ЮВЕНТУС - ПАЛЕРМО 4 Кръг - 23.09 - 21.45ч

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Re: ЮВЕНТУС - ПАЛЕРМО 4 Кръг - 23.09 - 21.45ч

Мнениеот Middlesbrough » 24 сеп 2010 01:47

Гледах мача с един мой авер и той луд фен на Ювето , просто трагедия , нз как не се напихме от мъка , Киелини и Бонучи добре оптимист съм за тях млади са трябва да се обиграят и ще мажат отзад но не става само с тях , бековете ни не стават и за Серия Б , Мота го мислех за надежден , но е пълен фрол , Григера няма да го коментирам Веско Минев е с класи над него , Мелоооо трябва да дадем пари за да го махнем ли кво нз защо още не могат да осъзнаят че нестава за тоя отбор и го налагат , Маркизио направи слаб мач (случва се ... ) в нападение много ялови , Куалиарела няма класата за този отбор той си е за отбори като Наполи и Удинезе хич не ми допада , та трябва много да се работи като цяло един Касано ще ни свърша чудесна работа
forzajuve : викаш тряя ни Пасторе а :Д имахме го в по - добрия му вариант ДИЕГО , ама ти не защитаваш Марота , защитавай го още ;]
Завинаги един от Юве ... очаквам мача в неделя с нетърпение въпреки всичко 21:45 пряко по Филм + , даже викам аз да пусна темата :twisted: :!:

Офтопик:

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 24 сеп 2010 02:17

мача май е на обяд от 12:30 в неделя.Вече по новото правило се излъчва тогава по един мач.А отностно Марота съм категоричен,че има бъдеще в него.Човека си го каза,но няма кой да си преведе,ако не е на бг.Ръководството е избирало между 2-3 звездни трансфери или прочистване на целия отбор и започване от нулата.Е избрали са по- дългия път,защото се опарихме миналата година и по предишната..Да сега наистина сме трагедия на моменти,но Юве е голям отбор и винаги ще се вдигне.Аз съм спокоен най-вече заради новия президент.Единствения който не е успял да вземе Марота тази година е Джеко.Той е бил върха на сладоледа.Но доколкото пишат медиите имаме договорка при опит да продадат Джеко ние сме избор номер 1.Те знаят,че Джеко не е вечен и можеби другото лято ще е наш.Дует Джеко,Пацини си е направо мечта.Амаури и Якуинта са на години и нищо чудно и такива планове да имат.А доколкото знам също от медиите Касано ще е заместник на капитана.Но нищо не става със златна пръчица.Ако се взимат големи звезди,то ще е за откриването догодина на стадиона,като пиар кампания.Целта за съжаление тази година е топ 4,но винаги ще съм оптимист дори за титла докато сметките излизат.Вярвай в Юве и скоро ще дойде и нашия ред.Както казах Калчополи 2,може да има ефекта както беше при Принтер.Всяко зло за добро.Forza Juve
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 24 сеп 2010 02:30

грешка,сори.Мача наистина е вечерта от 21:45.Само Юве
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 24 сеп 2010 08:55

forzajuve написа:За жалост и двете ми опасения се случиха.Получихме първи гол,а Пасторе,без коментар.Дано ръководството се осъзнае бързо и го привлечем.Публиката го изпрати със ръкопляскания при смяната му.Това е сигнал,че такъв играч искат да виждат тифозите.Иначе слаб мач.Вижда се,че още не сме като цяло отбор,а такъв ще станем,като направим поредица от няколко победи.Все още съм оптимист.Имаме задължителен мач със Каляри в неделя и при победа ни трябва малко повече самочуствие.За жалост до 4тири кръга ще е ясно дали имаме сили да се борим за скудетото или поне да се конкурираме.сега е момента да се вдигнем и да направим голямата стъпка към нещо по- голямо.Следващите 4 мача срещаме Милан и Интер и при добри обстоятелства можем и да се събудиме.За мен зимата трябва да вземем Пасторе и един между Пацини и Джеко.Защитата колкото и да взимаме,трябва обиграване.Все пак притежаваме националната двойка защитници.Истината е в средата,че нямаме играч като Пасторе.Диего е друга тема и не е сега момента,че ще ни заболи повече.За мен имаше и грешка при смените,а съдията няма да коментирам.Като видях какви дуспи даде за Интер срещу Бари,а не даде на нас срещу капитана, ми става ясно,че пак всичко ще е в една посока.Дано скоро има развитие около Калчополи 2,защото за мен ще е преломен момент за нашето възраждане.Едно наказание за Интер,ще има същия ефект както при тях.Днес е имало пак заседание около делото и доколкото пише имаме голям шанс и най-ввече да си върнем отнетите титли.А Морати е бил позеленял от напрежение,което говори,че ще има сеч за Интер.Андреа Аниели ще помогне на Юве,но му трябва малко време.Дано е по- скоро.Оптимист съм за бъдещето.Дано със отварянето на новия стадион догодина, започне и възраждането ни.Малко остана.Само Юве

Каквото си надрoбиш,такова ще сърбаш! Стига сте обвинявали нас за Калчополи!!!!
Последна промяна от durex на 24 сеп 2010 12:21, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
federer90
Контакти:

Мнениеот federer90 » 24 сеп 2010 09:40

Пасторе наистина е страхотен.Юве е ясно,че титла няма да вземе,но поне да влязат в ШЛ.

Върни се в “Ювентус”