Миньор Перник - Локомотив Пловдив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Re: Миньор Перник - Локомотив Пловдив

Мнениеот Пловдив1926 » 27 сеп 2010 21:18

v.r.s. написа:
Модератор ЛокоПД написа:
v.r.s. написа:
Предполагам,че наистина може да е имало някакви "ултраси","владеещи тактиката на партизанската война",за които говориш. И ако наистина ги е имало,това най-вероятно са били "пубери хулигани" с каквито е пълно и по форумите,които са действали самосиндикално и не са представителната и основна част от агитката на Миньор,те просто няма как да се контролират. А и подобни изпълнения не прилягят на истински фенове на Миньор,от които винаги е имало респект точно защото са се държали като мъже,а тези "хулигани" само ни дискредитират.

Знам,че имате сериозна агитка,ходите на гостувания и т.н.Няма да е лошо,обаче,да се поизчистите от тези елементи.Сигурен съм,че последния път,когато гостувахте тук,не сте имали подобни проблеми.

Как да стане,примерно агитката е на стадиона и подготвя знамената трансперантите и организацията за мача,а някой е решил да направи нещо извън стадиона,за да си избие комплексите. Хаде на стадиона може да се налага някакъв контрол,но извън него няма как да стане. Иначе съм изказвал мнение и друг път,за да не страдат нормалните футболни фенове,тези които искат да се бият,да си организират срещи на подходящи места и да го правят.

Напълно подкрепям това мнение. Нормалните миролюбиви фенове не трябва да бъдат замесвани в "забавленията" на по-буйните фенове! Очаквам срещата с нетърпение, сигурен съм, че ще е запомнящо се гостуване!
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 27 сеп 2010 21:27

v.r.s. написа:
Как да стане,примерно агитката е на стадиона и подготвя знамената трансперантите и организацията за мача,а някой е решил да направи нещо извън стадиона,за да си избие комплексите. Хаде на стадиона може да се налага някакъв контрол,но извън него няма как да стане. Иначе съм изказвал мнение и друг път,за да не страдат нормалните футболни фенове,тези които искат да се бият,да си организират срещи на подходящи места и да го правят.

Да,така е.Обаче идеята не е да се организира търкал,а да се спрат тези,които го предизвикват.Това е работата на фен-клубовете.Иначе кво става - наказания,глоби,лишаване от домакинство,мачове при закрити врата,арести и присъди...този "филм" сме го гледали много години.Няма смисъл.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 27 сеп 2010 21:37

Модератор ЛокоПД написа:
v.r.s. написа:

Да,така е.Обаче идеята не е да се организира търкал,а да се спрат тези,които го предизвикват.Това е работата на фен-клубовете.Иначе кво става - наказания,глоби,лишаване от домакинство,мачове при закрити врата,арести и присъди...този "филм" сме го гледали много години.Няма смисъл.

Абсолютно,ние сме може би най наказваният отбор през последните години и това лишаваше много хора от това да гледат отбора в Перник,което вреди на самият отбор.

Потребителски аватар
1926
Контакти:

Мнениеот 1926 » 27 сеп 2010 22:56

Където и да идем ний сме домакини. 8-) Живо ме интересува обаче дали ще сме с нов треньор на този мач. :roll:

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 28 сеп 2010 10:52

Много труден мач. Орките имат по-добър отбор от това, което показва класирането. Явно са искали да сменят нарочно треньора. Аз също ще съм доволен на равен, макар че една победа би ни вкарала отново сред претендентите за тройката.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 28 сеп 2010 11:00

Как така ще сте доволни от равен бе хора! Отбора на Пловдив никога не е доволен на равен! ПЛОВДИВ ПЛОВДИВ ПОБЕДА! Отиваме и мачкаме!
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 28 сеп 2010 11:40

Пловдив1926 написа:Как така ще сте доволни от равен бе хора! Отбора на Пловдив никога не е доволен на равен! ПЛОВДИВ ПЛОВДИВ ПОБЕДА! Отиваме и мачкаме!

Добре, убеди ме. Отиваме, мачкаме и това е.

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 28 сеп 2010 18:30

Съдията е един от нашите любимци: Антон К*рвата Генов.

Потребителски аватар
irriducibile1936
Контакти:

Мнениеот irriducibile1936 » 28 сеп 2010 19:40

Генов ли е съдията за мача ?! :o
NON MOLLARE MAI !

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 28 сеп 2010 20:44

irriducibile1936 написа:Генов ли е съдията за мача ?! :o

Ъхъм... :evil:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Върни се в “Локо Пловдив”