Манчестър Сити - Челси

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Ман.сити-Челси Обещание

Мнениеот CTAHKO » 25 сеп 2010 23:11

Sofiazapadultrasa написа:
NeRaDzYrA написа:
Sofiazapadultrasa написа:Или такива като теб които станаха нерадзури след триумфа им в ШЛ...

Eйй пинко, не сравнявай велик клуб като Интер със средняка Челси ;)

Говоря за фенове бе,каун....за фенове като теб.Казваш че феновете на Челси са станали такива след като отбора почна да печели титли.А фенове на Интер като теб са станали из Интер след аферата "Калчополи" през 2006 защото ти едва ли помниш успехите на Интер преди това ;)

То и Масимо Морати трудно си ги спомня от 70 годишния си съзнателен живот,4е той ли :mrgreen:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
NeRaDzYrA
Контакти:

Мнениеот NeRaDzYrA » 25 сеп 2010 23:36

CTAHKO написа:То и Масимо Морати трудно си ги спомня от 70 годишния си съзнателен живот,4е той ли :mrgreen:

Абе нали ва опанахме в ШЛ, ко ми пука на мене,няа как да ви докажа че съм им фен от малък..Най-важното е че не сме изкуствен папагалски отбор като Челси ;) Мн поздрави от Ето'о
Изображение
Моуриньо:„Аз не съм Ибрахмович. Твърде съм влюбен в Интер, за да мога да бъда наставник на Милан”,

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 25 сеп 2010 23:49

нали и рома ви опънаха тази ве4ер :) след толкова много изприказвани приказки

Много поздрави от Вучинич
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Sofiazapadultrasa
Контакти:

Мнениеот Sofiazapadultrasa » 26 сеп 2010 01:13

NeRaDzYrA написа:
CTAHKO написа:То и Масимо Морати трудно си ги спомня от 70 годишния си съзнателен живот,4е той ли :mrgreen:

Абе нали ва опанахме в ШЛ, ко ми пука на мене,няа как да ви докажа че съм им фен от малък..Най-важното е че не сме изкуствен папагалски отбор като Челси ;) Мн поздрави от Ето'о

И какво имаш предвид под изкуствен???

Потребителски аватар
Leooo
Контакти:

Мнениеот Leooo » 26 сеп 2010 05:52

Няма начин толкова калпа треньор като Карлето да не почне да пада , това че станаха шампиони предният сезон се дължеше на това че Манчо няма никакви играчи , не че Челси са силни или нещо подобно , няма какво да се заблуждаваме !!! Карлето е мноого слаб треньор !!!
[center]Изображение[/center]
ИзображениеИзображение

Awakening
Контакти:

Re: Манчестър Сити - Челси

Мнениеот Awakening » 26 сеп 2010 12:01

Leooo написа:Няма начин толкова калпа треньор като Карлето да не почне да пада , това че станаха шампиони предният сезон се дължеше на това че Манчо няма никакви играчи , не че Челси са силни или нещо подобно , няма какво да се заблуждаваме !!! Карлето е мноого слаб треньор !!!

Какво имат "Манчо" сега по-различно от преди? Ако си следил първите им мачове, игрово са по-зле от миналата година, а Бербатов няма да повтори сезона на Рууни 100 %. Относно Анчелоти, човека е доказал, че може да печели като треньор както в Европа така и във въртрешното първенство, но щом това го прави калпав добре...

Потребителски аватар
Flind
Контакти:

Re: Манчестър Сити - Челси

Мнениеот Flind » 26 сеп 2010 12:58

Новата звезда, Джош Макекран, замества Франк Лампард като модел за подражание, тъй като затвърждава невероятния си прогрес в Челси.17-годишният футболист направи дебюта си в първия отбор срещу Жилина в първия мач на Сините от Шампионската лига за този сезон. Взе участие и в загубата от Нюкасъл в средата на седмицата. Сега Карло Анчелоти е готов да го използва и при визитата на Марсилия в Западен Лондон от Шампионската лига във вторник.Макекран, който може да играе в центъра или в ляво на полузащитата, заяви: "Челси ми казаха: "Гледай Франк Лампард." Трябваше да влизам повече в наказателното поле и да се разписвам повече и това ми помогна да израсна като играч, така че ще опитам да правя това по-често през този сезон.""Като съм с първия отбор всеки ден се чувствам все повече част от състава. Джон Тери винаги говори с мен и ми казва "Продължавай, справяш се наистина добре."На същото мнение очевидно е и треньорът на Сините от Лондон."Той вече може да играе в първия състав без проблеми. Джош е много млад, но показа невероятни умения." - заяви Анчелоти.
[rimg]http://img198.imageshack.us/img198/7913/chelseafcu.png[/rimg]

[rimg]http://s55.radikal.ru/i147/0811/36/5ac2dea8b2d8.jpg[/rimg]
[rimg]http://s001.radikal.ru/i194/1009/15/ccdb35a71d7f.png[/rimg]

Върни се в “Челси”