Черноморец - Славия 8ми кръг
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Levskar_90
Re: Черноморец - Славия 8ми кръг
Тоя Conan май е от Нафтекс и се прави на черноморец. Поне такива са ми наблюденията

ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
Levskar_90 написа:Тоя Conan май е от Нафтекс и се прави на черноморец. Поне такива са ми наблюденията![]()
Грешни са ти наблюденията явно ....
[center]
[/center]
[/center]Re: Черноморец - Славия 8ми кръг
Converse написа:Заслужена победа ! Мога да кажа спокойно, че ги смазахме, но ще изчакам и мнението на Conan.
Поздравления за феновете на Славия, които пропътуваха дългото разстояние за да подкрепят отбора си !
АКУЛИ ЮНАЦИ !!!!!!!
Браво, пич! Винаги трябва да се уважават противниците! А днес имаше достойни противници! Получи се хубав мач, и колкото и да се смеят на агитката на "Славия" имаше хора да ги подкрепят! Едно голямо браво!
- Sword Coast Boys
- Контакти:
Хубав мач. Можеше и много повече първото полувреме, но Балъка си знае неговото. Съдиите бяха тотални комици.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция
Заслужена победа на Черноморец.
- deepblue1963
Не съм сигурен,но ди-джейското надъхване не е ли забранено от УЕФА?
Как да си обясня факта,че Груев трябваше сериозно да побутне Балъков,за да разбере,че отборът му е вкарал гол и да почне да се радва?
Как се тълкуват думите на Балъков на пресконференцията:"Нямам какво да кажа за мача?"Почвам да се питам,не е ли Груев,всъщност треньора на Ч-ц,а Балъков просто една фигура с "име"?
Как да си обясня факта,че Груев трябваше сериозно да побутне Балъков,за да разбере,че отборът му е вкарал гол и да почне да се радва?
Как се тълкуват думите на Балъков на пресконференцията:"Нямам какво да кажа за мача?"Почвам да се питам,не е ли Груев,всъщност треньора на Ч-ц,а Балъков просто една фигура с "име"?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
deepblue1963 написа:Не съм сигурен,но ди-джейското надъхване не е ли забранено от УЕФА?
ами предлагам да не се и опитваш да си го обясниш - германска дисциплина брат ми, такъв беше и като футболист, и като капитан на националния - никакво изхвърляне, ама виж вие левскарите сте си друга работа кеф ти вили вуцов, кеф ти кокала - само кълбета дето не правят на пистата след победа колкото до пресконференцията - ами какво да каже - то и аз така предпочитам - хейтърите да говорят след такъв мач както казваше л.пенев за един техен мач в ловеч - "ами те го обърнаха на стрелбище" - само вратаря им предотврати катастрофа снощи
Много съм доволен от нашите снощи!
Бургас в кръвта, Черноморец в сърцето!
Заслужена победа,но имам една забележка към отбора!Добре е да побеждаваме с повече от 1 гол разлика всяка победа досега този сезон сме победили с 1 гол разлика.Това може да ни изяде главата в следващите мачове на отбора.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
-
chernomorec bs
- Контакти:
браво на отбора ,смазахме славия реално трябваше да бием с 4-5 гола разлика,атмосферата уникална, терена супер най-добрия !!!! в понеделник в 21ч. при темпераатури под 15 градуса на стадиона над 10 000 никъде в България не може да се види!!!! не ми се мисли ако е в събота или неделя !!!!
Parmalat написа:Заслужена победа,но имам една забележка към отбора!Добре е да побеждаваме с повече от 1 гол разлика всяка победа досега този сезон сме победили с 1 гол разлика.Това може да ни изяде главата в следващите мачове на отбора.
Така е, прав си за досегашните ни победи, ама да ти кажа тоя път напрово се смазахме от положения. Да ти кажа честно скоро толкова положения не сме създавали. Настроението по трибуните беше страхотно! Миришеше на голове дето се казва. Карай, друг ден ще влязат повече! Важното е че създадохме доста положения! Балъков им запуши устите най-после. Е, поне до мача със Монтана......
Ето ти и малко статистика:
Черноморец Бургас - Славия 8ми кръг
9500 зрители
Само един жълт картон - за Божов от Славия
18 удари по посока на вратата на Славия
от тях 8 в нейните очертания!
4 в непосредствена близост!
ето това ако не е атрактивен и офанзивен футбол - здраве му кажи!
Като прибавим и шоуто което Морис сътвори със страничния асистент...............
Ентусиазираната публика, добрия футбол и сравнително топлото време допринесоха за този футболен празник в понеделник вечер!
Бургас в кръвта, Черноморец в сърцето!