На входа на Армията има видео камери. Колкото и да си сляп и тъп всичко се вижда на записа.
Майк, не пиши моля те за световната конспирация, а по-добре изчисти форума.
ПОТРОШИХА „АРМИЯТА”
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ПОТРОШИХА „АРМИЯТА”
Men are born to succeed, not to fail!
Henry David Thoreau
Henry David Thoreau
-
- Контакти:
направо съм изумен.докога ще продължава това безумие?какво искат да докажат тези малоумници?това не могат да бъдат фенове.истинския фен е верен завинаги. 

томов го потроши зема надписа да може да му платят да го напратят и тои ще го даде
.базик

-
- Контакти:
tova go ima samo tuka v bg
da hodi6 i da potro6i6 na drug otbor stadiona.znam 4e e malko preuveli4eno 4e kazvam stadiona no to si e taka.makar 4e misla 4e moge da ne sa levskari.moge slavisti,loko sofia,loko pd,botev pd,minior pk taka 4e ima mn varianti koi e izvar6itel

Последна промяна от Darina на 23 фев 2009 11:10, променено общо 1 път.
Причина: Пиши на кирилица
Причина: Пиши на кирилица
- sedem_!_dva
mike28 написа:Има и една друга- интересна идея- това да е умишлен акт на провокация за отклоняване на вниманието на простия народ. Защото вчера гледах Ревизоро по телевизора и от това което каза, за откраднати 3 милиарда само при сегашното правителство, което няма никакво желание да търси виновните и, че ще опита всячески да потули нещата, още повече след няколко месеца има избори и аз дълбоко се съмнявам Станишев да ни е следващия премиер.
При всички положение ще се пуснат в действие подобни долнопробни, но доказали ефикасноста си трикове, не казвам, че вчера е станало точно така. Факт е обаче, че за тези хора горе по върховете не остана нищо свято. Факт е, че последните години в агитките останаха голяма част хора, които не отиват на стадиона просто да попеят и да се порадват на отбора си. Факт е, че всички сме настръхнали един срещу друг и трябва съвсем малка искра всичко да пламне , а когато настане хаос и безредие, винаги главните виновници се измъкват безнаказано.
Мен ми е интересно друго, няма ли охрана на стадиона? Все пак това не е ли точно главния вход. Вярно на снимките пораженията не изглеждат кой-знае колко големи, но все пак това сие просташко и отвратително. То и без това нищо здраво не остана в тази държава.
Майк може и да си прав

А че правителството, което и да е то, използва агитките и футболните клубове Левски и ЦСКА за собствени цели и главно да ни разделя българите мисля, че е ясно на всички и трябва да си много наивен, за да мислиш че това не е така.
NON MOLLARE MAI
Що да е световна конспирация? Мнението на Майк е напълно логично. Всъщност, тези неща се случват непрекъснато, и да се отрича това е като да си завреш главата в тротоара. Винаги, когато в държавата има проблеми се явяват лумпени, винаги, когато някой протестира за нещо, бива обявен за лумпен. Досега лумпени бяха лекарите, феновете, учителите, земеделците, млекарите, миньорите, еколозите? Кой не беше - при всички форми на протест имаше дискредитиране по чисто ченгеджийски начин. Може би и сигнала за бомба на 14.01 не беше държавно активно мероприятие?
ПП Само намалете малко оценките. Може да е правителство, може да са фенове на Левски, може да са наркомани, а може и трите на веднъж. Ама само по предположения ше вкарате някой в газова камера, а това е тъпо, жалко и неуместно в 21ви век. Ето едно мое предположение - удоджи не си взе заплатата, а вилнее по дискотеки, дали не е продал буквите некъде и сега изпива парите? С какво това е по-невероятно от това някой фен да го е направил?
ПП2 Това с мълчанието 90 минути наистина е комично.
ПП Само намалете малко оценките. Може да е правителство, може да са фенове на Левски, може да са наркомани, а може и трите на веднъж. Ама само по предположения ше вкарате някой в газова камера, а това е тъпо, жалко и неуместно в 21ви век. Ето едно мое предположение - удоджи не си взе заплатата, а вилнее по дискотеки, дали не е продал буквите некъде и сега изпива парите? С какво това е по-невероятно от това някой фен да го е направил?
ПП2 Това с мълчанието 90 минути наистина е комично.
Сега ще се окаже,че точно в този момент,охранителните камери са блокирали.А понеже е имало оглушителна буря,охраната не е чула нищо,защото е исползвана ултра модерна и безшумна техника за отмъкване на букви.Вие представяте ли си.Как накой ще отиде посред нощ,точно на армията и ще почне да троши като гламав и няма,кой да го чуе.Нали,ако бяха някакви чужди щяха да им строшат главите още на 5-та минута.
-
- Контакти:
Това е голяма простотия момчета,направо нямам думи....
a boy named goo написа:ehh написа:Провокация на самите цесекари, за да имат оправдание за вандалщините, които са замислили за мача с Левски
Боже,ако някоя агитка има намерение да троши, то тя ще троши, без да и е необходимо оправдание.
и след това:
BGarmy написа:1.Сигорно са реал мадрит или ливърпул
2.Съм сиг.че скоро няма да си познаете стадиона
Така че, a boy named goo, още ли твърдиш, че не съм прав?

Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
По спокойно приятели! За тези дето се разгневиха на последното ми мнение, нека да го прочетат по- внимателно. Първият абзац си е чисто предположение, останалото са вече факти, които малцина осъзнават. Едно ще ви кажа, и идеят си нямате дори на какво промиване на мозъците сме подложени от най-ранна детска възраст. Нямате си дори представа, колко от нещата които сме учили всички в училище всъшност са били съвсем различни. Опитайте се да погледнете историята ни от последните 20 години- имало ли е някога такова разделение и омраза между нас, както сега? Няма нищо по-лесно за управление от разделен и унижен народ.
както и да е, спирам дотук. Всички сме наясно, че този акт е огромна простащина, нека да не реагираме първосигнално и да посочваме с пръст- да левскарите бяха, или пък- те червените си го направиха самички. Няма и какво да се заблуждаваме, едва ли някога ще излезе наяве истината кой и защо е потрошил стадиона. Обаче е ясно като бял ден, че ще започне едно трошене утре на Герена, после пак на Армията и така до безкрай,
И какво му има на форума? Да не би да ми плащаш заплатата, че да ми казваш какво да правя?
както и да е, спирам дотук. Всички сме наясно, че този акт е огромна простащина, нека да не реагираме първосигнално и да посочваме с пръст- да левскарите бяха, или пък- те червените си го направиха самички. Няма и какво да се заблуждаваме, едва ли някога ще излезе наяве истината кой и защо е потрошил стадиона. Обаче е ясно като бял ден, че ще започне едно трошене утре на Герена, после пак на Армията и така до безкрай,
Майк, не пиши моля те за световната конспирация, а по-добре изчисти форума.
И какво му има на форума? Да не би да ми плащаш заплатата, че да ми казваш какво да правя?