За или против Силвано Пранди!?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Re: За или против Силвано Пранди!?

Мнениеот LaRgO » 27 сеп 2010 22:31

zlobil написа:Ей, големи разбирачи! Къде били Милушев, Йорданов, що не играе Соколов. Ми и тримата са диагонали на разпределителя, а там титуляр е Владо Николов. За какво са ни четирима на един пост след като във всеки един момент само един от твх може да е на полето. Айде като отпаднем тогава критиките моля! Успех българи!

Ами в момента Соколов е по-добър от Владо Николов,ама защо ли е резерва

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 27 сеп 2010 22:33

Спокойно. Ще сме в група с Полша и Куба. Там ще сме тактически втори и отиваме в най-лесната група за полуфинал. ;)

Естествено ако другите също си правят сметки ще трябва да импровизираме.

Потребителски аватар
Gretna

Мнениеот Gretna » 27 сеп 2010 22:35

Биеме Полша и Бразилия( разучихме ги добре на Лигата и мисля,че те ще ни подценят) и сме на лесен полуфинал ( лесен лесен колко да е лесен) а след това на ФИНАЛА дано да стане.

Писна ми от Световни на които бием всички до полуфинала и там се дъним. Сега е момента. Ще ни гледат с едно око като знаят колкото сме слаби но дали всъщност сме слаби ще видим скоро.

Потребителски аватар
joysl1
Контакти:

Мнениеот joysl1 » 27 сеп 2010 22:38

куба-бразилия 1-0 ( 34-32)

http://www.gledaisport.com/v-0/6/86/v-68635.html

гледайте ги аз не виждам как може да бием някой от тези 2 отбора,според мен шанса ни е да бием Полша и програмата е
1 ден играят другите 2 отбора а н ие играем следващите 2 дни

ludar
Контакти:

Мнениеот ludar » 27 сеп 2010 22:42

Честно казано съм с противоречиви мнения за Пранди.Не знам защо и от федерацията избързаха преди световното да му продължат договора,а не изчакаха да видят представянето на отбора.Мисля,че Р.Стойчев по нищо не му отстъпва(знаеме и с Казийски в какви отношения са) А.Попов също е не лош български треньор. Докато вчера нещо играха,днеска беше катастрофа.Не може да чакаш 17-годишен дебютант и разпределител който си го взел от плажа преди месец,да ти решават важен мач. Пълни глупости са,че днес мача не се е играл.Вижте в каква група отиваме-ние+победителя от Полша-Сърбия+загубилия от Куба-Бразилия.Малко ретроспекция-1.Полша-последните 4-5 години където ни хванат сме им клиенти.2.Сърбия-за мене са отбора с най-добър разпределител и диагонал в света(Гърбич и Милкович),имам предчуствие че ще бъдат в четворката.3.Бразилия-от 2007г. от световната лига в Полша нямаме победа над тях.4.Куба-отбор на нивото на Бразилия(с по малко опит,но традиционно неудобен за нас.) Така че ако играят нашите като днес познайте кой ще отпадне. Да не се заблуждаваме - от 1 г.от европейското в Измир,нямаме победа над класен отбор-Китай,Ю.Корея или Холандия(които не се класираха даже за европейското 2011,като в квалификациите загубиха от Естония и Македония !!! ),не са ни мерило.
Дай Боже тепърва да направиме силните си мачове,но като цяло съм песимист.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 27 сеп 2010 22:43

LaRgO написа:
zlobil написа:Ей, големи разбирачи! Къде били Милушев, Йорданов, що не играе Соколов. Ми и тримата са диагонали на разпределителя, а там титуляр е Владо Николов. За какво са ни четирима на един пост след като във всеки един момент само един от твх може да е на полето. Айде като отпаднем тогава критиките моля! Успех българи!

ДОбре Владо Николов нищо не играе....а Защо не Боян Йорданов....Нямаме 1 левичар в отбора....а не би трбявало да е така....
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 27 сеп 2010 22:44

Gil-galad написа:
LaRgO написа:

ДОбре Владо Николов нищо не играе....а Защо не Боян Йорданов....Нямаме 1 левичар в отбора....а не би трбявало да е така....

Защото Боян бе контузен до преди няколко месеца и не е във форма :!: :idea:

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 27 сеп 2010 22:46

ludar написа:Честно казано съм с противоречиви мнения за Пранди.Не знам защо и от федерацията избързаха преди световното да му продължат договора,а не изчакаха да видят представянето на отбора.Мисля,че Р.Стойчев по нищо не му отстъпва(знаеме и с Казийски в какви отношения са) А.Попов също е не лош български треньор. Докато вчера нещо играха,днеска беше катастрофа.Не може да чакаш 17-годишен дебютант и разпределител който си го взел от плажа преди месец,да ти решават важен мач. Пълни глупости са,че днес мача не се е играл.Вижте в каква група отиваме-ние+победителя от Полша-Сърбия+загубилия от Куба-Бразилия.Малко ретроспекция-1.Полша-последните 4-5 години където ни хванат сме им клиенти.2.Сърбия-за мене са отбора с най-добър разпределител и диагонал в света(Гърбич и Милкович),имам предчуствие че ще бъдат в четворката.3.Бразилия-от 2007г. от световната лига в Полша нямаме победа над тях.4.Куба-отбор на нивото на Бразилия(с по малко опит,но традиционно неудобен за нас.) Така че ако играят нашите като днес познайте кой ще отпадне. Да не се заблуждаваме - от 1 г.от европейското в Измир,нямаме победа над класен отбор-Китай,Ю.Корея или Холандия(които не се класираха даже за европейското 2011,като в квалификациите загубиха от Естония и Македония !!! ),не са ни мерило.

И аз съм така. Ако гледаме логично шансовете ни са малки, особено пък в група с Полша и Бразилия. Кубинците мисля, че са по-психически лабилни и може би и за това ги предпочитам тях пред Бразилия. Но както вървят нещата след първите геймове се очертават точно с Бразилия и поляците да сме в една група. Групата на Смъртта ще е това, ако стане
Дай Боже тепърва да направиме силните си мачове,но като цяло съм песимист.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 27 сеп 2010 22:46

Gil-galad написа:
LaRgO написа:

Боян Йорданов го харесвах преди,после се изгуби нещо.

Потребителски аватар
rocknrolla
Контакти:

Мнениеот rocknrolla » 27 сеп 2010 22:46

Gil-galad написа:
LaRgO написа:

Защото Боян го пускаше Мартин,а Пранди въобще не го вика в националния,като се има в предви че Боян сам би преди няколко години Лубе Банка Мачерата.
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!

Върни се в “Волейбол”