Коце,
знам,че четеш този форум,защото това е форум на интелигентните хора(с някой изключения-като мен,например,),затова именно от тази трибуна те призовавам:
ВЪН ПРОДАЖНИЯ ЛИЛЧО !!!
След лицето ДХС,най-омразни ни са неговите подлоги.А Лилчо е доказана христолова подлога.
Може да е по-добър от Тошев и Станев,но е продажник!
И още нещо-не чакай да бъдеш уволнен от от лицето ДХС,че да си излееш душата.Говори сега! Ботев не е само спортно-техническа материя,Ботев е многопластова религия за хиляди и точно тези хиляди имат нужда от твоята мъжкарска позиция сега!
Утре може да е късно.
Фен тема за Коце Ангелов - Човека с лаптопа!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: До Човекът с лаптопа
podai si ostavlata navreme sega.zashtoto nakraq ti shte si vinowen.selskiq taka shtete zavarti i shte kaje 4e si vinoven za vsichko.zapomnigo tova.
Последна промяна от Darina на 23 фев 2009 15:47, променено общо 1 път.
Причина: Пиши на кирилица
Причина: Пиши на кирилица
Коце, работи си както до сега- тихо, постоянно и професионално. Управлението на клуба не е работа на треньора, а ти това явно го разбираш, ние също, ето защо знаем, че се изискват "чудеса от храброст" да работиш с такъв президент... а и доста от играчите ни!
Herbsupported Ape
За Коце Ангелов, само едно- respect.
И аз ще изразя уважение към него, защото ако не той не знам кой ще ни поеме.
Единствено искам да поработи по тактиката, защото футболистите не са кой знае колко лоши, но самата организация на игра изглежда малко безлична.
Добрите треньори винаги оставят някъв почерк в/у играта
Единствено искам да поработи по тактиката, защото футболистите не са кой знае колко лоши, но самата организация на игра изглежда малко безлична.
Добрите треньори винаги оставят някъв почерк в/у играта
the___dog написа:И аз ще изразя уважение към него, защото ако не той не знам кой ще ни поеме.
Значение?
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
- bezposhtadnia
Моите уважения към Коцето Ангелов , голям професионалист.
НИЕ ,ЩЕ СЕ ВЪРНЕМ НА ВЪРХА . ЗАВИНАГИ .
В интерес на истината, покрай всичките скандали той наистина се опита да се държи на положение. Каквото и да се случи, ако се държи така - печели респект.
- nikytodorov
- Контакти:
Moite,uwagenia g-n Angelov!Botev ima otbor,ima trener,ima i fenove,samo nqmame PREZIDENT!Wan selska MASTIO ot 1912!!!
1912!Първи се родихме,последни ще умрем!!!
-
- Контакти:
Незнам, дали Лилчо е продажник или не, ама неговото време свърши. Видя се на полуфинала с Литекс миналата година. Трябва вече да се оттегли.
Жълто-черната идея е била съхранена в миналото, наша задача е, да я принесем в безпощадното съвремие.