контакти:
Искам да бием Полша, защото те са най-големия дразнител за нас в последно време бихме ги преди месец на тяхна земя нека момчетата да покажат на какво са способни. Срещу Бразилия каквото стане.

Тука в една сложна таблица пише че мачовете от втората фаза са на 30септември,1 и 2 октомври... ама за часове... нищо не виждам.
Значи техния мач ще е на 30 септември
а нашите следва да бъдат
01.10.10 - Полша
02.10.10 - Бразилия
На 30-ти футболистите ни радват с два добри мача с хубави резултати и.... после чакаме волейболистите...
Значи техния мач ще е на 30 септември
а нашите следва да бъдат
01.10.10 - Полша
02.10.10 - Бразилия
На 30-ти футболистите ни радват с два добри мача с хубави резултати и.... после чакаме волейболистите...

- plovdivchanina
- Контакти:
29 Сеп 22:00 Полша – Бразилия
30 Сеп 18:00 България – Полша
01 Окт 22:00 Бразилия – България
30 Сеп 18:00 България – Полша
01 Окт 22:00 Бразилия – България