Така е, от Блу Скуеър до европейски шампион ти трябват поне 15 години. На 2008, играх 18! сезона с Халифакс, взех 3 пъти Уефа и 2 пъти ШЛ, накрая Ман Ю ми предложи да им стана треньор (знам, че мога да почна с тях, но да ти предложат те е съвсем друга тръпка) и аз реших, че съм постигнал всичко и се отказах, все още пазя сейвовете, де

Чак сега прочетох поста ти докрай, веднага ти казвам - Vaclav Kadlec, не съм 100% сигурен за първото име, но фамилията е такава, играе в Спарта Прага, на 16 години, най много след 6 месеца е готов титуляр в отбор от ранга на КюПиаР, чех е така че няма проблеми с визата, има проблем обаче, може да не иска да дойде веднага, защото тъкмо се бил присъединил към Спарта, но първата зима е твой

Цената му варира, на някои мои игри го листват, на някои му искат 2-3м, но средно е около милион. Друг кандидат е Raul Rusescu, играе някъде из Румъния, може да му искат повече от 2.5м, но не много и си струва! И двамата са типични тарани, здрави с по над 15 Heading

Аз не харесвам ниски играчи, винаги търся тип Targetman, но ако искаш ще се разровя.
Качествата на Rusescu на четвъртата му година при мен, и честа за играта (изброявам в ред на важност според мен):
Finishing 18 Composure 17 Flair 16 Off the ball 18 Positioning 16 Heading 16 Jumping 15 Stamina 18 Pace 13 Acceleration 12
С тези качества НЕ Е титуляр при мен, тъй като мястото му го взе един генериран от играта финландец, който откраднах от ЦСКА след 3 години мъки, най-накрая новият Ал Том прие офертата ми от 10.75м зад гърба на Пената и им взех играча отбелязал 21 гола в 18 мача една есен, в последствие същия човек отбеляза победната пета дузпа на финала за ШЛ срещу Байерн, а те горките още му търсят заместник и се движат на 6-7 място без него, но все пак не може да се отрече нюхът им за трансфери - 45к купен - 10.75м продаден