Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- LocoMotion
Re: Кьде сте Пловдивски мьже?
Няма разделение, дори и между пловдивските и шопските отбори, ако има някакво разделение, то е само между справедливото отсъждане на съдиите, все пак, да не дават дузпа за игра с глава поне! И вие, ботевисти,сте не по-малко ощетени от шопската съдийско-футболна мафия! Абе да си изтеглим отборите от т.н. А-ФГ, да си направим една пловдивска футболна група, и без това вече в Пловдив си имаме собствен химн и знаме, да им бием шута на шопите! То бива-бива корупция, ама чак толкоз не бива! 

- slavia_forever
- Контакти:
LocoMotion написа:Ботевисти, не се оставяйте да ви подстрекават шопи дали сте мъже или не сте мъже! Този,който, уж се пише за много обективен и позитивен, уж ви желае успех, всъщност иска да отпаднете от футболната карта на България с вашите непремерени решения и действия! Насочете агресията си единствено срещу Христолов - имате всички основания за това, но не вредете на отбора си, защото има все пак теоретични възможности да се спаси и да оцелее за елита на България-добър треньор и няколко добри футболисти! Пловдив се нуждае от поне два добри отбори, а защо не повече! Същата работата е и при нас, но ние ще се срещнем с футболистите, да им кажем, че ги подкрепяме, въпреки ръководството! И да направят каквото могат, ако могат! Не разбирате ли, че Христолов точно това иска - да го натиснете и отборът да изпадне в Б-група, или направо В-група - по малко разходи , а името и традицията ще му гарантира цената, пък и ще продаде каквото има за продаване! Без почти никакви разходи ще си вземе парите от традицията и името "Ботев"Пловдив!? Няма концесия, няма инвестиции, няма материални активи, с изключение на една червена кофа!? Това ли искате - цената ви да се равнява на една пластмасова кофа!? Продължавайки с протестите си натам вървите! Искам два силни ПЛОВДИВСКИ отбори, които да са в челото на класирането, да играят в европейските турнири и да шибат шопските "грандове" където ги хванат!
По това, което разбирам, явно те бие по кратуната и теб, Столичният комплекс. Дори и една, издрържана тема, като настоящата според теб, щом е писана от Софиянец е лоша, така ли?! Това ли я прави лоша?! Не знам вече, като Софиянец, в колко мнения, съм пожелавал успех, на Пловдивския футбол и съм казвал, колко прекрасен е Пловдив. Но докато има индивиди като теб, които да оценяват качествените теми, на Столични и Пловдивски, няма да се оправи ситуацията на Пловдивския спорт! Това разделение, на София и провинция, не е от полза на никой, който се нарича Българин! Кажи ми, ти наприер, колко такива-качествени теми, си сътворил до сега?! Но все пак, изхождайки от това, на кой отбор си фен и какъв е потенциала, колко обективни сте, голямата част от контингента ви, най-малко в този форум...

Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
- slavia_forever
- Контакти:
LocoMotion написа:Няма разделение, дори и между пловдивските и шопските отбори, ако има някакво разделение, то е само между справедливото отсъждане на съдиите, все пак, да не дават дузпа за игра с глава поне! И вие, ботевисти,сте не по-малко ощетени от шопската съдийско-футболна мафия! Абе да си изтеглим отборите от т.н. А-ФГ, да си направим една пловдивска футболна група, и без това вече в Пловдив си имаме собствен химн и знаме, да им бием шута на шопите! То бива-бива корупция, ама чак толкоз не бива!
С това вече съм съгласен, но това не е заради София, а заради продажните управници на футбола, които също смучат, от най-богатите клубове. Когато Локо Пд, имаше пари и живи спонсори, с много пари, дори и добре да играеше в "шампионската" си година, да не би да не ги подпираха?! Ами Литекс, ами миналата есен Сливен? Проблемът е генерален, а не просто Софийски!
П.П. По никакъв начин, не защитавам Левски и ЦСКА, тъй като основно (според мен), докато структурата във футбола е същата, винаги те ще са най-толерираните отбори! Както и винаги е било!

-
От това което прочетох по темата ,която пуснах ми стана ясно едно: Че в Пловдив има много истински фенове милеещи и разбиращи футбола! Има и много болка! Има и фенове за радост по-малко,които делят футбола, а може би и националното си сьзнание на Бьлгари и по-Бьлгари /респективно тези който пишат хубаво за нашите и такива който са шопи,значи не стават! Глупаво е ! През живота си не сьм наричал селянин никой! Защото селянин не е произход,а манталитет! Не сьм обидил никой от Локо Пд. с нищо,това което написах е историческата истина! Истина каквато между другото е и това,че за мое сьжаление Левски не е това което ми се иска! Не това е темата обаче! Всеки обаче сам избира поведението си! Знам,че истинските фенове са разбрали смисьла на темата! Успех на любимите ви отбори момичета и момчета! И ФЕЬРПЛЕЙ ЗАВИНАГИ!
- емо73канар
- Контакти:
Re: Разяснение за скандала Г. Славков - ДХ
Много си наивен ако мислеш ,че таксите ги пребират треньорите а не СЕЛЮЮ.За СЕЛЮЮ съм сигорен,че ако има възможност би обирал и стотинките на просяците. СЕЛЮЮ АИДЕ МРИ БЕ ИЗРОД ДОЛЕН КВО ЧАКАШ ВСЕКИ ДЕН ДА ТЕ ПОДКАНЯМ.
- slavia_forever
- Контакти:
blue lagoon написа:От това което прочетох по темата ,която пуснах ми стана ясно едно: Че в Пловдив има много истински фенове милеещи и разбиращи футбола! Има и много болка! Има и фенове за радост по-малко,които делят футбола, а може би и националното си сьзнание на Бьлгари и по-Бьлгари /респективно тези който пишат хубаво за нашите и такива който са шопи,значи не стават! Глупаво е ! През живота си не сьм наричал селянин никой! Защото селянин не е произход,а манталитет! Не сьм обидил никой от Локо Пд. с нищо,това което написах е историческата истина! Истина каквато между другото е и това,че за мое сьжаление Левски не е това което ми се иска! Не това е темата обаче! Всеки обаче сам избира поведението си! Знам,че истинските фенове са разбрали смисьла на темата! Успех на любимите ви отбори момичета и момчета! И ФЕЬРПЛЕЙ ЗАВИНАГИ!
Колкото и да не харесвам отбора ти, респект и уважение, пред фенове, с мислене като твоето!

- LocoMotion
Благодаря ти за високата оценка! 

- slavia_forever
- Контакти:
LocoMotion написа:Благодаря ти за високата оценка!
Ако визираш мен, научи се да четеш на кой пиша!
-
Аз знам ,че пишеш за Левски! Това не ме учудва и обижда! Напьлно нормално е! Ти си обичаш Славия и това е правилното! Аз обичам Левски и не мразя никой отбор! Мразят слабите! Уважение за всички нормални фенове и отборите им,които за тях са институций!
- PLOVDIV PEE 1912
Винаги съм уважавал феновете на Левски и Локомотив Пловдив.
Мога да ги нагрубя по хиляди начини но това е друга тема.
Поздрави за автора на темата.
Мога да ги нагрубя по хиляди начини но това е друга тема.
Поздрави за автора на темата.