До кога Ушеф ще тормози хората???
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- botev_zapad_1912
- Контакти:
До кога Ушеф ще тормози хората???
Крайно съм възмотен от решението на пловдивския съд днес! Осъдиха човек на 4 месеца фиктивен затвор без право на обжалване, защото след скандал със семкаджея пред стадиона в гр. Стамболийски, полицайте му се нахвърлиха, а единия такъв тюфлек беше , че се спъна и падна, след което пребраха момчето в бус и 7-8мин буса неспря да се блъска от вътре,а накрая обвинението днес излезна с факта , че човека бил полицая и тойя ушевия бил с навехната ръка! Освен всичко това, в пресата се изписва само измислената версия на полицията, която и утре ще излезне във вестниците, а на всичкото отгоре днес не ни пуснаха в съда реалните свидетели, а взеха под внимания, само показания само на полицаи, които даже ги нямаше на мястото в момент на задържането. До кога съдебната система ще е подвластна на полицията!?! 

- Levskar_90
Re: До кога Ушеф ще тормози хората???
Това заслужава тоя дрогиран хулиган. Да бие човека, който кротко си продава семки - такива трябва да ги изчиствате от агитката, не да ги подкрепяте 

ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
Levskar_90 написа:Това заслужава тоя дрогиран хулиган. Да бие човека, който кротко си продава семки - такива трябва да ги изчиствате от агитката, не да ги подкрепяте
Ако майката и баща ти не са някои богаташи да не ти се налага да се занимаваш със нашите полицаи и съдебна система.Нали знаеш за кокошка няма прошка и за милиони няма закони,преди 15 години хубаво я бяха възпели тая песен.
Levskar_90 написа:Това заслужава тоя дрогиран хулиган. Да бие човека, който кротко си продава семки - такива трябва да ги изчиствате от агитката, не да ги подкрепяте
Искаш да кажеш нагъл циганин,който нелегално продава семки и вода за по левче малкото шишенце.И му е обърната нелегалната сергийка,за това 4 месеца.100% справедливост.А когато същите тия цигани крадат наред,що никой не им казва нищо?
Последна промяна от Yobs1912 на 24 сеп 2010 20:01, променено общо 2 пъти.
- Levskar_90
donpacko написа:Levskar_90 написа:Това заслужава тоя дрогиран хулиган. Да бие човека, който кротко си продава семки - такива трябва да ги изчиствате от агитката, не да ги подкрепяте
Ако майката и баща ти не са някои богаташи да не ти се налага да се занимаваш със нашите полицаи и съдебна система.Нали знаеш за кокошка няма прошка и за милиони няма закони,преди 15 години хубаво я бяха възпели тая песен.
Аз проблеми с полицията нямам. Не ходя на мач, да ритам на семкаря масата и да го бия

ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
Yobs1912 написа:Levskar_90 написа:Това заслужава тоя дрогиран хулиган. Да бие човека, който кротко си продава семки - такива трябва да ги изчиствате от агитката, не да ги подкрепяте
Искаш да кажеш гаден циганин,който нелегално продава семки и вода за по левче малкото шишенце.И му е обърната нелегалната сергийка,за това 4 месеца.100% справедливост.А когато същите тия цигани крадат наред,що никой не им казва нищо?
Пазарна икономика! Ми подай сигнал в НАП и си поискай касов бон!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
Аз съм бил на много мачове и за много от произшествията са виновни ПОЛИЦАИТЕ.На мача Левски-Вердер,мястото ми беше първото от блок във сектор "В",на мене ми беше много студено и излязох на стъпалата и почнах да си подскачам,дойде един ПОЛКОВНИК ПОЛИЦАЙ И МИ КАЗА "Влизай си където ти е мястото защото не отговарям.",на него мач знаем колко публика имаше,секторите не бяха така нагъчкани както срещу Барса или Челси.Добре,че във отсрещния блок имаше някакъв човек и извика тоя умен полицай,показа му някаква карта и каза на висок глас "остави момчето да подскача,не виждаш ли че му е студено.".Явно човека беше във това министерство но най-важното РАЗСЪЖДАВАШЕ.Направи си изводите каква полиция имаме.
Yobs1912 написа:Levskar_90 написа:Това заслужава тоя дрогиран хулиган. Да бие човека, който кротко си продава семки - такива трябва да ги изчиствате от агитката, не да ги подкрепяте
Искаш да кажеш нагъл циганин,който нелегално продава семки и вода за по левче малкото шишенце.И му е обърната нелегалната сергийка,за това 4 месеца.100% справедливост.А когато същите тия цигани крадат наред,що никой не им казва нищо?
Пич семкаря да не би да те кара насила да си купуваш от него ?
А и човека може да си има и касов апарат и разрешение да продава, не си ти човека който да решава имали право или няма.
Ако има нещо нередно се обърни към Полицията и НАП.
А и с право сега ще лежи в пандиза този ако наистина е съборил стоката на човека.
На теб ще ти бъде ли приятно някой да ти саботира бизнеса ?
Знаем кой е П.Б.
А вие малки жълти венозни отрепки за какво алармирате - да жалим този боклук?
Като е голям мъжкар ще си носи последствията.
А вие малки жълти венозни отрепки за какво алармирате - да жалим този боклук?
Като е голям мъжкар ще си носи последствията.

АЗ ОБИЧАМ ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ
a тоя мангал имал ли е разрешение да продава.всички гледахме показните акции по тв-то как малтретират и бутат стари баби които продават цветя на улицата.а на мангала нищо не правят
нека се отбележи ,че това става само при гостувания.как в пловдив нямаме никакви инциденти.не може някакви селски пръчки в униформи от селата да ни се дървят.кажете нормално ли е полицаи цял мач да псува и провокира агитката.аз лично чух преди мача един такъв да псува агитката ни

нека се отбележи ,че това става само при гостувания.как в пловдив нямаме никакви инциденти.не може някакви селски пръчки в униформи от селата да ни се дървят.кажете нормално ли е полицаи цял мач да псува и провокира агитката.аз лично чух преди мача един такъв да псува агитката ни

защо феновете на локо харесват коко динев,а митьо-пищове не-и двамата са богати,известни, дебели,имат много жени около себе си и порят женичките си като риби?ами явно феновете на локо не харесват митьо пищова ,защото не обичат джакузитата
Върни се в “Футбол - България”