Изгониха Цска и от Царско село!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

kiko75
Контакти:

Re: Изгониха Цска и от Царско село!

Мнениеот kiko75 » 24 сеп 2010 21:17

vista написа:От известно време ме гложди едно съмнение. За фирма, като Титан едва ли представляват проблем 1-2 мил. лева, че да не могат да се разплатят тук-там и да не рискуват състоянието на отбора. При тях бизнеса, особено в София е за милиони, въртят се много пари. Няма да се учудя, ако не им плащат или закъсняват с плащанията, както май става в последно време при много фирми, а те се страхуват да си признаят и чакат на парите от вън. Ако го разпространят публично, може да им спретнат някоя разработка със звучно име и бизнеса да им закъса меко казано. Ако отделят пари от фирмата, няма да има с какво да зареждат колите си и София ще затъне с боклук. Така стискат зъби и се надяват по-скоро да дойдат парите от Европа и трансферите. Дано устискат. Може и да бъркам, ама друго читаво обяснение нямам на създадената ситуация.

аве има нещо вярно само софия дължи към 100 милиона хари потар не плащал от нова година на общините саответно те на фирмите НО ПРОБЛЕМА НЕ ТАМ ПРОСТО ТИТАН СЕ НЕ ОБИЧАТ ДА ВАДЯТ ГОТОВА ПАРА
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

eighteen

Мнениеот eighteen » 24 сеп 2010 21:27

Новината е вярна, днес следобяд даваха мача Тича-Левски на запис и новината течеше нон стоп написана отдолу. Нищо ново при Цска. даже не е интересни вече. най-много да пуснат някой да набие Стойне Манолов :mrgreen:

Потребителски аватар
Alexander Frei
Контакти:

Мнениеот Alexander Frei » 24 сеп 2010 21:28

ruash написа:Едно не ми е ясно, защо сините очила влизат в нашият сайт? Пусне някой тема за Бебатов и ще си изпочупят клавиатурите от мачкане, някой разбрал- недоразбрал , веднага пуска тема за ЦСКА и хоп....телетата идват да сучат!

Душице мамина златна, ти пак не се разбрала, както винаги! :lol: :lol: :lol: Не се телетата, а говедата и не идват да сучат, ами да ви чукат! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
При резултат 6:1 Сашо Костов пита младия Цецо Атанасов дали той е най-бързият в тима и като чува утвърдителния му отговор, го съветва: Тичай тогава до "Армията" да донесеш вашето табло, защото вече няма къде да пишем головете!

Потребителски аватар
-Blue Mind-

Мнениеот -Blue Mind- » 24 сеп 2010 22:29

:lol: :lol: :lol: Те от титаните са си помислили ,че понежа са циесиека и ше ги държи някой за без да плащат :lol: , както синьото БФС :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=JWEN7NmCLAg
Сами срещу всички и пак над ВСИЧКИ

Потребителски аватар
aleks751226
Контакти:

Мнениеот aleks751226 » 24 сеп 2010 23:25

Tова не мога да разбера в момента ,затъваме ама много, е защо тогава ТИТАНИТЕ не се отказват ,знам ли вече ,но отдавна не съм прочел добра новина за отбора ,само затъваме и не знам докога
:oops:
!. Научих, че животът е корав, но аз сьм по-корав от него. Научих,че трябва да съм дявол, за да не ме пращат по дяволите..НАУЧИХ ГО, НО ПО ТРУДНИЯ НАЧИН!!!!И помнете - не е важно какъв е човек отвън, ако е пълен боклук отвътре...!
промени

UFIJD
Контакти:

Мнениеот UFIJD » 25 сеп 2010 10:46

Вън боклуците от ЦСКА! Банално нали, но какво по дявоите може да се каже?Веднага някой опонент ще се намери да попита - ами кой да дойде? Да де, ама пък за какво са такива "боклуци" които не плащат за нищо: заплати не дават, ток на Армията няма, не плащат за Царско село - ами какво плащат в крайна сметка? на Миньор не са платили, на Сливен не са платили, на Пирин не са платили, на Черноморец също! На кого платихте бе тикви, гърнета и всякакви други подлоги пробити! на кого плащате, ще плащате ли изобщо някога! Докога ще се криете под свещенните букви! Тъпанари смотани освобедете реликвата и потъвайте в някоя мина!Има една стара поговорка: Торбата - чанта не става! Тъпите селски парчета, винаги ще са тъпи! ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА!

Върни се в “ЦСКА”