Титулярен състав за Уелс ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Re: Матеус обяви избраниците си за Уелс

Мнениеот stannn » 24 сеп 2010 17:44

deepblue1963 написа:
stannn написа:Типично. Ето пак се започва с фенщината. Това е национален отбор, а не клубен. Трябва да се вземат най добрите играчи, а не както правеше предния треньор да взема куцо и сакато само и само да е играло в любимия му отбор.

Ми оказа се,че Ж.Миланов,Н.Михайлов,Домовчийски,Ангелов са измежду най-добрите играчи.Малко ли ги ругахте при Стоилов.И какво се оказа сега?

Нито един от тия не смятам, че имат класата да играят за националния отбор, но щом така са решили нека ги види Матеус. Играч който се чудят как да го махнат от отбора му или друг който една елементарна топка изтърва как да кажеш, че са класни. Домовчийски е резерва в отбор от втора бундеслига. И все пак щом така са решили нека ги вземат. Дано Матеус да решава, а не някой друг.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Мнениеот Love_ » 24 сеп 2010 17:45

Моля те, deepblue вземи спри с глупостите си. В момента е най-добре да викне същият национален отбор плюс 2-3ма нови. Все пак трябва да види с какво разполага от предишният селекционер. След това ще почне да търси нови и ще изхвърля. Да за изхвърляне са Ники Михайлов и Зетя, не защото са играли в Левски, а защото моментната им форма не е за националния, а може би и изобщо не са за там. Примерно мисля, че братята Миневи трябва да играят и в центъра на защитата Иво Иванов и вече още 1 защитник не знам кой ! Халфове Стилян, Мартин напред Божинов и Рангелов, за останалите постове нямам наблюдения. За мене това е най-доброто в общи линий. Може да се даде шанс на Станчев наблюдавал съм го че добре се справя ! Също така на някой от Локо Пловдив, Литекс и т.н. Всички в топ 4-5 на първенството ни, притежават по-добри играчи от Зетя, Хичо и пропадени на ляво и дясно хорица. Все пак Левски се отърва от тях, взе на тяхно място едни прилични играчи и сега са първи и с 1 победа в Европа, а къде бяха миналата година ?
Последна промяна от Love_ на 24 сеп 2010 17:48, променено общо 1 път.
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 24 сеп 2010 17:46

Ми оказа се,че Ж.Миланов,Н.Михайлов,Домовчийски,Ангелов са измежду най-добрите играчи.Малко ли ги ругахте при Стоилов.И какво се оказа сега?

С този пост абсолютно нищо не казваш, освен да покажеш фенщина.
Когато сам Матеус направи повиквателните, а те ще са за мача със Швейцария, тогава ще коментирам отделни имена.

Мадански за финал го каза перфектно, всичко медии в България се прескачаха да критикуват Матеус и нито една медия не написа заглавие: На добър път и успех - е това сме ние българската нация, тук всички разбират от футбол и политика.
Последна промяна от PFC Litex на 24 сеп 2010 17:48, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 24 сеп 2010 17:47

МММММММММММ Че те като предишните, бе :!: :lol: :!:

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 24 сеп 2010 17:47

garfild8 написа:
deepblue1963 написа:
stannn написа:Типично. Ето пак се започва с фенщината. Това е национален отбор, а не клубен. Трябва да се вземат най добрите играчи, а не както правеше предния треньор да взема куцо и сакато само и само да е играло в любимия му отбор.

Че само Татьовото дава индикации,че може да стане играч от него.А Зетя където и да го сложат,ще си е същия въздух.Мое мнение,дето не ме бръсне синьо-червената ви престрелка.
По темата.Една пенсия по-малко(Коловати).Добре е,че Иван Стоянов и В.Илиев са тук,а останалите са същите бидони,които не знаят кой им е десния крак.

Странно-нито един от "великия" Ч.море,дето "смачка" Левски миналия кръг. :o :o :oУпс,обърках се!Вие нямате нито един играч в чужбина! :oops: :oops: :oops:
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 24 сеп 2010 17:49

Айде стига сте омазвали темата с клубните си пристрастия бе ма*у стара, нямате си и на идея колко сте смешни от страни.
Изображение

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 24 сеп 2010 17:51

Love,това сериозно ли го мислиш за БРАТЯТА МИНЕВИ и ИВО ИВАНОВ.Аз за мене Иванов го видях каква дупка е откакто тоя сезон заигра във Левски.Само за братята съм съгласен,на двойка централни защитници по добре да заложат на Вальо Илиев и Милиев това е мое мнение.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 24 сеп 2010 17:51

Love_ написа:Моля те, deepblue вземи спри с глупостите си. В момента е най-добре да викне същият национален отбор плюс 2-3ма нови. Все пак трябва да види с какво разполага от предишният селекционер. След това ще почне да търси нови и ще изхвърля. Да за изхвърляне са Ники Михайлов и Зетя, не защото са играли в Левски, а защото моментната им форма не е за националния, а може би и изобщо не са за там. Примерно мисля, че братята Миневи трябва да играят и в центъра на защитата Иво Иванов и вече още 1 защитник не знам кой ! Халфове Стилян, Мартин напред Божинов и Рангелов, за останалите постове нямам наблюдения. За мене това е най-доброто в общи линий. Може да се даде шанс на Станчев наблюдавал съм го че добре се справя ! Също така на някой от Локо Пловдив, Литекс и т.н. Всички в топ 4-5 на първенството ни.

" Да за изхвърляне са Ники Михайлов и Зетя, не защото са играли в Левски, а защото моментната им форма не е за националния,"
За сметка на това Божинов,Рангелов и Й.Минев са в страхотна форма,нали?Не говори наизуст!За какво ви са В.Минев и Иво-за плювалници след мачовете?Да ти извадя ли постове за Веско?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 24 сеп 2010 17:52

deepblue1963 написа:
garfild8 написа:
deepblue1963 написа:Ми оказа се,че Ж.Миланов,Н.Михайлов,Домовчийски,Ангелов са измежду най-добрите играчи.Малко ли ги ругахте при Стоилов.И какво се оказа сега?

Че само Татьовото дава индикации,че може да стане играч от него.А Зетя където и да го сложат,ще си е същия въздух.Мое мнение,дето не ме бръсне синьо-червената ви престрелка.
По темата.Една пенсия по-малко(Коловати).Добре е,че Иван Стоянов и В.Илиев са тук,а останалите са същите бидони,които не знаят кой им е десния крак.

Странно-нито един от "великия" Ч.море,дето "смачка" Левски миналия кръг. :o :o :oУпс,обърках се!Вие нямате нито един играч в чужбина! :oops: :oops: :oops:

Аз се радвам,че няма нито един от Черно море в национала. :) Да ги разпъват всички и да ги мачкат психически.Не,че Жоро Илиев не заслужава,ама никой няма да викне играчи от Тича.
Само Черно море.

Cukyens
Контакти:

Мнениеот Cukyens » 24 сеп 2010 17:52

deepblue1963 написа:РИвахти,ривахти за В.Илиев-на ви В.Илиев.Чорбарина Мадански ши напълни отбора с "цървени".

Ти си идиот ! В. Илиев заслужава да играе в националния !!! И. Стоянов е на възраст , на която не може да играе на такова ниво !!!

Върни се в “Архив”