Нац. отбор няма развитие след напускането на Мартин Стоев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
NFB_Bgfen
Контакти:

Re: От фаворити до...

Мнениеот NFB_Bgfen » 27 сеп 2010 22:16

za nas e toj religiq написа:
NFB_Bgfen написа:Сега някой ще ми обяснили ли имаме ли някакав шанс и какво трябва да направим за да сме на полуфинал.

Трябва да бием 2 отбора в следващата група(ако влезем в нея) като за начало ;)

Мерси дано го направим.Дано момчетата разкрият потенциала което неможаха да направят досега.
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ministur
Контакти:

Мнениеот ministur » 27 сеп 2010 22:17

deepblue1963 написа:
ministur написа:А защо изобщо има шанс да отпаднем дори и като трети :? Визирам статията в Гонг и разликата която Франция трябва да вземе на Китай?????Това не го разбрах...

Защото при равен брой точки(победи,загуби) се гледа точковото съотношение в геймовете.

В смисъл че ще се бием едва ли не с жълтурите за трето място :shock:

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 27 сеп 2010 22:51

ministur написа:
deepblue1963 написа:
ministur написа:А защо изобщо има шанс да отпаднем дори и като трети :? Визирам статията в Гонг и разликата която Франция трябва да вземе на Китай?????Това не го разбрах...

Защото при равен брой точки(победи,загуби) се гледа точковото съотношение в геймовете.

В смисъл че ще се бием едва ли не с жълтурите за трето място :shock:

да, точно така...

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 27 сеп 2010 22:57

Много ми е интересно как всички теми за световното общо нямат толквоа мнения, колкото тази за няколко часа ?!?!?!?!?!?!??! :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted:

4/5 от вас съм сигурен, че не са написали и един поуст при победата срещу Китай напримет, обаче сега като паднахме и веднага наказателния екип идва да "търси отговорност"

и без друго сега нямам време да пиша във форума: ДА ВИ *** МАЙКАТА НЕ ТЪПИТЕ ХЕЙТЪРИ!!! по-зле сте и от политиците, който се снимат смао след успехи - Вие сте мижитурки, една добра дума не сте казали, ама изникнахте като гъби да пишете злобни поустове!!! :evil: Кво, много труд сте вложили в тоя отбор, пък сега четете от форума, че те го хвърлят на вятъра ли? (сигурен съм, че 1/2 от вас не са гледали трите мача до тук, ама са бесни как може такова безхаберие от играчите - срамят "balgariq")
Последна промяна от Alex на 27 сеп 2010 23:15, променено общо 1 път.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 27 сеп 2010 22:58

не можем да отпаднем. тези мачове се нулират - вс е ок ;)

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 27 сеп 2010 22:58

Играчите и треньорът са си много добре , както казах , но това е българинът - всичко, което не му е угодно, трябва да се оплюе.
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 27 сеп 2010 23:06

Споко, бе. Пранди не напразно му викат Професора. Сигурно е изчислил чак до фазата на Последните 4, кога и колко точки да взимаме, кога да падаме, и т.н., и т.н. :)
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 27 сеп 2010 23:07

Alex написа:Много ми е интересно как всички теми за световното общо нямат толквоа мнения, колкото тази за няколко часа ?!?!?!?!?!?!??! :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted:

4/5 от вас съм сигурен, че не са написали и един поуст при победата срещу Китай напримет, обаче сега като паднахме и веднага наказателния екип идва да "търси отговорност"

и без друго сега нямам време да пиша във форума: ДА ВИ ЕБА МАЙКАТА НЕ ТЪПИТЕ ХЕЙТЪРИ!!! по-зле сте и от политиците, който се снимат смао след успехи - Вие сте мижитурки, една добра дума не сте казали, ама изникнахте като гъби да пишете злобни поустове!!! :evil: Кво, много труд сте вложили в тоя отбор, пък сега четете от форума, че те го хвърлят на вятъра ли? (сигурен съм, че 1/2 от вас не са гледали трите мача до тук, ама са бесни как може такова безхаберие от играчите - срамят "balgariq")

Адаш, не така! Всеки има правото да се ядосва още повече след такава игра! Аз съм подкрепял нациналите сумати години във Варна, но толкова слаби отдавна не ги бях виждал! И ще се нервя колкото си искам! Когато са силни ще ги подкрепяме разбира се, когато са слаби ще ги критикуваме! Няма нищо по-нормално от това! Те пак си остават нашата гордост, но това не пречи да си вземат поука! Уж бяхме фаворит за челни места, а треперим Китай да не бие Франция!

Потребителски аватар
Gretna

Защо паднахме от Чхите - прчини има но какви са?

Мнениеот Gretna » 27 сеп 2010 23:07

Преди да се прави нещо е хубаво да се мисли. Правя това и онова но може да стане това и онова и ако стане това и онова може накрая онова да не е това и пр. На кратко казано първо мери и после режи защото късите гащи не могат да станат дълги, нали?

Бием с много Китай в първият мач. Първи мач, не са във форма но все пак смазват Шао-лин. До тук добре. Играем силен втори мач с Франция която се е мобилизирала с/у нас и губим нещастно т.е. не може да сме първи вече. Да си втори е лесно срещу 36-те в света Чехи, но дали това искаме. Искаме ли да играем в следващата лесна група да се класираме лесно и после уморени да ни тъпчат най-добрите които на полуфиналите ще играят много по съсредоточено отколкото в вторите групи от които излизат 2 отбора. Илизат 2 отбора а не 1. Пак сметки, пак изчисления. Аз гледах няколко мача тази година тези с Корея и тези с Бразилия а и един с Холандия. Нашите могат да играят но днес не искаха. Шансът да не се бяха класирали беше много малък защото те си свършиха перфектно задачата с Чехия. Паднаха но как. С малко точкова разлика( виж геймовете) и в 4-тя спокойно можеха да направят обрат но това не е било в плана и след като си наваксаха 6-те точки си дадоха гейма на Чехите които със сигурност са пътници а ние може и да станем Шампиони.

Нека минат мачовете в 2-те групи и тогава ще говорим. Разбира се не подценявам Полша или Куба/Бразилия но все пак игра е ще видим какво ще стане. Нашите са добри колкото Бразилия - показаха го на 4 пъти тази година и тогава нямаха късмет, дано сега той е с нас.

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 27 сеп 2010 23:14

MORSKI написа:
Alex написа:Много ми е интересно как всички теми за световното общо нямат толквоа мнения, колкото тази за няколко часа ?!?!?!?!?!?!??! :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted:

и без друго сега нямам време да пиша във форума: ДА ВИ ЕБА МАЙКАТА НЕ ТЪПИТЕ ХЕЙТЪРИ!!! по-зле сте и от политиците, който се снимат смао след успехи - Вие сте мижитурки, една добра дума не сте казали, ама изникнахте като гъби да пишете злобни поустове!!! :evil: Кво, много труд сте вложили в тоя отбор, пък сега четете от форума, че те го хвърлят на вятъра ли? (сигурен съм, че 1/2 от вас не са гледали трите мача до тук, ама са бесни как може такова безхаберие от играчите - срамят "balgariq")

Адаш, не така! Всеки има правото да се ядосва още повече след такава игра! Аз съм подкрепял нациналите сумати години във Варна, но толкова слаби отдавна не ги бях виждал! И ще се нервя колкото си искам! Когато са силни ще ги подкрепяме разбира се, когато са слаби ще ги критикуваме! Няма нищо по-нормално от това! Те пак си остават нашата гордост, но това не пречи да си вземат поука! Уж бяхме фаворит за челни места, а треперим Китай да не бие Франция!
братле, сигурен, че 1/2 от хората в темата не са гледали мачовете на наш'те, ама са потресени от това как може отборът да не жъне успехи, титли и т.н.....

Върни се в “Волейбол”