Диема със слаб избор днес!
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Диема със слаб избор днес!
Диема днеска разочароваха с избора си на мачове! Пускат Фулъм-УБА и Нюкясал-Евертън вместо много по-интересния мач Ливърпул-Ман Сити
В нета има доста места където да се гледа, ама си е друго по ТВ. Гадна работа...

- Lord of memories
- Контакти:
Re: Диема със слаб избор днес!
Не мога да повярвам че това е избора им!?При това в Сити има все пак 2 българи,нищо че няма да играят.Все пак това е техния отбор.Малоумници!Абе българчета...Извинявам се ако някой се обиди на "българче",ама такава ни е цялата работа.Български бизнесмени,като знам какви са големите бизнесмени в България и от къде са парите им,няма нищо за чудене.Толкова разбират и могат.

http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal
А преди да мърморите така не виждате ли че Ливърпул е от 17? Да сте забелязали случайно че си има програмни схеми? Това не е концерт по желание в крайна сметка! Пък който има сателитна чиния и елементарен приемник с емулатор да върти към Thor 1W, на STV3 (12687/V/27500, FEC 3/4) от пакета на DigiTv мача ще се дава директно 

phoenix написа:А преди да мърморите така не виждате ли че Ливърпул е от 17? Да сте забелязали случайно че си има програмни схеми? Това не е концерт по желание в крайна сметка! Пък който има сателитна чиния и елементарен приемник с емулатор да върти към Thor 1W, на STV3 (12687/V/27500, FEC 3/4) от пакета на DigiTv мача ще се дава директно
ще въртъ хахаха мача от 15:30 едва ли ще събере и 1/5 от аудиторията която ще събере Ливърпул-Ман Сити. Аз ако съм на рекламодателите ще искам да се дава мача който ще привлече най-голям зрителски интерес! Нали се пак благодарение на тях Диема е купила правата за Премиършип. Иначе часа на мача е мн гаден! Трябваше вярно да е от 18ч

-
- Контакти:
Ще го кажа пак !!! Диема не са виновни за този избор, спомнете си, че и предния мач Манчестър Сити - Ливърпул не го даваха поради причини, които не зависят от тях.Английската медия, които им осигурява картина от мачовете не знам защо точно този мач не го предава и сега отново така
- Ticha
- Контакти:
Всяка седмица ги дават Ливърпул. Няма само тях да гледаме. Кво сте се разпискали?

Диема излъчват, това което им предоставят от английската тв. Пък както някой каза в горен пост има програмно схеми, с които трябва да се съобразяват.