garfild8 написа:deepblue1963 написа:[
Перуката не си го чул,ама Лечков само за Бербо говореше.И какво ти говорене,това си беше публична критика.
"Кухото БФС" до един единствен Лечков ли се сведе сега?Има напредък.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
garfild8 написа:deepblue1963 написа:[
Перуката не си го чул,ама Лечков само за Бербо говореше.И какво ти говорене,това си беше публична критика.
deepblue1963 написа:garfild8 написа:deepblue1963 написа:[
garfild8 написа:garfild8 написа:deepblue1963 написа:[
deepblue1963 написа:ros написа:Очевидната омраза с дълбокосиньо изражение води до това и малкото читави хора в България да теглят една на тази гнусна и същевременно невзрачна паплач, тръгнала да избива сериозния си комплекс за малоценност. С всеки изминал ден Бербо доказва, че колкото и да пада, никога няма да ви настигне. Сгромолясвате се с двойно по-голяма скорост... Приятно падение
Защо да го мразя?Той,на нас,даже и гол не можа да ни вкара!Голям си ни е "приятел",даже.
ros написа:deepblue1963 написа:ros написа:Очевидната омраза с дълбокосиньо изражение води до това и малкото читави хора в България да теглят една на тази гнусна и същевременно невзрачна паплач, тръгнала да избива сериозния си комплекс за малоценност. С всеки изминал ден Бербо доказва, че колкото и да пада, никога няма да ви настигне. Сгромолясвате се с двойно по-голяма скорост... Приятно падение
Защо да го мразя?Той,на нас,даже и гол не можа да ни вкара!Голям си ни е "приятел",даже.
По нищо не личи, че ти е приятел... Даже прекалено заядливо го даваж. Иронията след всеки коментар на потребител тук ме кара да мисля, че не си чак толкова сприятелен с Бербатов... Нали си даваш сметка, че от 46 коментара тук поне 15 са твои и нито един не е с "любов". Доста си го мразиш Брербо и от дълбокосинята ти душа ми е ясно защо
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост