Титулярен състав за Уелс ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
deepblue1963

Re: Матеус обяви избраниците си за Уелс

Мнениеот deepblue1963 » 24 сеп 2010 18:08

stannn написа:
deepblue1963 написа:
deepblue1963 написа:За сметка на това Божинов,Рангелов и Й.Минев са в страхотна форма,нали?Не говори наизуст!За какво ви са В.Минев и Иво-за плювалници след мачовете?Да ти извадя ли постове за Веско?

" Йордан Минев е контузен от доста време"
Именно!
" А за другите двама просто се вижда колко са добри."
Къде,точно,го видя това?Не знам израелския шампионат да го дават по нашите телевизии.

Май не помниш какво си написал. Левски в израелското първенство ли играе. Защо си мисля, че играят в България или и в Израел има отбор с име Левски и по една случайност и там играят играчи с имена Веселин Минев и Иво Иванов. Махни сините очила, че ти пречат май.

Че вие още от сега ги оплюхте.Ама срещу "червеното братство" не те виждам да "скачаш"!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 24 сеп 2010 18:18

Кой се е заял да питам аз. Аз ли говоря само ЦСКА. И аз ли пускал коментари в които единствено се изтъква, че са махнали Мъри не защото ударихме дъното, а защото цесекарите са били против него. Като става дума за националния отбор няма ЦСКА, няма Левски. Това, че някой хора не го разбират това не е мой проблем.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 24 сеп 2010 18:18

nikullas написа:защо зетя и сина са пак в национала????????????? :shock: :shock: :shock: :shock:

Синьото БФС е обсебило и Матеус :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 24 сеп 2010 18:18

Изчетете го внимателно http://gong.bg/view_article.php?article_id=159207, дано бъде качено и в аудио вариант, тъй като Мадански сподели три пъти повече неща от написаното.
Изображение

Потребителски аватар
TPAtkov

Мнениеот TPAtkov » 24 сеп 2010 18:21

Тоя Матеус, сега к'во прай ?, иска да затвори устите на критиците ПО НАРЕЖДАНЕ НА ПЕРУКАТА ЛИ? К'во ни правят на балами сега, още не е изгледал и половин мач от вътрешното п-во и праща покани.Трябва да потърси играчи от А група, а след това да си ги зове резервите от западните отбори........Перуката ВЪН , МАСОВИ ОСТАВКИ В КАМОРАТА БФС..П**АЛИ КАЛНИ

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 24 сеп 2010 18:25

stannn написа:
deepblue1963 написа:Че вие още от сега ги оплюхте.Ама срещу "червеното братство" не те виждам да "скачаш"!

Ти си по болен и от Жаклин Михайлов и Георги Атанасов взети заедно. Няма смисъл да споря с болни мозъци.

"Домовчийски е резерва в отбор от втора бундеслига."
Не се изказвай неподготвен!
"Здрав" мозък:
"Мнениеот stannn на 24 Сеп 2010 16:22
Най -накрая да видя Валентин Илиев в отбора. В момента той е най -добрият ни централен защитник според мен. Проблема на треньора Правилен футбол беше, че прекалено се водеше от фенските се пристрастия."
Още "здрави" мозъци:
"Мнениеот nikullas на 24 Сеп 2010 16:14
защо зетя и сина са пак в национала????????????? :shock: :shock: :shock:
-------------------------------------------------------------------------------
Мнениеот ros на 24 Сеп 2010 16:17

nikullas написа:защо зетя и сина са пак в национала????????????? :shock: :shock: :shock:
Те са най-добрите на постовете си :lol: :lol: :lol: :
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Мнениеот liany на 24 Сеп 2010 16:18
Щом и Живко Миланов е викнал ясно. Нестава. Не вика футболисти а връзкарите.
---------------------------------------------------------------------------- "
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 24 сеп 2010 18:26

msm написа:Списъкът с национали от чуждестранни клубове:
1. Николай Михайлов (Твенте, Хол)
3. Живко Миланов (Васлуй, Рум)

Боби Михайлов - Перуци обяви избраниците си за Уелс
Трябваше да сложим БИСЕР Михайлов за треньор!
1. Родата да е в пълен комплект;
2. Щяхме да спестим в пъти разходи за заплата и в без това обречената кампания за Евро 2012;
3. Национален треньор вече значи безгласна пешка/пьонка (зависи кой каква тиха игра предпочита).

Потребителски аватар
benquick
Контакти:

Мнениеот benquick » 24 сеп 2010 18:26

Айде да оставиме Матеус на мира поне засега.На всички е ясно че Мадански и Цветанов
са му предложили тези играчи просто човека още не е наясно.Нека му дадем време за да
си прецени сам кой става и кой не става.Мисля че е добър ход повиквателната за тримата нови играчи.Също така от нашето първенство се надявам да извика Минев и Милиев от
Левски,Бодуров от Литекс и може би един опорен халф но нямам преки наблюдения кой
би свършил работа.Напред, мисля че има кой да играе и няма смисъл бг-играч,а пък и се
надявам да дават повече шансове на Макриев поне вкарва редовно в клубния си отбор и
мисля че сега му е времето да го налагат като титуляр.И накрая пожелавам успех на Лотар
Матеус с националния отбор,дано той му е трамплина който ще го изхвърли нависоко в треньорското поприще.Стискам му палци и напред БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!!!
vaskonti написа:
flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става :mrgreen:

То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия... :)
А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си :)

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 24 сеп 2010 18:28

FCH написа:
msm написа:Списъкът с национали от чуждестранни клубове:
1. Николай Михайлов (Твенте, Хол)
3. Живко Миланов (Васлуй, Рум)

Боби Михайлов - Перуци обяви избраниците си за Уелс
Трябваше да сложим БИСЕР Михайлов за треньор!
1. Родата да е в пълен комплект;
2. Щяхме да спестим в пъти разходи за заплата и в без това обречената кампания за Евро 2012;
3. Национален треньор вече значи безгласна пешка/пьонка (зависи кой каква тиха игра предпочита).

Кажи кой вратар да извикат и кой десен бег при положение, че Манолев е контузен?
Изображение

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 24 сеп 2010 18:30

Наистина не виждам къде е проблема със Н. Михайлов. Разбирам преди, когато не играеше в Ливърпул, или когато беше твърда резерва в Твенте, но сега е титуляр в шампиона на Холандия все пак. Тука искам да вметна, че всички говорят за връщане на Бербатов, ама това е загубена кауза според мене. По-скоро да се направи нещо за връщане на Иванков.

За Миланов, много хора (вкл. плюещи по "зетя и сина") тука във форума са казвали, че предпочитат играчи, които ако нямат много качества, поне да си "оставят сърцето на терена". Е Миланов е точно един от тези играчи. Аз лично предпочитам типичен ляв бек отляво (Минев, Занев, Старокин, Трифонов, избора не е голям) и Манолев отдясно, но определено мисля че Миланов има място, било и като резерва.

Призовавам всички фенове с цветни очила да ги свалят, когато става въпрос за национала.

Успех на Матеус.

Върни се в “Архив”