ПОТРОШИХА „АРМИЯТА”

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red Hot
Контакти:

Re: ПОТРОШИХА „АРМИЯТА”

Мнениеот Red Hot » 23 фев 2009 10:20

На входа на Армията има видео камери. Колкото и да си сляп и тъп всичко се вижда на записа.

Майк, не пиши моля те за световната конспирация, а по-добре изчисти форума.
Men are born to succeed, not to fail!
Henry David Thoreau

valeringlv
Контакти:

Мнениеот valeringlv » 23 фев 2009 10:32

направо съм изумен.докога ще продължава това безумие?какво искат да докажат тези малоумници?това не могат да бъдат фенове.истинския фен е верен завинаги. :?

grsg
Контакти:

Мнениеот grsg » 23 фев 2009 10:36

томов го потроши зема надписа да може да му платят да го напратят и тои ще го даде :D :D :D .базик :lol: :lol: :lol:

levskar4eto1993
Контакти:

Мнениеот levskar4eto1993 » 23 фев 2009 10:59

tova go ima samo tuka v bg :( da hodi6 i da potro6i6 na drug otbor stadiona.znam 4e e malko preuveli4eno 4e kazvam stadiona no to si e taka.makar 4e misla 4e moge da ne sa levskari.moge slavisti,loko sofia,loko pd,botev pd,minior pk taka 4e ima mn varianti koi e izvar6itel
Последна промяна от Darina на 23 фев 2009 11:10, променено общо 1 път.
Причина: Пиши на кирилица

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 23 фев 2009 11:04

mike28 написа:Има и една друга- интересна идея- това да е умишлен акт на провокация за отклоняване на вниманието на простия народ. Защото вчера гледах Ревизоро по телевизора и от това което каза, за откраднати 3 милиарда само при сегашното правителство, което няма никакво желание да търси виновните и, че ще опита всячески да потули нещата, още повече след няколко месеца има избори и аз дълбоко се съмнявам Станишев да ни е следващия премиер.
При всички положение ще се пуснат в действие подобни долнопробни, но доказали ефикасноста си трикове, не казвам, че вчера е станало точно така. Факт е обаче, че за тези хора горе по върховете не остана нищо свято. Факт е, че последните години в агитките останаха голяма част хора, които не отиват на стадиона просто да попеят и да се порадват на отбора си. Факт е, че всички сме настръхнали един срещу друг и трябва съвсем малка искра всичко да пламне , а когато настане хаос и безредие, винаги главните виновници се измъкват безнаказано.
Мен ми е интересно друго, няма ли охрана на стадиона? Все пак това не е ли точно главния вход. Вярно на снимките пораженията не изглеждат кой-знае колко големи, но все пак това сие просташко и отвратително. То и без това нищо здраво не остана в тази държава.

Майк може и да си прав :!: Винаги в последните години, когато се направи някакво разкритие, което не е много лицеприятно за имащите власт става някаква случка във футбола и по-точно свързана с агитките и клубовете-Левски и ЦСКА. Нека да си припомним, че доклада на ЕС от миналата година, който определи правителството като престъпници излезна малко преди да не бъде даден лиценз на ЦСКА, според мен това изобщо не е съвпадение, след това и на 14 Януари, точно в този сайт армейци1948 отново беше пусната декларация няколко дни преди това, че протеста е опорочен от хора от СЗ, на които им е платено, а откъде са знаели е много интересно. После правителството точно това и каза, че това е бил протест на лумпени и футболни хулигани, за да може да изпопребие невинните хора на площада и да ги сплаши. Явно че всичко е било добре планирано, за да не се съберат хора на площада и по-лесно да се разпръснат хората, които са били там. На предишни мачове Левски-ЦСКА отново имаше сблъсъци м/у фенове и полиция, почти всички провокирани от "органите на реда", за да ни се отвлича вниманието в друга посока, когато трябваше да се взимат важни за страната решения. Много съвпадения стават, което наистина е доста смущаващо.
А че правителството, което и да е то, използва агитките и футболните клубове Левски и ЦСКА за собствени цели и главно да ни разделя българите мисля, че е ясно на всички и трябва да си много наивен, за да мислиш че това не е така.
NON MOLLARE MAI

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 23 фев 2009 11:09

Що да е световна конспирация? Мнението на Майк е напълно логично. Всъщност, тези неща се случват непрекъснато, и да се отрича това е като да си завреш главата в тротоара. Винаги, когато в държавата има проблеми се явяват лумпени, винаги, когато някой протестира за нещо, бива обявен за лумпен. Досега лумпени бяха лекарите, феновете, учителите, земеделците, млекарите, миньорите, еколозите? Кой не беше - при всички форми на протест имаше дискредитиране по чисто ченгеджийски начин. Може би и сигнала за бомба на 14.01 не беше държавно активно мероприятие?

ПП Само намалете малко оценките. Може да е правителство, може да са фенове на Левски, може да са наркомани, а може и трите на веднъж. Ама само по предположения ше вкарате някой в газова камера, а това е тъпо, жалко и неуместно в 21ви век. Ето едно мое предположение - удоджи не си взе заплатата, а вилнее по дискотеки, дали не е продал буквите некъде и сега изпива парите? С какво това е по-невероятно от това някой фен да го е направил?

ПП2 Това с мълчанието 90 минути наистина е комично.

ZYKLON

Мнениеот ZYKLON » 23 фев 2009 11:15

Сега ще се окаже,че точно в този момент,охранителните камери са блокирали.А понеже е имало оглушителна буря,охраната не е чула нищо,защото е исползвана ултра модерна и безшумна техника за отмъкване на букви.Вие представяте ли си.Как накой ще отиде посред нощ,точно на армията и ще почне да троши като гламав и няма,кой да го чуе.Нали,ако бяха някакви чужди щяха да им строшат главите още на 5-та минута.

blue_ power1
Контакти:

Мнениеот blue_ power1 » 23 фев 2009 11:20

Това е голяма простотия момчета,направо нямам думи....

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 23 фев 2009 12:34

a boy named goo написа:
ehh написа:Провокация на самите цесекари, за да имат оправдание за вандалщините, които са замислили за мача с Левски :roll:

Боже,ако някоя агитка има намерение да троши, то тя ще троши, без да и е необходимо оправдание.

и след това:
BGarmy написа:1.Сигорно са реал мадрит или ливърпул
2.Съм сиг.че скоро няма да си познаете стадиона :?:

Така че, a boy named goo, още ли твърдиш, че не съм прав? :roll:
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 23 фев 2009 18:07

По спокойно приятели! За тези дето се разгневиха на последното ми мнение, нека да го прочетат по- внимателно. Първият абзац си е чисто предположение, останалото са вече факти, които малцина осъзнават. Едно ще ви кажа, и идеят си нямате дори на какво промиване на мозъците сме подложени от най-ранна детска възраст. Нямате си дори представа, колко от нещата които сме учили всички в училище всъшност са били съвсем различни. Опитайте се да погледнете историята ни от последните 20 години- имало ли е някога такова разделение и омраза между нас, както сега? Няма нищо по-лесно за управление от разделен и унижен народ.
както и да е, спирам дотук. Всички сме наясно, че този акт е огромна простащина, нека да не реагираме първосигнално и да посочваме с пръст- да левскарите бяха, или пък- те червените си го направиха самички. Няма и какво да се заблуждаваме, едва ли някога ще излезе наяве истината кой и защо е потрошил стадиона. Обаче е ясно като бял ден, че ще започне едно трошене утре на Герена, после пак на Армията и така до безкрай,

Майк, не пиши моля те за световната конспирация, а по-добре изчисти форума.

И какво му има на форума? Да не би да ми плащаш заплатата, че да ми казваш какво да правя?

Върни се в “ЦСКА”