megan fox написа:maldin1 написа:Някой гледа ли го изобщо това вече?
Да, разбира се. Защо да не гледам/е формулата?! Само футбола е по-интересен спорт от нея. - лично мнение.
+1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
megan fox написа:maldin1 написа:Някой гледа ли го изобщо това вече?
Да, разбира се. Защо да не гледам/е формулата?! Само футбола е по-интересен спорт от нея. - лично мнение.
maldin1 написа:Някой гледа ли го изобщо това вече?
Thsmith написа:maldin1 написа:Някой гледа ли го изобщо това вече?
Аз лично след първите състезания спрях да гледам :0 Догодина живот и здраве ако Браун оправи колата на Шуми пак ще се гледа ;0 така не е интересно ...
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
megan fox написа:Thsmith написа:maldin1 написа:Някой гледа ли го изобщо това вече?
Аз лично след първите състезания спрях да гледам :0 Догодина живот и здраве ако Браун оправи колата на Шуми пак ще се гледа ;0 така не е интересно ...
Да разбираме ли, че си от този тип фенове на формулата, които искат да гледат как един отбор гази безапелационно, без да има реална конкуренция? Е кажи ми кое му е интересното това? Или си от ония фенове на Шумахер, които искат да го виждат как кара кола, която е с 1 секунда по-бърза от останалите и да го възхвалявате какъв добър пилот е, нищо, че успеха се дължи на колата, а не на пилотските му качества! В момента отлично се вижда що за пилот е пилето - абсолютен средняк!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост