james написа:МММММММММММ Че те като предишните, бе![]()
![]()
Е ти какво очакваше

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
james написа:МММММММММММ Че те като предишните, бе![]()
![]()
PFC Litex написа:Айде стига сте омазвали темата с клубните си пристрастия бе ма*у стара, нямате си и на идея колко сте смешни от страни.
deepblue1963 написа:За сметка на това Божинов,Рангелов и Й.Минев са в страхотна форма,нали?Не говори наизуст!За какво ви са В.Минев и Иво-за плювалници след мачовете?Да ти извадя ли постове за Веско?
stannn написа:deepblue1963 написа:За сметка на това Божинов,Рангелов и Й.Минев са в страхотна форма,нали?Не говори наизуст!За какво ви са В.Минев и Иво-за плювалници след мачовете?Да ти извадя ли постове за Веско?
По добре ходи да си плюеш във вашия форум. Йордан Минев е контузен от доста време. Да ти кажа ако не си разбрал. А за другите двама просто се вижда колко са добри. Ако си махнеш сините очила и погледнеш по далеч от носа си ще видиш, че не всичко е Левски. Както не е и ЦСКА. Тук говорим за НАЦИОНАЛЕН ОТБОР НА БЪЛГАРИЯ.
Zaash написа:Абе Живко е мнго жилав и борбен и мисля, че има качества за националния, ама не разбирам за сина. Не слушах интервюто с Мадански, но ще го прослушам през сайта. И все пак един въпрос ме гложди и недоумявам... Какво като Ники е вратар Твенте и бивш играч на Ливърпул, за мен най важното е как играе? А той играе ганкиното. Абсолютно неуверен, но за сметка на това наперен. Допуска груби вратарски грешки, но за сметка на това син на Име, при това шефа на футбола у нас. Какво по категорично от тези факти, че няма смисъл повече да го налагат. Сигурен съм че има български вратари които ще са много по-подходящи от него. Ако сме стигнали до там, че всички други са "по-слаби от него" от кумова срама нека Стоянов да е титуляр пък онзи резерва, нали пак ще е национал!
stannn написа:deepblue1963 написа:За сметка на това Божинов,Рангелов и Й.Минев са в страхотна форма,нали?Не говори наизуст!За какво ви са В.Минев и Иво-за плювалници след мачовете?Да ти извадя ли постове за Веско?
По добре ходи да си плюеш във вашия форум. Йордан Минев е контузен от доста време. Да ти кажа ако не си разбрал. А за другите двама просто се вижда колко са добри. Ако си махнеш сините очила и погледнеш по далеч от носа си ще видиш, че не всичко е Левски. Както не е и ЦСКА. Тук говорим за НАЦИОНАЛЕН ОТБОР НА БЪЛГАРИЯ.
deepblue1963 написа:deepblue1963 написа:За сметка на това Божинов,Рангелов и Й.Минев са в страхотна форма,нали?Не говори наизуст!За какво ви са В.Минев и Иво-за плювалници след мачовете?Да ти извадя ли постове за Веско?
" Йордан Минев е контузен от доста време"
Именно!
" А за другите двама просто се вижда колко са добри."
Къде,точно,го видя това?Не знам израелския шампионат да го дават по нашите телевизии.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта