Фен тема Гарра Дембеле

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Re: Дембеле: Имам качества да играя във водещ тим в висшата лига

Мнениеот marmi52 » 25 сеп 2010 11:51

8-)

Качествата, че ги има - има ги ! Ама дали ще успее да задържи формата ... ??? ;)
Ако много често вземе да посещава Студентски град, Висшата лига ще я гледа само по телевизията ! :lol:
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 25 сеп 2010 11:53

BERBOPEDRO написа:СУПЕР ЗВЕЗДАТА на футбола Гара Дембеле наистина е на път да се окаже новият Дрогба.нашето момче има същият агресивен стил на игра и плюс това той не от този тип нападатели наречени мишка,както имахме доскоро един в нашия национален отбор,Дрмбеле бележи наред и на малки на големи,а не само на изпадащи и никомунеизвестни отборчета.не случайно и Матеус е настоял час по-скоро да се уреди въпроса на Гарата с българското гражданство.пожелавам успех на СУПЕР ЗВЕЗДАТА и нека БОГ да продължава да го благославя.

На малки и на големи къде? В А група. Не се заблуждавай, че тоя е на нивото на Бербатов. Ама какво да те убеждавам то при вас винаги са световните звезди на футбола. Николай Димитров, Георги Иванов, Наско Сираков, Божидар Искренов. Всичките до един мега звезди на световния футбол. Дембеле може да стигне до Висшата лига на Англия, но не и до отбор от ранга на Юнайтед или Челси.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 25 сеп 2010 11:58

stannn написа:Пробвай пак със заглавието. :lol:

Може Дембеле сам да го е писал и заради това да е с правописни грешки.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Мнениеот Love_ » 25 сеп 2010 11:58

Чета поредните глупости. Някой първо би ли казал на колко години е този господин. Ако е на 20-21-22 наистина признавам, ако продължава така и изкара Левски в групите на Лига Европа може да го продадете на добър отбор тип Тотнъм. Личната ми прогноза е, че ако не го продадете до лятото ще пропадне като Гонзо.
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 25 сеп 2010 12:00

На 24 е

Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 25 сеп 2010 12:05

BERBOPEDRO написа:
stannn написа:
BERBOPEDRO написа:СУПЕР ЗВЕЗДАТА на футбола Гара Дембеле наистина е на път да се окаже новият Дрогба.нашето момче има същият агресивен стил на игра и плюс това той не от този тип нападатели наречени мишка,както имахме доскоро един в нашия национален отбор,Дрмбеле бележи наред и на малки на големи,а не само на изпадащи и никомунеизвестни отборчета.не случайно и Матеус е настоял час по-скоро да се уреди въпроса на Гарата с българското гражданство.пожелавам успех на СУПЕР ЗВЕЗДАТА и нека БОГ да продължава да го благославя.

На малки и на големи къде? В А група. Не се заблуждавай, че тоя е на нивото на Бербатов. Ама какво да те убеждавам то при вас винаги са световните звезди на футбола. Николай Димитров, Георги Иванов, Наско Сираков, Божидар Искренов. Всичките до един мега звезди на световния футбол. Дембеле може да стигне до Висшата лига на Англия, но не и до отбор от ранга на Юнайтед или Челси.

ти доста отдавна не следиш футболния живот,момчето разби шампиона на Шваеция, 5-ят отбор на швеция и един от най-добрите белгийски отбори.а че не е на нивотоо на бербатов естествено ,че нее е то ако беше така досега да е вкарал само 2 гола и то на изпадащите както го прави барбито,нали знаеш

Май си бил по пещерите последния месец. Я разгледай заглавията за да видиш кой, колко и на кого е вкарал. Типична черта на болния левскар. Да отрича постиженията на един БЪЛГАРИН. Ще ти кажа само едно. Единия играе за най-добрия клуб в Англия, а другия за отбор със спорни качества и 5 дузпи за 7 кръга в България.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 25 сеп 2010 12:16

BERBOPEDRO написа:ами то ти трябва да видиш Гарата иам 20 гола за 10 мача за най-добрия отбор в лига Европа,а оня има 5 гола вкарани само на изпадащите отборчета.влаз в чзс моето момиче

Искам да ми изредиш тези 20 гола за 10 мача. Миньор, Видима и АИК не се ли борят да не изпаднат :roll:

Потребителски аватар
Th3_BuTcH3R
Контакти:

Мнениеот Th3_BuTcH3R » 25 сеп 2010 12:17

Голяма звезда го направихте Дембеле...Ако беше толкова добър нямаше да дойде при нас за без пари...нали,пожелавам ви да се класирате в групите на ШЛ до година и да се паднете с отбори почти като тия с които бяхте предния път и тогава да го видим колко гола ще вкара...

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 25 сеп 2010 12:21

BERBOPEDRO написа:ами то ти трябва да видиш Гарата иам 20 гола за 10 мача за най-добрия отбор в лига Европа,а оня има 5 гола вкарани само на изпадащите отборчета.влаз в час моето момиче,а и май не си виждал класирането в Англия ,там от години номер едно е Челси ,манджата е само един пълнеж на групата

Ами Бербатов и на Челси вкра,според твоите думи са изпадащи :mrgreen:
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Върни се в “Архив”