Реал М - Бетис 6:1 Барса - Еспаньол 1:2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Casillas
Контакти:

Re: Реал М - Бетис 6:1 Барса - Еспаньол 1:2

Мнениеот Casillas » 21 фев 2009 23:26

MORSKI написа:Това го кажи на оня дървен философ Лорда :D :lol: Нека той си дрънка глупсотите пък Дел Боске да го повика ;) Аз пак излязох прав в спора си с него,но както и да е ;) Жалко,че не гледах нашия мач,но каталунското дерби ме заинтригува ;)

Не можех да сменя поглед от нашия мач, само при 0:2 играх x2 с 50 евро,та и се опаричих от тая загуба на Барса :)
А иначе относно Раул, само поклон, и място в национала :)

Потребителски аватар
Синя окупация

Мнениеот Синя окупация » 21 фев 2009 23:29

Гледах малко мача Барса - Еспаньол, но след 73мин. на мача и от това което видях беше една трагична Барса! :D
Още как съм се родил,
татко в ЛЕВСКИ ме вредил,
затова отк’ак се помня,
в мой’та мила къща родна,
"САМО ЛЕВСКИ" се скандира,
и чорба не се сервира.

Потребителски аватар
Kloshar
Контакти:

Мнениеот Kloshar » 21 фев 2009 23:38

Реал Мадрид ще е шампион! Това сега на някой може да му звучи смешно, но ще видите! :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Мнениеот berbatov » 21 фев 2009 23:49

Мисля,че Хуанде Рамос направи разликата в Real и ще се опитат да спечелят всичките си мачове до края. Днес видяхме осакатена Бaрса срещу градския си съперник (в момента не ви препоръчвам да сте по улиците на каталунската столица) и Гуардиола дето мисли за шампионската лига повече от Гудионсен. ще е интересно до края,но сам сигурен,че Real ще се издани поне веднъж и това ще е достатъчно за Бaрса да трiyмфира!!! Меси,Анри и Ето ще скъсат мрежите и ще вземат титлата и купата на краля (колкото и да му е тежко нали все пак е спонсор на кралския клуб :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: BARSAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Потребителски аватар
Lord of memories
Контакти:

Мнениеот Lord of memories » 22 фев 2009 00:01

blue lagoon написа:Интересно дали наистина Реал ще настигне Барса? В нормално пьрвенство като испанското това е напьлно нормално! В Германия сьщо е интересно! Донякьде и в Англия,днес Юнайтед за малко да гльтнат вода! А в бьлгарското пьрвенство? За умрелия или добро или нищо! От добро вьзпитание, НИЩО!

Юнайтед за малко да глътнат вода защото бяха с резервната си защита, заради Интер, ако не забеляза.
GGMU

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 22 фев 2009 00:47

Kloshar написа:Много модератори станаха и вече се мислят за големи шефове и само заключват темите. Мисля, че това е доста тъпо... :ugeek:

Ти па кой си? Приличаш на Гошо Тъпото /Г.А./!!!
П.П. А иначе, "Барса" беше наказана, по справедливост, от собствената си отритната рожба - Де ла Пеня /или както се пише там?/
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
Casillas
Контакти:

Мнениеот Casillas » 22 фев 2009 13:21

xi4o_93 написа:Феновете на Цесека знаят най-добре какво са 7 точки разлига! :D :D :D :D :D

Хичо, тук не обсъждаме Левски и ЦСКА, а два от най големите отбори в света. Ако имаш нещо, по добре го казвай, във псевдо темите, които някой пуска за Реал, във форума на Левски.

Потребителски аватар
realmadrid
Контакти:

Мнениеот realmadrid » 22 фев 2009 13:47

az gledah real ,napravo smazaha betis :twisted: i programata do kraq gledah i makar 4e sam ot real mislq 4e trudno mojem da stopim razlikata i da stanem 6ampioni??? no da sme jivi i zdtavi 6te gledame priqten den na vsi4ki :roll:
D.M.P.

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 22 фев 2009 15:04

Casillas написа:
не прави сте да се надявате... ние сме си виновни.[/quote]

E що за глупост е това, да не можем да се надяваме, щотото сте си виновни?[/quote]

сами сме си виновни за слабия мач и сте в правото си да се надявате, не казвам да НЕ СЕ Надявате... !
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Casillas
Контакти:

Мнениеот Casillas » 22 фев 2009 16:08

mormona написа:
Casillas написа:
не прави сте да се надявате... ние сме си виновни.

E що за глупост е това, да не можем да се надяваме, щотото сте си виновни?[/quote]

сами сме си виновни за слабия мач и сте в правото си да се надявате, не казвам да НЕ СЕ Надявате... ![/quote]

Извинявам се, не съм го прочел правилно. съжалявам

Върни се в “Реал Мадрид”