Levskar_90 написа:Да викнат и Кирчо Котев, Тъча и Тодор Янчев и сме на европейското, но по идиотизъм![]()
![]()
Ти трябва да носиш капитанската лента

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Levskar_90 написа:Да викнат и Кирчо Котев, Тъча и Тодор Янчев и сме на европейското, но по идиотизъм![]()
![]()
red_eraser написа:Levskar_90 написа:Да викнат и Кирчо Котев, Тъча и Тодор Янчев и сме на европейското, но по идиотизъм![]()
![]()
Ти трябва да носиш капитанската лента
pomiqrat написа:Levskar_90 написа:Вальо Илиев в националния![]()
![]()
![]()
![]()
- да се смееш или да плачеш
Живко Миланов и Николай Димитров от опашкаря в Турция - да се самоубиеш ли или какво
garfild8 написа:deepblue1963 написа:garfild8 написа:Дийпблу,пак говориш наизуст.Т.Дяков не съм го споменал за проекто-национал,съжалявам,ама си смучеш думи от онази си работа.Изброих и се аргументирах,кои от Тича може да са проектонационали(защото това бе темата).Играчите бяха Пиргов,Сашко Александров,Дани Димов,Жоро Илиев,Данчо Юруков и Миро Манолов.Като не знаеш какво да отговориш,конкретно хулиш отбора ми.Взема да ми писва,да споря с теб.
За мен,все пак,е простено да се объркам(Дяков не беше "номиниран")-не съм го писал аз.Но когато на автора се случи-тц,тц,тц...Юруков не беше от "избраните".Ти откъде си го "изсмука"?
Леле,ти наистина си неспасяемо болен.Вземи и прочети много ясно,за какво съм споменал името на Т.Дяков.ЧЕ САШКО АЛЕКСАНДРОВ,МУ ПОКРИВА ВЕРЕСИИТЕ.Прочети и ще разбереш,защото мнението ми не е променяно.Ще видиш,само ако си си сложил диоптрите,да ти помагат да виждаш,каквото четеш.
FCH написа:Кефи ме... във вторник назначен... в петък вече знае кой да повика... Перука, време е да си ходиш пияндурко смотана!!
pomiqrat написа:Levskar_90 написа:Да викнат и Кирчо Котев, Тъча и Тодор Янчев и сме на европейското, но по идиотизъм![]()
![]()
Не се смей, защото вие искахте лятото Тъча, а сега и Котев
PFC Litex написа:pomiqrat написа:Levskar_90 написа:Вальо Илиев в националния![]()
![]()
![]()
![]()
- да се смееш или да плачеш
Живко Миланов и Николай Димитров от опашкаря в Турция - да се самоубиеш ли или какво
Няма значение отборът на даден футболист на кое място в класирането е, а формата в която се намират извиканите.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта