Манчестър Сити - Челси
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: Манчестър Сити - Челси
На кой отбор съм бил фен, само можеш да мечтаеш и за 1/10 от успехите на моя отбор, шмелси.
Ruash Имам предвид , че много играчи са контузени , не друго. No offence.
Манчини има само трима здрави защитници - Пабло Сабалета, Венсан Компани и Коло Туре
Последна промяна от zaqwsxd на 24 сеп 2010 13:07, променено общо 1 път.
Кои са тия многото контузени че тия кавали имат 2 контузий за целия сезон, което е основната причина и за предния им късметлийски сезон, ся имат Лампард и Плъха контузени, пак 2-ма.
Бе както казва поговорка: и нека по-добрият победи!
Аз утре ще пиша по темата,взех си много бира на промоция от известен магазин и утре глей'те к'во ста'а!
Аз утре ще пиша по темата,взех си много бира на промоция от известен магазин и утре глей'те к'во ста'а!

Преди началото на шампионата мнозина отписваха Челси като застаряващ отбор, който не бил взел никакви нови футболисти. Тогава ги предупредих да не бързат да отписват сините от Лондон от сметките.
Сега, след 5 впечатляващи победи Челси е на върха ! Загубата за картонената купа от Нюкясъл с дълбоките резерви на тима е по-скоро за тотото ....

Челси обаче ще загуби първият си мач срещу силен противник - Манчестър Сити !
Тогава пак всички ще започнат да ги отписват, а те ще мачкат наред и ще станат шампиони на Англия отново !
Това е моята скромна прогноза ....

[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
- Sofiazapadultrasa
- Контакти:
ruash написа:Да вземеш 4 гола от Нюкясъл за 90минути? Не ми се струва сериозно да обсъждаме коя защита е по-слаба!
Еми срещу Нюкясъл играха Брума,Вaн Аанхолт и Ферейра отдясно.....т.е няма да има нищо общо със защитата която ще излязат срещу Сити......Единственото което ме притеснява това е липсата на Лампард
Трудна победа с 1-2 !!!
- Sofiazapadultrasa
- Контакти:
daredevil написа:На кой отбор съм бил фен, само можеш да мечтаеш и за 1/10 от успехите на моя отбор, шмелси.
Това с успехите е много изтъркано....всеки отбор започва от някъде Челси вече почна да пише история !!!
- bekono
- Контакти:
Труден успех за Челси - 2:3
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg]

- Leooo
- Контакти:
Никакъв шанс за победа на Челси , най-вероятно 3 - 1 за Ман Сити

[center]
[/center]

В момента Челси ще бие всеки в ПЛ.МЮ,които се напъват в момента са дртпнали назад в срсвнение с миналия сезон.Сър Алекс некам пак се надява,че шампионата ще се решава след февруари.Сега се появи нов конкурент на челси,а именно арсенал.Бербо и компания ще дишат прах както и всички останали.