Черно Море сезира УЕФА!!!
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно Море сезира УЕФА!!!
Още преди мача с Левски писах ,че трябва да свири задължително чужд съдия на този мач,защото левскарите откакто смениха съдийската комисия ходят навсякъде със съдиите си! При компетентно съдийство реалният разултат от мача е 3:1 за Черно море
/ няма да има гол от дузпа за Левски и няма да го има и 2-я гол за Левски,защото щеше да се свири преди това фал за игра с ръка,а за моряците ще има отсъдена дузпа/ и евентуално гол/ за бутане в гръб на Д.Атанасов в нак.поле/ Просто всеки отбор в България,ако не иска да се подиграват с него, трабва да искат чужд съдия за мачовете си с Левски : 7мача - 5 дузпи!/ Едва ли има друг отбор в света,като ПФК "Левски"от град София на който да се свирят толкова измислени дузпи
Извадете статистика колко дузпи на година се свирят за Левски и колко за всички останали отбори? И може ли някой да каже поне една дузпа свирена за Левски,която да не е била спорна
- но те на тях това им е играта: симулации за дузпи,а поръчковите реферите това и чакат 
TristaNNN написа:зелено-бяло написа:Исторически погледнато - сменихте съдийската комисия!
(повтарям се,ама като четат "през ред"....)
Сигурен бях, че ще се смея от сърце в тази тема![]()
Колега, викаш Левски смени комисията. И това се набива в главите на куцо и сакато. Искам да ти припомня, че по онова време Цска и Локо Сф също почнаха да реват от решенията на конкретни съдии... Надявам се, че схващаш мисълта ми, просто не ми се пишат още 40 реда.
Ами да ти кажа ЦСКА и Локо София имаха доста по-малка тежест, а и комсиията се смени след мача с вас, защо не се мсени след това или преди това
Sole написа:Още преди мача с Левски писах ,че трябва да свири задължително чужд съдия на този мач,защото левскарите откакто смениха съдийската комисия ходят навсякъде със съдиите си! При компетентно съдийство реалният разултат от мача е 3:1 за Черно море/ няма да има гол от дузпа за Левски и няма да го има и 2-я гол за Левски,защото щеше да се свири преди това фал за игра с ръка,а за моряците ще има отсъдена дузпа/ и евентуално гол/ за бутане в гръб на Д.Атанасов в нак.поле/ Просто всеки отбор в България,ако не иска да се подиграват с него, трабва да искат чужд съдия за мачовете си с Левски : 7мача - 5 дузпи!/ Едва ли има друг отбор в света,като ПФК "Левски"от град София на който да се свирят толкова измислени дузпи
Извадете статистика колко дузпи на година се свирят за Левски и колко за всички останали отбори? И може ли някой да каже поне една дузпа свирена за Левски,която да не е била спорна
- но те на тях това им е играта: симулации за дузпи,а поръчковите реферите това и чакат
И с теб не съм съгласен, Дончо преигра! А и левскарите бяха по-добри първото полувреме и добре, че спряха иначе можеше и 3-4 на 0 да завърши... Второто нещата бяха съвсем други, но и реално ние не играхме почти нищо- 2 ни гол беше на късмет! Дай да сме малко по- реални в мненията си! Може да не ми се нрави хич Левски, но определено сега са по-добри от нас... И дузпата не е най-големия проблем! А липсата ан желание у спонсорите за качествен стадион, селекция, треньор и т.н!
-
HEATSEEKER
- Контакти:
няма забравям как един левскар-еничар, подля вода на ЦСКА заради Михтарски, през есента на 1994,и им отнеха победата, извоювана на терена
разбира се , това в реда на нещата за отборът от герена
естесвенно, че Уефа, няма да обърне внимание.
както беше писано,тук ще се тръгне по пътя на компенсациите
нали разбирате, че ВЕЧЕ никой съдия няма да посмее, да се прави на герой на Тича
самия факт че този рефер, 2 минути беше ритан, блъскан, и не посмя да покаже картон говори
предостатъчно,че е знаел че няма дузпа
това е положението
левски ще шампион, литекс с купата
всичко отдавна е предизвестено
разбира се , това в реда на нещата за отборът от герена
естесвенно, че Уефа, няма да обърне внимание.
