Манчестър Сити - Челси

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ruash

Re: Манчестър Сити - Челси

Мнениеот ruash » 24 сеп 2010 15:38

sirius123 написа:В момента Челси ще бие всеки в ПЛ.МЮ,които се напъват в момента са дртпнали назад в срсвнение с миналия сезон.Сър Алекс некам пак се надява,че шампионата ще се решава след февруари.Сега се появи нов конкурент на челси,а именно арсенал.Бербо и компания ще дишат прах както и всички останали.

Утре приключва синята приказка за Челсито :twisted:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 24 сеп 2010 15:49

Не вярвам Челси да загуби тоя мач.
'2' 'Х' е мача !
Може обаче, да се получи доста резултатен двубой !
Викам .... едно > 3 : 2 за Челси, ще е добър апотеоз ! ... :mrgreen:

П.п.

Може и по убедителна да е победата за лондончани ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
MuroCSKA
Контакти:

Мнениеот MuroCSKA » 24 сеп 2010 15:49

sirius123 написа:В момента Челси ще бие всеки в ПЛ.МЮ,които се напъват в момента са дртпнали назад в срсвнение с миналия сезон.Сър Алекс некам пак се надява,че шампионата ще се решава след февруари.Сега се появи нов конкурент на челси,а именно арсенал.Бербо и компания ще дишат прах както и всички останали.

Я чакай малко. Кой се е появил? Арсенал? Появяват се в борбата за 3/4 място. :) Както последните няколко години. Знаеш какво ще стане в мачовете с Челсарата и Ман. Юнайтед,нали? :) С тоя пинокио, който само плаче срещу съдии, тъчовете на Рори Делап и др. такива - толкова ;)

milka

Мнениеот milka » 24 сеп 2010 16:00

тима на Челси има нещо много важно което от своя страна пък Сити го нямат , а и явно скоро няма да притежават-колективния дух. Значи според мен Челси има най-силния колектив от всички 20 тима във 'Висшата Лига'.
След идването на Анчелоти в Челси цари страхотен дух и всичко е страхотно в този тим... смятам ,че няма тим или не се вижда кой би могъл да пречупи това в Челси и съм на мнение ,че Челси утре ще покаже манталитета си и ще победят ,богаташите'.Анчелоти е подчинил всичко под максимата си: ,ЕДИН ЗА ВСИЧКИ И ВСИЧКИ ЗА ЕДИН'.Всеки играе за другия и няма звезди всичко е колектив и са едно.Докато при Сити всичко е индивидуалност няма отборен дух, няма манталитет за момента ако победят то ще се дължи на някое индивидуално проблясване я на Тевез я на Милнър. Много важна роля ще играят хората в средата на терена там според мен ще се реши мача тоест , ( Микел,Есиен и Рамирес за Челси и Туре, Де Йонг и Бари за Сити) там който наделее ще триумфира с трите точки.А и силно впечатление прави младока Джо Харт.Ако продължи да прави уникалните си спасявания за Дрогба и компания ще бъде много трудно. Вън от съмнение според мен е ,че мача може да завърши Х..... не си спомням точно кога тези отбора са правили равен помежду си. Но определено ще бъде зрелище никой да не го пропуска.

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 24 сеп 2010 16:56

@muroCSKA,
Гледаи играта на арсенал.В момента предлагат наи-атрактивния футбол на острова,но все ще се намери някои съдия подлога,коит леко да ги прецака.Мю са нагли недоволници , на които им пее петела на острова , но не и в европа.И кои ги подстрекава мислиш?

Потребителски аватар
tzloko
Контакти:

Мнениеот tzloko » 24 сеп 2010 18:35

Честно казано според мен Челси ще победи колкото и абсурдно да звучи лесно Манчесрър Сити.

Прогноза: 3:0

1:0 Дрогба
2:0 Малуда
3:0 Калу
Изображение

Потребителски аватар
fireblood
Контакти:

Мнениеот fireblood » 24 сеп 2010 19:29

Калу е контузен, но прогнозата ти ми харесва.

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 24 сеп 2010 20:37

Победа за "гражданите" с 2:1 или 3:2
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
becks
Контакти:

Мнениеот becks » 25 сеп 2010 03:11

Юнайтед нямат загуба от началото на сезона - факт
През 2007-08 когато Юнайтед взеха и Премиършип и Шампионска лига тръгнаха със 2 равни срещу Рединг и Помпи и загуба от Ман Сити, а първата победа дойде чак 4-ти кръг измъчено срещу Тотнъм с гол на Нани.
Та още е раничко да правиш изводи за Юнайтед ;)

milka написа:тима на Челси има нещо много важно което от своя страна пък Сити го нямат , а и явно скоро няма да притежават-колективния дух. Значи според мен Челси има най-силния колектив от всички 20 тима във 'Висшата Лига'.
След идването на Анчелоти в Челси цари страхотен дух и всичко е страхотно в този тим... смятам ,че няма тим или не се вижда кой би могъл да пречупи това в Челси и съм на мнение ,че Челси утре ще покаже манталитета си и ще победят ,богаташите'.Анчелоти е подчинил всичко под максимата си: ,ЕДИН ЗА ВСИЧКИ И ВСИЧКИ ЗА ЕДИН'.Всеки играе за другия и няма звезди всичко е колектив и са едно.Докато при Сити всичко е индивидуалност няма отборен дух, няма манталитет за момента ако победят то ще се дължи на някое индивидуално проблясване я на Тевез я на Милнър. Много важна роля ще играят хората в средата на терена там според мен ще се реши мача тоест , ( Микел,Есиен и Рамирес за Челси и Туре, Де Йонг и Бари за Сити) там който наделее ще триумфира с трите точки.А и силно впечатление прави младока Джо Харт.Ако продължи да прави уникалните си спасявания за Дрогба и компания ще бъде много трудно. Вън от съмнение според мен е ,че мача може да завърши Х..... не си спомням точно кога тези отбора са правили равен помежду си. Но определено ще бъде зрелище никой да не го пропуска.

Лесно е да се говори когато играта върви...няма отбор в лигата да не минава през криза през сезона ;) тогава ще видим кой кого ;)

Относно мача между Ман Сити - Челси ... според мен ще им тежи на Лондончани липсата на Франк Лампард. Ако Дрогба не направи някав незабравим мач както нашето момче Берба срещу Ливърпул то нищо добро не чака Челси.

Моя прогноза: 3-1

Върни се в “Челси”