Здравеите!! Вчера гледах мач Левски и Берое и Астон Вила не знам защо но този човек Иовов играе май по добре от Петров от Астон,
мислиа че Христо има повече битка за игра има желание и много добре подаде към черен човек и добър гол отбеляза.
Мислиа че повече чавека от Левски имат нужда да са в Държавен отбор иначе добро впечетление прави
голям черен човек с номер39
и малък черен човек с номер20
както и Иовов ,Милев,и бял човек с номер 22.Извинявайте ако и ма грешки но сега уча повече думи и опитвада ползва ,и поздрави от мен И само Левски и Цска напред и
и задно в Европа покажи им кой сте!!!!
Матеус върне Христо Иовов в Държавен Отбор
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Матеус върне Христо Иовов в Държавен Отбор
petros_mavros написа:голям черен човек с номер39
Ахахахх

Баце, ти ме разби!!! Просто нямам думи! 

Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3
http://vbox7.com/play:efeaf1c3
Айде няма нужда! Достатъчно мачове си имат в Левски в А група и в Европа, че да се разкарват и с цирковата трупа на Матеус!
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
- Sofiazapadultrasa
- Контакти:
petros_mavros написа:Здравеите!! Вчера гледах мач Левски и Берое и Астон Вила не знам защо но този човек Иовов играе май по добре от Петров от Астон,
мислиа че Христо има повече битка за игра има желание и много добре подаде към черен човек и добър гол отбеляза.
Мислиа че повече чавека от Левски имат нужда да са в Държавен отбор иначе добро впечетление прави
голям черен човек с номер39
както и Иовов ,Милев,и бял човек с номер 22.Извинявайте ако и ма грешки но сега уча повече думи и опитвада ползва ,и поздрави от мен И само Левски и Цска напред и
и задно в Европа покажи им кой сте!!!!

Човека преди време каза, че сега се учи да говори и пише на български. Като гледам има голям напредък.
Не се смейте, момчето го учи и важното е че има желание !!! А и всеки има прави да си изразява мнението без значение какво е то!
Този пич ме разсмя супер много
. Темата ще изгори до минути

Фен на ЮнайтедAnalBreaker написа:Те разчитаха на съдииска подкрепа, но и с нея не можаха да се класират
Браво на Петрос, добре се справя.
Иначе по темата - със сигурност Ицо във форма е по-добър от Пеленца, Чавдарчета и т.н., но сам няма да го направи. Просто му е минало времето.
Иначе по темата - със сигурност Ицо във форма е по-добър от Пеленца, Чавдарчета и т.н., но сам няма да го направи. Просто му е минало времето.
petros_mavros bravo!