haha написа:Я кажи,голът на Милито в първия ви мач срещу тях редовен ли беше,щом толкова много знаеш?
А на Пике във втория мач?!?!?!?! Ако на Пике е имало гол,значи и на Милито е имало!!!!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
haha написа:Я кажи,голът на Милито в първия ви мач срещу тях редовен ли беше,щом толкова много знаеш?
Siegfried написа:Както казах , без Жозе Интер няма да е същият никога. Рафа не е подходящ наследник...
Честито на моите любимци от Рома. Дано това да е началото на една Златна серия, каквото се получи през миналия сезон
durex написа:Siegfried написа:Както казах , без Жозе Интер няма да е същият никога. Рафа не е подходящ наследник...
Честито на моите любимци от Рома. Дано това да е началото на една Златна серия, каквото се получи през миналия сезон
Зигфрид, я ми кажи отбор,който като спечели требъл го е правил и на следващата година? Рафа че не става то ясно ама и футболистите са се поотпуснали
Siegfried написа:durex написа:Siegfried написа:Както казах , без Жозе Интер няма да е същият никога. Рафа не е подходящ наследник...
Зигфрид, я ми кажи отбор,който като спечели требъл го е правил и на следващата година? Рафа че не става то ясно ама и футболистите са се поотпуснали
Аз не говоря за требъл. Просто Интер не играе добре през този сезон. Бият трудно и с малко. Нали уж са най-великите ?
Siegfried написа:Значи признаваш , че Интер са слаби в момента ?
durex написа:Siegfried написа:Значи признаваш , че Интер са слаби в момента ?
От една загуба немога да кажа,че са слаби...все едно да кажа,че Барса и Челси са слаби,които също имат по една загуба. Просто не са в оптимална форма,но слаби в никакъв случай.
Siegfried написа:Аз не говоря за требъл. Просто Интер не играе добре през този сезон. Бият трудно и с малко. Нали уж са най-великите ?
NeRaDzYrA написа:Siegfried написа:Аз не говоря за требъл. Просто Интер не играе добре през този сезон. Бият трудно и с малко. Нали уж са най-великите ?
Че много ясно че Интер са най-великите!!!Ти кой си мислиш че е Челси ли?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта