Титан ще продаде ЦСКА до Нова Година.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

tprodanov
Контакти:

Re: Титан ще продаде ЦСКА до Нова Година.

Мнениеот tprodanov » 28 сеп 2010 00:39

Казах вече - твърдението, че се строи нещо на Панчарево. Та на въпроса - дай данни.

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 28 сеп 2010 00:40

От такива коментари журналистчетата си измислят какви ли не глупости. Оставете хората да работят. Нека има спокойствие в клуба и футболистите да се отпуснат, а не да са под напрежение всеки мач. Ако са решили да продават ще го продадат и без да питат може или не.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

fantom 2
Контакти:

Мнениеот fantom 2 » 28 сеп 2010 00:41

Tony_CSKA написа:Ами например: "Има ли пари Титан да издържа ЦСКА?" - "Спорен въпрос."
"Колко струва ЦСКА?" - "Въпрос на одит."
Не е трудно да се усети човек на къде духа вятъра.

Е , ти какви отговори очакваш да чуеш ? Титан ще вложи 100 милиона евро в ЦСКА ... Или пък ЦСКА струва 50 милиона евро ... Ако това бяха отговорите , то щяха да са две опашати лъжи , а отговорите на Д. Борисов си бяха точни и на място казани.

fantom 2
Контакти:

Мнениеот fantom 2 » 28 сеп 2010 00:42

tprodanov написа:Казах вече - твърдението, че се строи нещо на Панчарево. Та на въпроса - дай данни.

Е , нали ти дадох линк да видиш ... Не ти ли стига ? Това се строи на Панчарево :arrow:
:arrow: http://ring.bg/cska/remontt-v-pancharev ... video.html
Последна промяна от fantom 2 на 28 сеп 2010 00:44, променено общо 1 път.

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 28 сеп 2010 00:44

fantom 2 написа:
Tony_CSKA написа:Ами например: "Има ли пари Титан да издържа ЦСКА?" - "Спорен въпрос."
"Колко струва ЦСКА?" - "Въпрос на одит."
Не е трудно да се усети човек на къде духа вятъра.

Е , ти какви отговори очакваш да чуеш ? Титан ще вложи 100 милиона евро в ЦСКА ... Или пък ЦСКА струва 50 милиона евро ... Ако това бяха отговорите , то щяха да са две опашати лъжи , а отговорите на Д. Борисов си бяха точни и на място казани.

Не казвам нищо друго освен това, че отговорите бяха косвено потвърждение на слуховете, че Титан продават отбора. Не съм и очаквал нещо по-различно.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 28 сеп 2010 00:45

Ми линка, ако не си видял е бая старичък. На практика, истината е, че на Панчарево дори няма ток, има двама старци охрана, които молят да не се снима, че ше ги уволнят и човешки крак не е стъпвал от бая време. Малко изровено и до тук.
То не пречи да се надяваш де..

fantom 2
Контакти:

Мнениеот fantom 2 » 28 сеп 2010 00:49

Tony_CSKA написа:Не казвам нищо друго освен това, че отговорите бяха косвено потвърждение на слуховете, че Титан продават отбора. Не съм и очаквал нещо по-различно.

Е , не знам ... Мисля , че имаше точно такъв въпрос - Дали ЦСКА се продава или е в процес на продажба и Д. Борисов отговори , че клуба не се продава и не е имало мераклии да го купят. И тогава последва въпроса колко струва ЦСКА , на което той отговори , че е въпрос на одит ... Нищо повече , ама на теб въображението ти работи с пълна сила и си измислил някаква твоя си версия. ;)

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 28 сеп 2010 00:53

Вижте колеги не си мислете че е на загуба да издържаш клуб в България! Винаги има печалба! Проблема е че всички искат веднага да пребират печалбата. Ант. Божков може да е ЦСКАр но човек който разчита на "джобни" пари не ни трябва! Помнете ми думата! Ако Антон няма пари нищо добро няма! А той НЯМА!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

fantom 2
Контакти:

Мнениеот fantom 2 » 28 сеп 2010 00:54

tprodanov написа:Ми линка, ако не си видял е бая старичък. На практика, истината е, че на Панчарево дори няма ток, има двама старци охрана, които молят да не се снима, че ше ги уволнят и човешки крак не е стъпвал от бая време. Малко изровено и до тук.
То не пречи да се надяваш де..

Аааа , не знам ... Ти ходил ли си до там , та ги твърдиш тези неща за нямането на ток и двамата пазачи ? Аз не съм и разчитам на информация от медиите. Линка действително е стар , но се говори че нещата са пред завършване и скоро отбора ще се премести да тренира там. Дай инфо от къде е твоята информация за тока и старците ... :roll:

fantom 2
Контакти:

Мнениеот fantom 2 » 28 сеп 2010 00:56

TPAKTOP написа:Вижте колеги не си мислете че е на загуба да издържаш клуб в България! Винаги има печалба! Проблема е че всички искат веднага да пребират печалбата. Ант. Божков може да е ЦСКАр но човек който разчита на "джобни" пари не ни трябва! Помнете ми думата! Ако Антон няма пари нищо добро няма! А той НЯМА!

Багер , то и баща му го каза в едно интервю , дали Антон ще купува ЦСКА - Ами , ако има пари да ги купува , аз няма да му дам ... ;) :lol:

Върни се в “ЦСКА”