За или против Силвано Пранди!?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Gretna

Re: За или против Силвано Пранди!?

Мнениеот Gretna » 27 сеп 2010 23:18

joysl1 написа:пичове,аз не мога да кажа ,4е съм голям разбирач,но според мен не може да играеш цял мач на СВЕТОВНО с едно младо мом4е-Пенчев и другото защо като на Владо се видя ,че не му тръгна не пусна по рано Соколов и трето да ви кажа аз защо побеснях
беше 19-13 за Чехия в 4 гейм като пусна Соколов и Алексиев на местото на Пен4ев и Владо и наще поведаха 22-21 и пак пусна лапето и тогава побеснях 4есно.....

Браво, половината си разбрал. Сега остава да разбереш и другата половина. Да не би да мислите, че Чехите в нормален мач с всички титуляри ще ни вземат гейм. Много сметки вкара италианеца. Преди играехме и каквото стане. Сега се смята. Бъдете спокойно. Следващият мач на БГ отборът ще е паметен и много силен. Починаха ли си днес. Починаха си. Ще бият ли утре. Ще бият.

Потребителски аватар
Gretna

Мнениеот Gretna » 27 сеп 2010 23:20

Преди да се прави нещо е хубаво да се мисли. Правя това и онова но може да стане това и онова и ако стане това и онова може накрая онова да не е това и пр. На кратко казано първо мери и после режи защото късите гащи не могат да станат дълги, нали?

Бием с много Китай в първият мач. Първи мач, не са във форма но все пак смазват Шао-лин. До тук добре. Играем силен втори мач с Франция която се е мобилизирала с/у нас и губим нещастно т.е. не може да сме първи вече. Да си втори е лесно срещу 36-те в света Чехи, но дали това искаме. Искаме ли да играем в следващата лесна група да се класираме лесно и после уморени да ни тъпчат най-добрите които на полуфиналите ще играят много по съсредоточено отколкото в вторите групи от които излизат 2 отбора. Илизат 2 отбора а не 1. Пак сметки, пак изчисления. Аз гледах няколко мача тази година тези с Корея и тези с Бразилия а и един с Холандия. Нашите могат да играят но днес не искаха. Шансът да не се бяха класирали беше много малък защото те си свършиха перфектно задачата с Чехия. Паднаха но как. С малко точкова разлика( виж геймовете) и в 4-тя спокойно можеха да направят обрат но това не е било в плана и след като си наваксаха 6-те точки си дадоха гейма на Чехите които със сигурност са пътници а ние може и да станем Шампиони.

Нека минат мачовете в 2-те групи и тогава ще говорим. Разбира се не подценявам Полша или Куба/Бразилия но все пак игра е ще видим какво ще стане. Нашите са добри колкото Бразилия - показаха го на 4 пъти тази година и тогава нямаха късмет, дано сега той е с нас.

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 27 сеп 2010 23:22

Gretna написа:
joysl1 написа:пичове,аз не мога да кажа ,4е съм голям разбирач,но според мен не може да играеш цял мач на СВЕТОВНО с едно младо мом4е-Пенчев и другото защо като на Владо се видя ,че не му тръгна не пусна по рано Соколов и трето да ви кажа аз защо побеснях
беше 19-13 за Чехия в 4 гейм като пусна Соколов и Алексиев на местото на Пен4ев и Владо и наще поведаха 22-21 и пак пусна лапето и тогава побеснях 4есно.....

Браво, половината си разбрал. Сега остава да разбереш и другата половина. Да не би да мислите, че Чехите в нормален мач с всички титуляри ще ни вземат гейм. Много сметки вкара италианеца. Преди играехме и каквото стане. Сега се смята. Бъдете спокойно. Следващият мач на БГ отборът ще е паметен и много силен. Починаха ли си днес. Починаха си. Ще бият ли утре. Ще бият.

Значи сметките са да се паднем с Полша и Куба/Бразилия ? Гледай мача Бразилия - Куба.Така като гледам нито Бразилия ще бием,нито Куба

Потребителски аватар
joysl1
Контакти:

Мнениеот joysl1 » 27 сеп 2010 23:24

Gretna написа:

МАЙ ТИ НЕ СИ РАЗБРАЛ,СЛЕДВАЩИЯ НИ МАЧ Е В ПЕТЪК И НЕ ВИЖДАМ СМИСЪЛ ДА ПОЧИВАТ,НАПРОТИВ АКО БЯХМЕ БИЛИ ДНЕС ЩЕШЕ ДА СИ ПОЧИВАМЕ СРЕЩУ КАМЕРУН В ДРУГИЯ ПОТОК....БРАТЛЕ ВЗЕМИ ПОГЛЕДНИ СХЕМАТА НА ТУРНИРА

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 27 сеп 2010 23:25

Абе какви сметки, какви 5 лева...
Ако сме силкни ще можем да бием и двата отбора! Ако искаме титла сме длъжни!
Иначе за Пранди не знам.... При Стоев, като че ли повече ми хаесваше тима, но не съм спец...

Трън
Контакти:

Мнениеот Трън » 27 сеп 2010 23:26

И аз мисля че тук играят много сметки - нашите си личеше че не им се играе, не се радваха при спечелени точки, пропиляваха огромни аванси. Има немалко логика 0 защо да хвърляш всички сили и да играеш два мача подред по 3 часа и в следващата фаза вече да си изхабен.

Сто процента нашите искаха да загубят този мач, вече ще видим дали са си направили добри сметки.

А иначе една загуба и вече почват веднага темите за оставки, за или против, срам, позор, плюене - стига злоба, ще си докарате някоя болест .

Потребителски аватар
Gretna

Мнениеот Gretna » 27 сеп 2010 23:26

LaRgO написа:Значи сметките са да се паднем с Полша и Куба/Бразилия ? Гледай мача Бразилия - Куба.Така като гледам нито Бразилия ще бием,нито Куба

Ти мислиш че ще паднем лесно от който и да е било. И който и да е било мисли, че лесно ще ни победи. Не играеш на крайна фаза т.е. този срещу теб няма да е на 100% концентриран срещу БГ машината която след Франция днес излъга всички дори и вас. Няма страшно. Ако са Куба добре дошло ще ги изкъртим. Ако е Бразилия имаме шанс, Поляците този път само че ще ги смачкаме, стигат им толкова аванти.

Потребителски аватар
joysl1
Контакти:

Мнениеот joysl1 » 27 сеп 2010 23:27

ПОЛША-СЪРБИЯ 2-1
КУБА-БРАЗИЛИЯ 1-1 (16-13 В ТРЕТИЯ ЗА КУБА)

НЯМА КАКВО ДА СЕ ЗАБЛУЖДАВАМЕ ТРЯБВА ДА БИЕМ ПОЛША

ludar
Контакти:

Мнениеот ludar » 27 сеп 2010 23:27

Gretna написа:Преди да се прави нещо е хубаво да се мисли. Правя това и онова но може да стане това и онова и ако стане това и онова може накрая онова да не е това и пр. На кратко казано първо мери и после режи защото късите гащи не могат да станат дълги, нали?

Бием с много Китай в първият мач. Първи мач, не са във форма но все пак смазват Шао-лин. До тук добре. Играем силен втори мач с Франция която се е мобилизирала с/у нас и губим нещастно т.е. не може да сме първи вече. Да си втори е лесно срещу 36-те в света Чехи, но дали това искаме. Искаме ли да играем в следващата лесна група да се класираме лесно и после уморени да ни тъпчат най-добрите които на полуфиналите ще играят много по съсредоточено отколкото в вторите групи от които излизат 2 отбора. Илизат 2 отбора а не 1. Пак сметки, пак изчисления. Аз гледах няколко мача тази година тези с Корея и тези с Бразилия а и един с Холандия. Нашите могат да играят но днес не искаха. Шансът да не се бяха класирали беше много малък защото те си свършиха перфектно задачата с Чехия. Паднаха но как. С малко точкова разлика( виж геймовете) и в 4-тя спокойно можеха да направят обрат но това не е било в плана и след като си наваксаха 6-те точки си дадоха гейма на Чехите които със сигурност са пътници а ние може и да станем Шампиони.

Нека минат мачовете в 2-те групи и тогава ще говорим. Разбира се не подценявам Полша или Куба/Бразилия но все пак игра е ще видим какво ще стане. Нашите са добри колкото Бразилия - показаха го на 4 пъти тази година и тогава нямаха късмет, дано сега той е с нас.

Не знам кои мачове с Бразилия си гледал тази година.Във Варна бразилците по-всякавкъв начин се опитаха да ни ги дадат,ама господ дава ама в кошара не вкарва,а дано да се случи да стигнеме да играеме с Бразилия на световното и ще видиш разликата

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 27 сеп 2010 23:28

joysl1 написа:
Gretna написа:

МАЙ ТИ НЕ СИ РАЗБРАЛ,СЛЕДВАЩИЯ НИ МАЧ Е В ПЕТЪК И НЕ ВИЖДАМ СМИСЪЛ ДА ПОЧИВАТ,НАПРОТИВ АКО БЯХМЕ БИЛИ ДНЕС ЩЕШЕ ДА СИ ПОЧИВАМЕ СРЕЩУ КАМЕРУН В ДРУГИЯ ПОТОК....БРАТЛЕ ВЗЕМИ ПОГЛЕДНИ СХЕМАТА НА ТУРНИРА

Гледаш пред носа си. Не са проблем следващите групи, а третите. От следващите 2 отбора продължават, а от третите само 1. Кое е по-лесно?

Върни се в “Волейбол”