Поредния абсурд със стадион във В група!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- PLOVDIV PEE 1912
Re: Поредния абсурд със стадион във В група!
Е гати стадиона...............
като не можеш да осигуриш безопасни условия, търсиш друг стадион...
Последна промяна от fungus на 26 сеп 2010 11:28, променено общо 1 път.
Това си е В група какво се чудиш.
- publicimage
- Контакти:
federer90 написа:Това си е В група какво се чудиш.
...иии пак нахълтва някой с този мухабет.
Добре, четеш заглавието на темата и отговаряш - 5 страници коментари нямат значение
- rump_shaker
- Контакти:
federer90 написа:Това си е В група какво се чудиш.
прочети 5 страници мнения и тогва пиши
Аз ако реша да си отворя бакилийка с 1 щанд и 2 касетки за зеленчуци в село Тихо Бърдо с 23 човека население, онея от пожаранта и полицията ще ме спукат от документи за спазване на безопасности и прпочие
Няма значение какво е нивото на групата. Онези се канят да настанят 3000 човека на застрашаващи здравето на хората места!! Това е нарушение на всякакви закони.

rump_shaker написа:federer90 написа:Това си е В група какво се чудиш.
Аз ако реша да си отворя бакилийка с 1 щанд и 2 касетки за зеленчуци в село Тихо Бърдо с 23 човека население, онея от пожаранта и полицията ще ме спукат от документи за спазване на безопасности и прпочие![]()
Няма значение какво е нивото на групата. Онези се канят да настанят 3000 човека на застрашаващи здравето на хората места!! Това е нарушение на всякакви закони.
Прав си не трябва да се пускат повече от капацитета на стадиона за да не стане някоя беля - има пейки и седалки за 200 човека 200 ще гледат мача трябва да не се правят компромиси в това отношение
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!
- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
loko2004 написа:rump_shaker написа:federer90 написа:Това си е В група какво се чудиш.
Аз ако реша да си отворя бакилийка с 1 щанд и 2 касетки за зеленчуци в село Тихо Бърдо с 23 човека население, онея от пожаранта и полицията ще ме спукат от документи за спазване на безопасности и прпочие![]()
Прав си не трябва да се пускат повече от капацитета на стадиона за да не стане някоя беля - има пейки и седалки за 200 човека 200 ще гледат мача трябва да не се правят компромиси в това отношение
Хайде тогава ми обясни какво се случва с останалите 1 800 човека, пропътували разстоянието до съответния град?
Всъщност - ти не знаеш какво е да имаш толкова фенове в някой град, но все пак, теоретично, ако цялото Столипиново реши да пътува за ваш мач, дали ще ги пуснат на стадиона, побиращ 200 човека?
Не натискайте ТУК!
loko2004 написа:rump_shaker написа:federer90 написа:Това си е В група какво се чудиш.
И тогава вие ще пуснете точките и гордо ще обявите, че имаме 200 фена общо... мислхте, мислихте и дотук я измислихте! Много ви харесва тази идея, гледам. Само че аз, ако не ме пуснат, ще си купя билет и ще вляза на централната трибуна, заедно с още 1000 ботевиста. И кво правим тогава? Айде, мисли...
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!
Ами чупете бе. Потрошете всички стадиони, да станат по-хубави. Вие това го умеете.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
rsk написа:Ами чупете бе. Потрошете всички стадиони, да станат по-хубави. Вие това го умеете.
Спокойно, ще дойдем и на Гейарена, и ще си правите нов после... Нали това искате?
Не натискайте ТУК!