И стига с това, че раул имал най-много голове за Ла фаруя! Нека не забравяме, че той е на второ място по брой изиграни мача за нациоанлният отбор на Испания!!! В 102 мача има 44 гола..., което прави по 0.43 гола на мач, а и нека не забравяме,че на отбори като Австрия и Сан Марино е вкарвал по 3-4 гола в един мач. От всичките 102 мача, в които е играл Раул, той е отбелязал в 33 мача, което си е 33.33333% от мачовете - доста малко! А и казах ти, замисли се дали Давид Вия няма да има повече голове за Ла фурия, когато изиграе 102 мача, който само в 42 мача има 25 гола за Испания!!! Ето това е то нападател.
П.П. Не те видях да изброяваш кои са за теб силните отбори, за да ти изкарам статистиката на Испания и Раул срещу тях? Или нещо те хвана шубето, че тя ще е трагична и още повече ще покаже, че Раул няма масто в Ла фуриая! 1000 пъти ти казах да свалиш белите очила! И не ме обвинявай в пристрастие към Барса, защото не съм оплюл нито един от другите ви национали, а и както виждаш не предлагам играч на Барса за мястото на Раул!
А това,че съм бил повече антифен на Реал, отколкото фен на Барса е смешно!