както беше писано,тук ще се тръгне по пътя на компенсациите
нали разбирате, че ВЕЧЕ никой съдия няма да посмее, да се прави на герой на Тича
самия факт че този рефер, 2 минути беше ритан, блъскан, и не посмя да покаже картон говори
предостатъчно,че е знаел че няма дузпа
това е положението
левски ще шампион, литекс с купата
всичко отдавна е предизвестено
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”
MORSKI написа:Sole написа:Още преди мача с Левски писах ,че трябва да свири задължително чужд съдия на този мач,защото левскарите откакто смениха съдийската комисия ходят навсякъде със съдиите си! При компетентно съдийство реалният разултат от мача е 3:1 за Черно море/ няма да има гол от дузпа за Левски и няма да го има и 2-я гол за Левски,защото щеше да се свири преди това фал за игра с ръка,а за моряците ще има отсъдена дузпа/ и евентуално гол/ за бутане в гръб на Д.Атанасов в нак.поле/ Просто всеки отбор в България,ако не иска да се подиграват с него, трабва да искат чужд съдия за мачовете си с Левски : 7мача - 5 дузпи!/ Едва ли има друг отбор в света,като ПФК "Левски"от град София на който да се свирят толкова измислени дузпи
И с теб не съм съгласен, Дончо преигра! А и левскарите бяха по-добри първото полувреме и добре, че спряха иначе можеше и 3-4 на 0 да завърши... Второто нещата бяха съвсем други, но и реално ние не играхме почти нищо- 2 ни гол беше на късмет! Дай да сме малко по- реални в мненията си! Може да не ми се нрави хич Левски, но определено сега са по-добри от нас... И дузпата не е най-големия проблем! А липсата ан желание у спонсорите за качествен стадион, селекция, треньор и т.н!
Дузпа на Дончо нямаше и това му е грешката , че вместо да се помъчи и да стреля той падна , Морски чак да да са били по добри ,айде няма нужда и въобще не са спирали просто бяха гроги , но пък имаха луд късмет от 2 атаки 2 гола
- messi7
- Контакти:
Егати споровете, егати чудото. Дано се преиграе мача, макар шанса за това да е малък, та да ви е мирна главицата, фенове на Черно море. И стига с тези смяна на комисии, съдии и кво ли не, това е толкова предъвкано вече. Само си чешем езиците, ей така да убиваме времето.
За това в България няма да има скоро качествен футбол, защото не сме единни, веднага се нападаме един друг, гониме играчи като Бербатов( БФС, медии и фенове са виновни за това спецаилност, вината е комплексна).

За това в България няма да има скоро качествен футбол, защото не сме единни, веднага се нападаме един друг, гониме играчи като Бербатов( БФС, медии и фенове са виновни за това спецаилност, вината е комплексна).

Ще да ви се смеят яко от УЕФА ако гледат мача на запис.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
кой къде прочете , че ще сезираме УЕФА , че пусна поредната тъпа тема , УЕФА не се занимава с луда крава .
Преебаха ни в мача с Лесни , нито е за пръв път нито ще е последен , нито пък ние ще сме единствения отбор , който е прецакан от тях чрез съдия нищо ново под слънцето
Преебаха ни в мача с Лесни , нито е за пръв път нито ще е последен , нито пък ние ще сме единствения отбор , който е прецакан от тях чрез съдия нищо ново под слънцето
изчетох цялата тема и се хванах за главата...
Интересно ми е обаче дали найстина някой фен на черно море вярва, че мача ще се преиграе по нареждане на БФС или пък на УЕФА ?
Трябав да сте луди да го вярвате това...
1. УЕФА не се занимава с вътрешните първенства
2. БФС ако беше наредило такова нещо като нищо щеше да "падне" -
3. Формално нарушение на правилника НЯМА съдията е пуска съдийска топка заради втора топка навлязла на терена. Дори да имаше разследване и излушвания - вика се съдията да даде обяснение. Теоритично погледнато дали някой би казал - да збърках - изхвърлете ме от футбола за 1 година (щото за такова нещо като формално нарушение гърмиш) или ще потвърди версията - втора топка- съдийска топка ?
Темата е изчерпана поне според мен...
----
абе бащата на дани георгиев вчера ми спомена, че от тоя сезон играете без премий за отделните мачове, а премия ще има само при 3 то място...
ТИМ нещо правят скатаване май, а?
Интересно ми е обаче дали найстина някой фен на черно море вярва, че мача ще се преиграе по нареждане на БФС или пък на УЕФА ?
1. УЕФА не се занимава с вътрешните първенства
2. БФС ако беше наредило такова нещо като нищо щеше да "падне" -
3. Формално нарушение на правилника НЯМА съдията е пуска съдийска топка заради втора топка навлязла на терена. Дори да имаше разследване и излушвания - вика се съдията да даде обяснение. Теоритично погледнато дали някой би казал - да збърках - изхвърлете ме от футбола за 1 година (щото за такова нещо като формално нарушение гърмиш) или ще потвърди версията - втора топка- съдийска топка ?
Темата е изчерпана поне според мен...
----
абе бащата на дани георгиев вчера ми спомена, че от тоя сезон играете без премий за отделните мачове, а премия ще има само при 3 то място...
ТИМ нещо правят скатаване май, а?
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
rsk написа:МОРСКИ е част от синия октопод и е на заплата при Главния![]()
![]()
[offtopic]