Титулярен състав за Уелс ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Re: Матеус обяви избраниците си за Уелс

Мнениеот msm » 24 сеп 2010 17:33

deepblue1963 написа:
stannn написа:
msm написа:Наистина, както винаги ще има недоволни, но на мен ми направи впечатлене повиквателните на Иван Стоянов, Валентин Илиев и Ники Димитров. Двама забравени и един отказал се при Стоилов!?

Дано Хичо да е израстнал в Турция. За другите двама знам, че имат с какво да помогнат на националния.

Николай Димитров-ще има кой да псувате след мачовете!

Е, първо трябва да влезе да поиграе, след това ще се види какво е направил.

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 24 сеп 2010 17:35

Чета имената на Иван Стоянов,Николай Димитров,Макриев,Чавдар Янков,Благо манекена,точно тия не вярвам да помогнат кой знае колко много,поне първите двама.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 24 сеп 2010 17:35

msm написа:
stannn написа:
msm написа:Наистина, както винаги ще има недоволни, но на мен ми направи впечатлене повиквателните на Иван Стоянов, Валентин Илиев и Ники Димитров. Двама забравени и един отказал се при Стоилов!?

Дано Хичо да е израстнал в Турция. За другите двама знам, че имат с какво да помогнат на националния.

Николай Димитров-ще има кой да псувате след мачовете!

Е, първо трябва да влезе да поиграе, след това ще се види какво е направил.[/quote]
За да го псувате,достатъчно е,че е играл в Левски.Както и Ж.Миланов и Н.Михайлов.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 24 сеп 2010 17:35

Типично. Ето пак се започва с фенщината. Това е национален отбор, а не клубен. Трябва да се вземат най добрите играчи, а не както правеше предния треньор да взема куцо и сакато само и само да е играло в любимия му отбор.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

лъв
Контакти:

Мнениеот лъв » 24 сеп 2010 17:37

Успех на Матеус! Само не знам защо журналистите у нас се правят на гръмнати и не казват,че Бербатов няма да се върне ЗАРАДИ ТЯХ! Не че в Англия му простиха откъм критики,де. Ама нашите дебелошкембовци надминаха себе си!!!! И ако не се върне,в което аз нямам съмнение,нека дадат думата на Венци-сикаджийския бензинджия,нека се изкаже на воля-кой е гонил Бербатов!!!! Не мога да го разбера това момче! Абе мани ги тия драскачите,днеска са тук,утре ги няма,не ти ли трепва сърцето като чуеш химна,бе човек!!!!И Владо Зарков не е лошо някой да го даде под съд вече-той си знае защо! Като почнем от Гунди-убиеца и завършим със заплатата на Стоилов!
УСПЕХ ОЩЕ ВЕДНЪЖ НА НАЦИОНАЛНИЯ И НА ЛОТАР МАТЕУС!
И на гонгаджиите искам да кажа-БЪДЕТЕ ИСТИНСКИ И КОЛКОТО Е ВЪЗМОЖНО ОБЕКТИВНИ! Съзнавам,че всеки човек има пристрастия,но вие сте полседната ни надежда да чуваме истината и да се информираме като хората,що се касае за спорт!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 24 сеп 2010 17:38

stannn написа:Типично. Ето пак се започва с фенщината. Това е национален отбор, а не клубен. Трябва да се вземат най добрите играчи, а не както правеше предния треньор да взема куцо и сакато само и само да е играло в любимия му отбор.

Ми оказа се,че Ж.Миланов,Н.Михайлов,Домовчийски,Ангелов са измежду най-добрите играчи.Малко ли ги ругахте при Стоилов.И какво се оказа сега?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 24 сеп 2010 17:40

deepblue1963 написа:
stannn написа:Типично. Ето пак се започва с фенщината. Това е национален отбор, а не клубен. Трябва да се вземат най добрите играчи, а не както правеше предния треньор да взема куцо и сакато само и само да е играло в любимия му отбор.

Ми оказа се,че Ж.Миланов,Н.Михайлов,Домовчийски,Ангелов са измежду най-добрите играчи.Малко ли ги ругахте при Стоилов.И какво се оказа сега?

Изслуша ли разговора на Томислав Русев с Мишо Мадански?
Изображение

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 24 сеп 2010 17:43

PFC Litex написа:
deepblue1963 написа:

Изслуша ли разговора на Томислав Русев с Мишо Мадански?

Да!Е,и?Какво може да ми каже чорбарина Мадански?

vladomin_
Контакти:

Мнениеот vladomin_ » 24 сеп 2010 17:43

PFC Litex написа:
nikullas написа:защо зетя и сина са пак в национала????????????? :shock: :shock: :shock: :shock:

Пусни си Дарик радио и слушай какво говори Михаил Мадански и тогава задавай тези въпроси.

Дано от Дарик качат след това цялото предаване в сайта на Гонг.
ВДинев

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 24 сеп 2010 17:44

deepblue1963 написа:

Че само Татьовото дава индикации,че може да стане играч от него.А Зетя където и да го сложат,ще си е същия въздух.Мое мнение,дето не ме бръсне синьо-червената ви престрелка.
По темата.Една пенсия по-малко(Коловати).Добре е,че Иван Стоянов и В.Илиев са тук,а останалите са същите бидони,които не знаят кой им е десния крак.
Само Черно море.

Върни се в “Архив”