Фен тема Гарра Дембеле

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Re: Фен тема Гарра Дембеле

Мнениеот rsk » 24 сеп 2010 11:54

Ама вие кво искате, да дупчи всяка врата ли? Е такъв нападател - няма. Достатъчно работа върши изключвайки головете. Вие помните ли в България да е играл нападател, дето се връща в защита, взима топката и тръгва на контра? Да не говорим, че и пасовете са му добри. Дембеле е феноменален футболист за нашите стандарти и достатъчно добър да играе в голям отбор. Бих се очудил ако вкара по-малко от 30 гола този сезон.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 24 сеп 2010 11:57

rsk написа:Ама вие кво искате, да дупчи всяка врата ли? Е такъв нападател - няма. Достатъчно работа върши изключвайки головете. Вие помните ли в България да е играл нападател, дето се връща в защита, взима топката и тръгва на контра? Да не говорим, че и пасовете са му добри. Дембеле е феноменален футболист за нашите стандарти и достатъчно добър да играе в голям отбор. Бих се очудил ако вкара по-малко от 30 гола този сезон.

Ибрахима Гай :lol:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 24 сеп 2010 12:06

Tоя Гай е най-нефутболния маймун идвал в България.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 24 сеп 2010 12:07

rsk написа:Tоя Гай е най-нефутболния маймун идвал в България.

Най готиния чужденец играл в ЦСКА. Дойде куц кон и си тръгна футболист.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 24 сеп 2010 12:12

Готин беше, не отричам, бая дербита взехме благодарение на него.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 24 сеп 2010 19:59

Миналата година Левски губеше въпреки доста добрите си игри в някои мачове, защото нямаше кой да вкарва голове, ако тогава имаше нападател от класата на Дембеле, може
би щеше да има същите успехи, като тази година, грешката на ръководството беше, че
търсеше само халфове, а не виждаше, че отбора няма център нападател.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
petkov
Контакти:

Мнениеот petkov » 25 сеп 2010 10:12

част от интервю с Гарата

- Президентът на клуба Тодор Батков смята, че тимът може да повтори славния поход в Европа, когато Левски игра четвъртфинал. Ти оптимист ли си, че това може да се случи ?
- Организацията в Левски е на най-високо ниво, работи се както в големите европейски отбори. Затова е нормално да се гонят и големи цели. Тук всеки си знае мястото и за какво отговаря. Когато ми се налага да се занимавам с административни въпроси, всичко става бързо и безпроблемно. Това ми много ми харесва. Знам, че големият виновник Левски да е толкова добре уреден клуб, е господин Тодор Батков. Затова и играчите сме му задължени много. Той прави най-доброто за клуба и отборът върви нагоре благодарение на него.

- Ако трябва да избираш между трансфер за много пари или срещу по-малка сума, но в по-класен тим, кое би предпочел?
- Не знам, в момента имам договор за три години, смятам да го изпълня. Най-важното за мен сега е да играя за Левски. Ще дойде време и да мисля за трансфери, но сега приоритетите ми са свързани с този отбор. Направих добри мачове, а и Левски е достатъчно голям клуб. Сигурно вече доста европейски отбори са ме забелязали. По-важното е, че тук и сега се чувствам отлично. Никога няма да забравя, че Левски ме върна в голямата игра.

Ако отборът продължи в тази възходяща линия и не се повторят грешките след 1/4 финала за уефа и групите на ШЛ, мисля че можем да станем нещо като ОЛ във Франция...
[wrapimg=]http://images03.snimka.bg/000170300.jpg[/wrapimg]

siniabulgariq
Контакти:

Дембеле: Имам качества да играя във водещ тим в висшата лига

Мнениеот siniabulgariq » 25 сеп 2010 10:32

Нападателят на сините признава, че иска да играе в Англия

Звездата на Левски Гара Дембеле събуди интереса на френските медии, заради головете си, които не спира да бележи за сините в Лига Европа и в българското първенство.

"Имах проблеми по пътя до тук, но не се предадох и сега съм възнаграден за усилията си. Трябва да остана с глава на раменете", заявява Гара.

Той признава, че скандала с изнасилването му е попречил по-бързо да разкрие своя потенциал. "Искаха ме Нюкясъл, Ман Сити, Болтън, но заради тези неуредици трансфер при тях бе невъзможен. Това обаче допълнително ме мотивира. Експлоадирах малко по-късно, но няма значение. Сега в Левски доказах, че съм още жив и съм благодарен на клуба. Имам договор със сините, които искам да изпълня. Ще ставам все по-добър". заявява още нападателят.

Дембеле все още вярва, че ще може да играе в английската Висша Лига. "Ако продължавам да се развивам, искам да играя един ден в Англия. Това би било победа за мен. Качествата ми подхождат на това първенство".
Последна промяна от siniabulgariq на 25 сеп 2010 11:23, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Sofiaatowern
Контакти:

Re: Дембеле: Имам качества да играя в водещ тим в висшата лига

Мнениеот Sofiaatowern » 25 сеп 2010 10:37

Не е казал във ВОДЕЩ тим, а въобще в английската Висша лига, в който и да е отбор! Едноклетъчните журналисти пак са изопачили думите ми, ама то какво да се очаква!

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Re: Дембеле: Имам качества да играя в водещ тим в висшата лига

Мнениеот PFCB » 25 сеп 2010 10:41

Определено ще е идеалният заместник на Дрогба :lol:

Върни се в “Архив”