Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини
За мене най-важното през зимата е не толкова да купуваме колкото да не продаваме никой. Дори да не купим никой аз ще съм доволен ако запазим сегашните си футболисти.

-
- Контакти:
deepblue1963 написа:Milkoy написа:Петков - Митрев/Акалски
Мулдер - Станчев
Милиев - Бензукан
Иванов - ???????????
Минев - Щърков
Грийн - Йовов/Тевия
Гаджев - Огнянов/Балтанов
Младенов - Слори
Жо - Киров
Тасевски - Кривия
Дембеле - Иса
Хора, според мен най-наложително е привличането 4ти централен защитник. Не знам защо, но това сякаш никoй не го забелязва. На всеки пост имаме поне по 2ма играчи, а при контузия + наказание на някои от стоперите ни ще трябва да се разчита на Асен Георгиев, което според мен е рисковано особено в Лига Европа. След продажбата на Топузаков не се направи нищо по въпроса. Според мен има няколко варианта:
- Да се погледне за перспективен млад играч в чужбина (справка Рабех и Бензукан)
- Да се вземе млад и талантлив БГ играч, които да може да поседи сезон - два резерва на сегашните титуляри, докато натрупа класа (пример - Милиев)
- Да се вземе класен играч над 30 години, който да няма претенции, че няма да е титуляр (както беше с Топузаков този сезон).
Доколкото чета Кирил Котев е свободен в момента, което го прави доста добра опция според мен.
Пишете какво мислите.
Схемата ти не е много коректна.Бензукан може да замести както Милиев,така и Иванов.Това прави 3 играча за два поста.Ас.Георгиев може и да е неопитен за Европа,но няма нищо лошо да почне да играе в шампионата.Това прави 3,5 играча за две позиции.Мисля,че е достатъчно засега.Не може да пренаселваме групата,с която работи Ясен.
И аз така смятам.

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
NFB_Bgfen написа:За мене най-важното през зимата е не толкова да купуваме колкото да не продаваме никой. Дори да не купим никой аз ще съм доволен ако запазим сегашните си футболисти.
+1. Да ги продаваме като влезнем в Шампионската лига.

Само Левски!
Blue_Girl написа:deepblue1963 написа:Milkoy написа:Петков - Митрев/Акалски
Мулдер - Станчев
Милиев - Бензукан
Иванов - ???????????
Минев - Щърков
Грийн - Йовов/Тевия
Младенов - Слори
Жо - Киров
Тасевски - Кривия
Дембеле - Иса
Хора, според мен най-наложително е привличането 4ти централен защитник. Не знам защо, но това сякаш никoй не го забелязва. На всеки пост имаме поне по 2ма играчи, а при контузия + наказание на някои от стоперите ни ще трябва да се разчита на Асен Георгиев, което според мен е рисковано особено в Лига Европа. След продажбата на Топузаков не се направи нищо по въпроса. Според мен има няколко варианта:
- Да се погледне за перспективен млад играч в чужбина (справка Рабех и Бензукан)
- Да се вземе млад и талантлив БГ играч, които да може да поседи сезон - два резерва на сегашните титуляри, докато натрупа класа (пример - Милиев)
- Да се вземе класен играч над 30 години, който да няма претенции, че няма да е титуляр (както беше с Топузаков този сезон).
Доколкото чета Кирил Котев е свободен в момента, което го прави доста добра опция според мен.
Пишете какво мислите.
Схемата ти не е много коректна.Бензукан може да замести както Милиев,така и Иванов.Това прави 3 играча за два поста.Ас.Георгиев може и да е неопитен за Европа,но няма нищо лошо да почне да играе в шампионата.Това прави 3,5 играча за две позиции.Мисля,че е достатъчно засега.Не може да пренаселваме групата,с която работи Ясен.
И аз така смятам.
Забравяте един прост факт: Сержиньо Грийн може да играе и като централен защитник!!!
Въпреки всичко трябва да се огледаме за защитник, но да е поне с класа над сегашните! А те ми харесват, просто им трябва време според мен!

- ceckaaaaa96
- Контакти:
Извинете,можже ли да попитам кога е гостуването на Сливен...на коя дата? Благодаря ви предварително!
Не вярвай ти на тез лъжи,не вярвай ти и запомни,че син си на велик народ,не си роден да бъдеш роб!
http://vbox7.com/play:0e857896
http://vbox7.com/play:0e857896
ceckaaaaa96 написа:Извинете,можже ли да попитам кога е гостуването на Сливен...на коя дата? Благодаря ви предварително!
4 октомври
NFB_Bgfen написа:За мене най-важното през зимата е не толкова да купуваме колкото да не продаваме никой. Дори да не купим никой аз ще съм доволен ако запазим сегашните си футболисти.
Браво батка коментар право в десетката

- Ало, това офиса на ЦСКА ли е?
- Да, кажете...
- Искам да стана треньор на отбора!
- Вие луд ли сте?
- Да! Други изисквания ?...
- Да, кажете...
- Вие луд ли сте?
Blue_Girl написа:deepblue1963 написа:Milkoy написа:Петков - Митрев/Акалски
Мулдер - Станчев
Милиев - Бензукан
Иванов - ???????????
Минев - Щърков
Грийн - Йовов/Тевия
Младенов - Слори
Жо - Киров
Тасевски - Кривия
Дембеле - Иса
Пишете какво мислите.
И аз така смятам.
За всички трезвомислещи левскари е повече от кристално ясно,че Шакиб Бензукан освен,че е най-добрият централен защитник в Левски,е и най-добрия дефанзивен халф.Бензукан трябва да бъде титуляр,независимо на коя от тези две позиции,защото само и единствено той би могъл да реши проблема ни с изнасянето на топката.Само отбора губи от това,че позва един от най-класните си играчи за чистач на пейкята.Вярно,че много се контузва,но това е божа работа,а пък и сега задържа над година без сериозна контузия

- Да, кажете...
- Вие луд ли сте?
- Да, кажете...
- Вие луд ли сте?
Схемата ти не е много коректна.Бензукан може да замести както Милиев,така и Иванов.Това прави 3 играча за два поста.Ас.Георгиев може и да е неопитен за Европа,но няма нищо лошо да почне да играе в шампионата.Това прави 3,5 играча за две позиции.Мисля,че е достатъчно засега.Не може да пренаселваме групата,с която работи Ясен.[/quote]
И аз така смятам.
[/quote]
Забравяте един прост факт: Сержиньо Грийн може да играе и като централен защитник!!!
Въпреки всичко трябва да се огледаме за защитник, но да е поне с класа над сегашните! А те ми харесват, просто им трябва време според мен![/quote]
И аз така смятам.

Въпреки всичко трябва да се огледаме за защитник, но да е поне с класа над сегашните! А те ми харесват, просто им трябва време според мен![/quote]
- Да, кажете...
- Вие луд ли сте?
- Да, кажете...
- Вие луд ли сте?
LaRgO написа:ceckaaaaa96 написа:Извинете,можже ли да попитам кога е гостуването на Сливен...на коя дата? Благодаря ви предварително!
4 октомври
1:7
Ямуков
Гарра
Жо
Гарра
Гарра
Грийн
Слори
Иса

- Да, кажете...