Титан ще продаде ЦСКА до Нова Година.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Tony_CSKA
Контакти:

Титан ще продаде ЦСКА до Нова Година.

Мнениеот Tony_CSKA » 28 сеп 2010 00:12

Виждам, че има страшно много спорове относно това да се бойкотира отбора или не, които продължават с пълна пара. Не разбрахте ли всички след мача с Монтана?! Казаха ни го в прав текст. Колко струва ЦСКА е въпрос на одит... След като собственикът на отбора говори за одит значи отбора е в процес на продажба. Естествено, че ще каже това, което говореха и предишните собственици месеци преди да продадат отбора... Никой не се интересува от отбора, няма на кого да се продаде... Ами, ако евентуалният купувач не иска да изтича информация преди да се финализира сделката как ще кажат от Титан, че има преговори?! Ами няма да кажат. Борисов го каза почти в прав текст, но вие още продължавате да дъвчете темата за бойкоти и т.н. Титан се махат, което много ме радва. Важното е в четвъртък всички да сме на стадиона и да подкрепим отбора, докато все още има шансове да вземе нещо в европа и да се изкачи в класирането в "А" група, защото без нас няма да стане. Спокойно, след края на годината Титан няма да са в ЦСКА.

fantom 2
Контакти:

Re: Титан ще продаде ЦСКА до Нова Година.

Мнениеот fantom 2 » 28 сеп 2010 00:23

Темата за бойкот никой не я дъвче , щото такъв няма ... ЦСКА не се продава и не е в процес на одит. Това бяха думите на Д. Борисов , а ако на теб ти се е сторило нещо друго , то филма си го снимаш сам. Аз не бойкотирам ЦСКА , защото съм фен на този отбор ... Не бойкотирам и Титан , защото те направиха и правят и невъзможното ЦСКА да съществува. Купуват класни футболисти и строят база на Панчарево ... С отбора от миналата година сега щяхме да сме последни. На сегашния отбор му трябва време да се сработи и ще ни радва с успехите си в бъдеще ... Треньорът също ми се струва добър психолог и специалист , Емо Костадинов разбира от голям футбол ( един от малкото в България ) и ръководи добре спортните процеси в клуба. Нямам повод да съм недоволен на този етап ... 8-)

Потребителски аватар
dra6ky9
Контакти:

Мнениеот dra6ky9 » 28 сеп 2010 00:23

На мен така ми съобщи приятел , който е разговарял с човек "много навътре" в нещата. Дори на 99% е сигурен че новия собственик ще е Антон Божков , ще видим тогава как ще сме вече няма да се радвам при нови собственици че от нови , на все по "хубави" попадаме ! НАПРЕД АРМЕЙЦИ И ВСИЧКИ НА МАЧА С ПОРТО !
When you walk..

Потребителски аватар
just one is eric
Контакти:

Мнениеот just one is eric » 28 сеп 2010 00:26

fantom 2 написа:Темата за бойкот никой не я дъвче , щото такъв няма ... ЦСКА не се продава и не е в процес на одит. Това бяха думите на Д. Борисов , а ако на теб ти се е сторило нещо друго , то филма си го снимаш сам. Аз не бойкотирам ЦСКА , защото съм фен на този отбор ... Не бойкотирам и Титан , защото те направиха и правят и невъзможното ЦСКА да съществува. Купуват класни футболисти и строят база на Панчарево ... С отбора от миналата година сега щяхме да сме последни. На сегашния отбор му трябва време да се сработи и ще ни радва с успехите си в бъдеще ... Треньорът също ми се струва добър психолог и специалист , Емо Костадинов разбира от голям футбол ( един от малкото в България ) и ръководи добре спортните процеси в клуба. Нямам повод да съм недоволен на този етап ... 8-)

Емо ама това ти ли си ? Защо пишеш в този форум , няма ли да гледаш някоя звезда в вибокса ?

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 28 сеп 2010 00:28

dra6ky9 написа:На мен така ми съобщи приятел , който е разговарял с човек "много навътре" в нещата. Дори на 99% е сигурен че новия собственик ще е Антон Божков , ще видим тогава как ще сме вече няма да се радвам при нови собственици че от нови , на все по "хубави" попадаме ! НАПРЕД АРМЕЙЦИ И ВСИЧКИ НА МАЧА С ПОРТО !

Аз не съм близо до делата вътре в клуба, но просто думите на Д. Борисов след мача с Монтана бяха думи на човек разделящ се с отбора.

fantom 2
Контакти:

Мнениеот fantom 2 » 28 сеп 2010 00:31

just one is eric написа:Емо ама това ти ли си ? Защо пишеш в този форум , няма ли да гледаш някоя звезда в вибокса ?

Що трябва да съм Емо , та да си изкажа позицията ? Все пак живеем в условията на свобода на словото ... Ама май на теб ти е нисък коефициента на интелигентност или си от семейство на върли комунисти , та ти е странно хората да имат собствено мнение по поставените въпроси ... :lol: :lol: :lol:

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 28 сеп 2010 00:34

fantom 2 написа:Темата за бойкот никой не я дъвче , щото такъв няма ... ЦСКА не се продава и не е в процес на одит. Това бяха думите на Д. Борисов , а ако на теб ти се е сторило нещо друго , то филма си го снимаш сам. Аз не бойкотирам ЦСКА , защото съм фен на този отбор ... Не бойкотирам и Титан , защото те направиха и правят и невъзможното ЦСКА да съществува. Купуват класни футболисти и строят база на Панчарево ... С отбора от миналата година сега щяхме да сме последни. На сегашния отбор му трябва време да се сработи и ще ни радва с успехите си в бъдеще ... Треньорът също ми се струва добър психолог и специалист , Емо Костадинов разбира от голям футбол ( един от малкото в България ) и ръководи добре спортните процеси в клуба. Нямам повод да съм недоволен на този етап ... 8-)

Чак и на мен ми стана смешно. Би ли споделил какво точно се строи в Панчарево, че ми е интересно :mrgreen:

fantom 2
Контакти:

Мнениеот fantom 2 » 28 сеп 2010 00:34

Tony_CSKA написа:Аз не съм близо до делата вътре в клуба, но просто думите на Д. Борисов след мача с Монтана бяха думи на човек разделящ се с отбора.

От кой въпрос и отговора му ти се е сторило , че Д. Борисов ще се разделя с клуба ? Напротив , той каза , че всичко , пишещо се в жълтата преса са партенки и че ЦСКА не се продава ... :roll:

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 28 сеп 2010 00:37

fantom 2 написа:
Tony_CSKA написа:Аз не съм близо до делата вътре в клуба, но просто думите на Д. Борисов след мача с Монтана бяха думи на човек разделящ се с отбора.

От кой въпрос и отговора му ти се е сторило , че Д. Борисов ще се разделя с клуба ? Напротив , той каза , че всичко , пишещо се в жълтата преса са партенки и че ЦСКА не се продава ... :roll:

Ами например: "Има ли пари Титан да издържа ЦСКА?" - "Спорен въпрос."
"Колко струва ЦСКА?" - "Въпрос на одит."
Не е трудно да се усети човек на къде духа вятъра.

fantom 2
Контакти:

Мнениеот fantom 2 » 28 сеп 2010 00:38

tprodanov написа:Чак и на мен ми стана смешно. Би ли споделил какво точно се строи в Панчарево, че ми е интересно :mrgreen:

Кое ти е смешно ?

http://ring.bg/cska/remontt-v-pancharev ... video.html

Върни се в “ЦСКА”