Аз съм изцяло позиитивно настроени (Матеус)

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Re: Аз съм изцяло позиитивно настроени (Матеус)

Мнениеот morqche » 24 сеп 2010 15:03

Навярно помните като води Хер Матеус отбора на Макаби (Нетаня) как Черно Море ги отстрани?
Израелците имаха стил на игра направиха ни в София 15 чисти голови ситуации не ни вкараха а ние им вкарахме 2 гола от 1 ситуация!
За мене изборът е много добър германците се славят с дисциплина още по времето на 2та световна а на нашите гивизанчовци точно такова им трябва... както казаха тези от гонга "Националите идват в къщи за да се видят с роднини и да подишат български въздух" надявам се сега с Матеус нещата да се променят, защото в А групата ни има достатъчно добри и млади футболисти които ще играят без съмнение на 10000% със сърце, хъс, мусколи и ще са горди от това докато така наречените ни звезди го приемат националния за ДАДЕНОСТ и ако примерно сега Стилян е в дупка и немеца не го извика за Уелс бъдете сигурни, че наистина ще спре да играе за БГ!
Няма значение, че няма кой знай какви успехи... вкара Партизан по тази логика и Мъри вкара Левски в ШЛ, но там идва разликата дисциплината и хъса!
НЕКА ДАДЕМ ШАНС НА НОВИЯ СЕЛЕКЦИОНЕР!!!
Може това да се окаже най-големия му успех като тренер а именно БЪЛГАРИЯ!!!

п.с . за всички които живеете в София направете ми една услуга!!! Хванете Диков и го смачкайте ебаси нещастника!!! :(
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]

Потребителски аватар
sirius123

Re: Аз съм изцяло позиитивно настроени (Матеус)

Мнениеот sirius123 » 24 сеп 2010 17:17

Днес бях неприятно изненадан от негативно до подигравателното отношение на премиера към матеус.Натъркаля едни глупости от рода на тези от преди няколко дни.Все пак матеус е възпитаник на германската шкоила и наи малкото ще въведе дисциплина и дух в отбора.

Върни се в “Футбол - България”