Сержиньо Грийн - фен тема
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Сержиньо Грийн: Левски на финал в Лига Европа? Защо, не!
Би ли си направил труда да погледнеш на кое място са в момента АИК, Калмар и Гент или не ти изнася? Не, ама вие верно ли се гордеете с тези победи?! 

Гент вчера станаха втори... сес?
Вие наистина ли се гордеете с "невероятната игра срещу Бешикташ" ?
Вие наистина ли се гордеете с "невероятната игра срещу Бешикташ" ?
storm написа:Доктор Хаус написа:Тиеро и Грило какви играят?
контузени
Браво на Грийн,и аз като него си мисля-Защо,не!!!
Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.
[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.
[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]
Няма друг отбор в България, в момента, които да е уцелил в 10-ката с попълненията си.
ОГРОМНО БРАВО на ГРИЙН, ДЕМБЕЛЕ, СЛОРИ, ЖО и всички останали разбира се.
Дано в четвъртък се справим също толково брестящо както срещу Гент.
ОГРОМНО БРАВО на ГРИЙН, ДЕМБЕЛЕ, СЛОРИ, ЖО и всички останали разбира се.
Дано в четвъртък се справим също толково брестящо както срещу Гент.
Разбира се, че не се гордея от мача с Бешикташ. Един стойностен отбор би взел поне точка, дори три при тези обстоятелства. Та те бяха с резервите, при това с мисъл за дербито им в неделя. Отбора ни играе не лошо, а отвратително. Няма спор, че Левски в момента е много по-добър отбор. Просто ви съветвам да не хвърчите из облаците, защото всичките ви победи тази година са срещу отбори много под средното европейско ниво. Белгийците са на нашето ниво и на клубно и на национално ниво. Просто преборихте един отбор от нашата черга. Това е добре, но не е кой знае какво. Не правете от мухата слон.
realist написа: Белгийците са на нашето ниво и на клубно и на национално ниво.
Е с клубното ниво не мога да се съглася, че са на нашето ниво. Миналата година имаха три отбора в елиминациите на ЛЕ напролет, като Стандарт стигна 1/4 финал, а Андерлехт игра 1/8 финал. И това го правят сравнително често да преминат груповата фаза. Ние какво противопоставяме на това? Вярно, че Гент не е исторически от най-силните белгийски отбори, но миналата година са втори и тази вървят около 2-4 място засега.
Че в същата година, за която говоря, класирахме три отбора в групите на ЛЕ, два отидоха на елиминации, един на 1/4 финал. Същото е. Друг е въпроса доколко ЛЕ е критерий за класа. В ШЛ и те нищо не правят, като нас и класиране в групите е абсолютния максимум, при това много рядко и с голям късмет. Белгийският футбол е в криза поне от 10 години и това е факт. Не напразно белгийците вече не си спомнят кога за последно са играли на голям футболен форум. Гент са нещо като нашия Литекс - отбор с нелоши футболисти, но с нулево самочувствие и традиции.
Имам предвид сезон 2006-2007г. Уточнявам, защото говорех за този сезон в друг пост.
Xaxa искам пак да му зададете този въпрос.100% отговора му вече ще е друг 

Моуриньо:„Аз не съм Ибрахмович. Твърде съм влюбен в Интер, за да мога да бъда наставник на Милан”,
- deepblue1963
NeRaDzYrA написа:Xaxa искам пак да му зададете този въпрос.100% отговора му вече ще е друг
Що не седнеш да изровиш всички интервюта на играчи на Левски за 1г. назад и да дойдеш пак с ехидните си забележки?Твойте коментари,сигурно,всички са безпогрешни,нали?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!