Milkoy написа:Петков - Митрев/Акалски
Мулдер - Станчев
Милиев - Бензукан
Иванов - ???????????
Минев - Щърков
Грийн - Йовов/Тевия
Гаджев - Огнянов/Балтанов
Младенов - Слори
Жо - Киров
Тасевски - Кривия
Дембеле - Иса
Хора, според мен най-наложително е привличането 4ти централен защитник. Не знам защо, но това сякаш никoй не го забелязва. На всеки пост имаме поне по 2ма играчи, а при контузия + наказание на някои от стоперите ни ще трябва да се разчита на Асен Георгиев, което според мен е рисковано особено в Лига Европа. След продажбата на Топузаков не се направи нищо по въпроса. Според мен има няколко варианта:
- Да се погледне за перспективен млад играч в чужбина (справка Рабех и Бензукан)
- Да се вземе млад и талантлив БГ играч, които да може да поседи сезон - два резерва на сегашните титуляри, докато натрупа класа (пример - Милиев)
- Да се вземе класен играч над 30 години, който да няма претенции, че няма да е титуляр (както беше с Топузаков този сезон).
Доколкото чета Кирил Котев е свободен в момента, което го прави доста добра опция според мен.
Пишете какво мислите.
Схемата ти не е много коректна.Бензукан може да замести както Милиев,така и Иванов.Това прави 3 играча за два поста.Ас.Георгиев може и да е неопитен за Европа,но няма нищо лошо да почне да играе в шампионата.Това прави 3,5 играча за две позиции.Мисля,че е достатъчно засега.Не може да пренаселваме групата,с която работи Ясен.