26.09. 21:00 Левски - Берое
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: 26.09. 21:00 Левски - Берое
поредна крачка към титлата 

Честита победа Левскари!
Играем все по-добре, което е радващо.
Успех в четвъртък!
Играем все по-добре, което е радващо.
Успех в четвъртък!

Браво на момчетата! Играха много добре жалко, че изтървахме поне още 3 4 гола да вкараме. Какво мислите за Слори? Според мен като за първи мач със синия екип игра много добре... а ако беше и реализирал 1 от положенията си щеше да е супер дебютът му. Вярвам, че в следващите мачове ще разкрие потенциала си не само той а и отбора като цяло!
Але, алеееееееееееееееее,
Горе всички ръце!
Хайде синьото море,
Хайде сините сърца,
Да спечелим таз война!
Горе всички ръце!
Хайде синьото море,
Хайде сините сърца,
Да спечелим таз война!
- Sofiazapadultrasa
- Контакти:
TAFINSSON написа:Браво на момчетата! Играха много добре жалко, че изтървахме поне още 3 4 гола да вкараме. Какво мислите за Слори? Според мен като за първи мач със синия екип игра много добре... а ако беше и реализирал 1 от положенията си щеше да е супер дебютът му. Вярвам, че в следващите мачове ще разкрие потенциала си не само той а и отбора като цяло!
Слори си е класа от всякъде.Сигурен съм че до 2-3 мача ще навлезе в желаната форма както го направи Сержиньо....
Взехме трите точки , но и аз не съм вярвал , че Дембеле и компания могат да направят такива пропуски . Имахме поне седем сто процентови положения при , които пропуснахме . Е има и такива мачове , важното е да не правим пропуски в четвъртък !
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел
- deepblue1963
Ей,много сме добри,ей!Ма толкова сме добри,че даже,когато не играем много добре-пак бием!Мноо-о-о-о сме добри! 

ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
- Levskar_90
- deepblue1963
Предпочитам "грозни" победи,пред "красиви" загуби.Ау-у-у-у какво казах!Пфу-пфу-пфу.Хиксове!Забравете за "красиво,резултатно и победно"!Такова животно няма.Или играеш красиво като Зико,Сократес,Фалкао и Жуниор и нищо не печелиш,или играеш "грозно" и печелиш.Комбинация от:"Играем красиво и печелим трофеи"-няма.Питайте бай ви Моуриньо.Отклоних се от темата!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
deepblue1963 написа:Предпочитам "грозни" победи,пред "красиви" загуби.Ау-у-у-у какво казах!Пфу-пфу-пфу.Хиксове!Забравете за "красиво,резултатно и победно"!Такова животно няма.Или играеш красиво като Зико,Сократес,Фалкао и Жуниор и нищо не печелиш,или играеш "грозно" и печелиш.Комбинация от:"Играем красиво и печелим трофеи"-няма.Питайте бай ви Моуриньо.Отклоних се от темата!
[offtopic]Да си чувал за Барселона в последните 2-3 години?[/offtopic]
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Leooo
- Контакти: