Титулярен състав за Уелс ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: Матеус обяви избраниците си за Уелс

Мнениеот modor » 24 сеп 2010 17:53

james написа:МММММММММММ Че те като предишните, бе :!: :lol: :!:

Е ти какво очакваше :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 24 сеп 2010 17:53

PFC Litex написа:Айде стига сте омазвали темата с клубните си пристрастия бе ма*у стара, нямате си и на идея колко сте смешни от страни.

Още на първата страница имаше коментари с клубни пристрастия(анти-Левски),ама тогава що не рипна?Пристрастия някакви може би?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Zaash
Контакти:

Мнениеот Zaash » 24 сеп 2010 17:55

Абе Живко е мнго жилав и борбен и мисля, че има качества за националния, ама не разбирам за сина. Не слушах интервюто с Мадански, но ще го прослушам през сайта. И все пак един въпрос ме гложди и недоумявам... Какво като Ники е вратар Твенте и бивш играч на Ливърпул, за мен най важното е как играе? А той играе ганкиното. Абсолютно неуверен, но за сметка на това наперен. Допуска груби вратарски грешки, но за сметка на това син на Име, при това шефа на футбола у нас. Какво по категорично от тези факти, че няма смисъл повече да го налагат. Сигурен съм че има български вратари които ще са много по-подходящи от него. Ако сме стигнали до там, че всички други са "по-слаби от него" от кумова срама нека Стоянов да е титуляр пък онзи резерва, нали пак ще е национал!

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 24 сеп 2010 17:55

deepblue1963 написа:За сметка на това Божинов,Рангелов и Й.Минев са в страхотна форма,нали?Не говори наизуст!За какво ви са В.Минев и Иво-за плювалници след мачовете?Да ти извадя ли постове за Веско?

По добре ходи да си плюеш във вашия форум. Йордан Минев е контузен от доста време. Да ти кажа ако не си разбрал. А за другите двама просто се вижда колко са добри. Ако си махнеш сините очила и погледнеш по далеч от носа си ще видиш, че не всичко е Левски. Както не е и ЦСКА. Тук говорим за НАЦИОНАЛЕН ОТБОР НА БЪЛГАРИЯ.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 24 сеп 2010 17:56

Синчето пак ще играе. Значи мача от сега е загубен. Явно и Матеус ще е подлога на Перуци ...

Потребителски аватар
Leooo
Контакти:

Мнениеот Leooo » 24 сеп 2010 17:57

То е ясно че Матеус няма да направи нищо , жалко че трябва да му се дадът толкова пари каго го изгонят !:)
[center]Изображение[/center]
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 24 сеп 2010 17:58

stannn написа:
deepblue1963 написа:За сметка на това Божинов,Рангелов и Й.Минев са в страхотна форма,нали?Не говори наизуст!За какво ви са В.Минев и Иво-за плювалници след мачовете?Да ти извадя ли постове за Веско?

По добре ходи да си плюеш във вашия форум. Йордан Минев е контузен от доста време. Да ти кажа ако не си разбрал. А за другите двама просто се вижда колко са добри. Ако си махнеш сините очила и погледнеш по далеч от носа си ще видиш, че не всичко е Левски. Както не е и ЦСКА. Тук говорим за НАЦИОНАЛЕН ОТБОР НА БЪЛГАРИЯ.

" Йордан Минев е контузен от доста време"
Именно!
" А за другите двама просто се вижда колко са добри."
Къде,точно,го видя това?Не знам израелския шампионат да го дават по нашите телевизии.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 24 сеп 2010 17:59

Zaash написа:Абе Живко е мнго жилав и борбен и мисля, че има качества за националния, ама не разбирам за сина. Не слушах интервюто с Мадански, но ще го прослушам през сайта. И все пак един въпрос ме гложди и недоумявам... Какво като Ники е вратар Твенте и бивш играч на Ливърпул, за мен най важното е как играе? А той играе ганкиното. Абсолютно неуверен, но за сметка на това наперен. Допуска груби вратарски грешки, но за сметка на това син на Име, при това шефа на футбола у нас. Какво по категорично от тези факти, че няма смисъл повече да го налагат. Сигурен съм че има български вратари които ще са много по-подходящи от него. Ако сме стигнали до там, че всички други са "по-слаби от него" от кумова срама нека Стоянов да е титуляр пък онзи резерва, нали пак ще е национал!

Абе,ти видя ли какъв гол си вкара Стоянов в първия мач от ЛЕ?Айде по-сериозно.

Потребителски аватар
evergreen
Контакти:

Мнениеот evergreen » 24 сеп 2010 18:01

stannn написа:

[offtopic]То това му е хоби да плюе навсякъде и да виси по цял ден в форума.Намири си някаква работа стига висял само пред компа. ;)[/offtopic]

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 24 сеп 2010 18:05

deepblue1963 написа:

" Йордан Минев е контузен от доста време"
Именно!
" А за другите двама просто се вижда колко са добри."
Къде,точно,го видя това?Не знам израелския шампионат да го дават по нашите телевизии.

Май не помниш какво си написал. Левски в израелското първенство ли играе. Защо си мисля, че играят в България или и в Израел има отбор с име Левски и по една случайност и там играят играчи с имена Веселин Минев и Иво Иванов. Махни сините очила, че ти пречат май.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Върни се в “Архив”