joysl1 написа:Италия водеше на Иран 2-0 като втория биха 25-10....сега е 2-2 ей това е цирк![]()
![]()
Италия направи подобен цирк и със Сърбия на Световната лига.Много жалък отбор са
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
joysl1 написа:Италия водеше на Иран 2-0 като втория биха 25-10....сега е 2-2 ей това е цирк![]()
![]()
daniel875 написа:Нали видяхте Италия докъде стигна със сметките, бре оптимисти? Отпадна в предварителната група на Мондиала. Макар че това беше по - особен момент, отпадането на "адзурите" лятото си беше чиста проба манипулация, бях сто процента още след жребия, че ще отпаднат, защото трябваше определен отбор да спечели и така стана.
А за Куба нали виждате какво става?
Dobri написа:Отлично. Време е за мъст. Бием ляхите и ги пращаме обратно в къщи. Ще е лесно - те ще са изморени и изправени до стената след поражението си срещу Бразилия.
На полуфинал сме.
chepondrev 1912 написа:Твърдо - ЗА Сеньор Пранди. Замо да се оправи защитата - посрещане и отиграване след блокада. Тодор Алексиев не ми хареса в мача с Франция и логично беше сменен с Ники Пенчев. След лошо посрещане как да направиш успешна атака? Иска ми се пердето Братоев да видя в игра ЗА ПО-ДЪЛГО. Ще смачкаме Бразилия - слушайте ко ви каам![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост