Черно Море сезира УЕФА!!!
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- Sagittarius
Re: Черно Море сезира УЕФА!!!
До 5-тата минута 7 човека....пахахахаха,абе до 1-вата минута трябваше примерно да водим с 1:0,но гредата ви спаси 
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
tprodanov написа:
Тоя па, какъв срам за Левски бе? Ти имаш ли идея кой е Николай Йорданов бе, и как свири мачове на Левски? Баси хората има, дето не са гледали футбол сигурно...
Тоя съдия изпусна мача тотално, щото до 5тата минута трябваше да сте останали с 7 човека на терена и да се прекрати мача. Баси квиченето, много бързо се забрави най-скандално отменения гол от съвсем скоро.
Баси човек си с очила цвета е ясен
Споко и ние дадохме жертви от мача ни с вас или типично за вас ще ги изкарате ще сами са се контузили.
Двама основни футболисти на „Черно море“ са с контузии след мача с „Левски“ и вчера не тренираха. На Дончо Атанасов му се обадиха старите болки, а Даниел Георгиев е с цицина на главата, след като бе ударен от левскар.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
MORSKI написа:
Ако тази информация е вярна, а не измислица, попитай ръководството. Те ще ти отговорят, но препдолагам, че едва ли Каварна ще тръгне някога съдията да ги подпираКато цяло форумите след такива взривоопасни мачове стват място на коментари, разтягане на локуми, псувни и обиди, така че нищо ново под слънцето...
Не мисля да питам никой, защото ми е все тая.
Хубаво е че схвана примера, но искам да попитам и още нещо в тази връзка. Какъв е критерият за "съдията подпира" и "съдията сбърка"
Като ти е все тая, защо повдигаш темата?
А за критерия за съдията сбърка и подпира е много условно... Да кажем, че за нас зимата съдията сбърка, а за вас ни подпря...
Да кажем, че за шефа на съдиите и за доста от левскарите съдията сега е сбъркал давайки дузпа, но за доста наши фенове ви е подрял... Надявам се да схвана примера![/quote]
А, да си дойдем на думата
"Спорили лъжата и истината, ала нямало свидетели" ... нещо такова се получава след всеки такъв мач
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Повече такив атрезви мнения като твоето и ще може да се води дискусия и няма да има напрежение! Сега бас хващам, че ако група левскари видят фен на Черно Море с фланелка ще искат да го разкъсат(на мен вече ми се случи преди 2 години пред дома ми
) и обратното също ще важи.... И всичко това заради тоновете глупости по форуми, медии и т.н!
- зеленобелия
- Контакти:
Нека да съзират УЕФА не само за този мач.Защо БФС лансира по всякакъв начин Левски? Това да не е фирмен или държавен отбор.Защо всеки мач съперниците им пропищяват от тях и им се свирят измислени дузпи? В УЕФА трябва да знаят какво корумпирано ръководство управлява футбола ни.
ЛЕВСКИ - Черно море(3:2).Изглежда този резултат не се харесва на някои морски хора.Бързо забравиха мача за купата на България в който Левски бяха жестоко ощетени, но нали тогава се свири в тяхна полза и завърши с победа за тях.Защо тогава не пускаха жалби и други тям подобни.Просто в нашето първенство на никой изглежда не може да се угоди.Нали всичко останало ни е наред че продалжаваме да посипваме раната със сол типично в наш стил.
MORSKI написа:Повече такив атрезви мнения като твоето и ще може да се води дискусия и няма да има напрежение! Сега бас хващам, че ако група левскари видят фен на Черно Море с фланелка ще искат да го разкъсат(на мен вече ми се случи преди 2 години пред дома ми) и обратното също ще важи.... И всичко това заради тоновете глупости по форуми, медии и т.н!
[offtopic]Ако хванеш тоя бас, ти гарантирам че ще го загубиш
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
more написа: Баси човек си с очила цвета е ясенсамо вашите ли са наритани и същите като са толкова "лошо" контузени играчи да не ги видим още следващия ви мач.Има хора които са казали футбола е мъжка игра,които не му харесва може да се ориентира да стане балерин или балерина има право на избор
.
Споко и ние дадохме жертви от мача ни с вас или типично за вас ще ги изкарате ще сами са се контузили.
Двама основни футболисти на „Черно море“ са с контузии след мача с „Левски“ и вчера не тренираха. На Дончо Атанасов му се обадиха старите болки, а Даниел Георгиев е с цицина на главата, след като бе ударен от левскар.
Кви очила бе човек? Кое не е реално тук? Кога в последните 20 години сте играли футбол срещу нас? Нали знаеш, че на Герена резултата пак ще е много на нула, както всеки път досега? Нали знаеш, че това е единствения ви начин да вземете нещо от нас - да ритате, да си поливате терена преди мача, да пускате втора топка на терена по време на наши атака.. Щом те кефи и го отдаваш на очила - твоя работа - пожелавам ти все такъв футбол да играете.
-
зелено-бяло
- Контакти:
tprodanov написа:more написа: Баси човек си с очила цвета е ясенсамо вашите ли са наритани и същите като са толкова "лошо" контузени играчи да не ги видим още следващия ви мач.Има хора които са казали футбола е мъжка игра,които не му харесва може да се ориентира да стане балерин или балерина има право на избор
.
Кви очила бе човек? Кое не е реално тук? Кога в последните 20 години сте играли футбол срещу нас? Нали знаеш, че на Герена резултата пак ще е много на нула, както всеки път досега? Нали знаеш, че това е единствения ви начин да вземете нещо от нас - да ритате, да си поливате терена преди мача, да пускате втора топка на терена по време на наши атака.. Щом те кефи и го отдаваш на очила - твоя работа - пожелавам ти все такъв футбол да играете.
За 20 години сме играли ДОСТА футбол срещу ВАС
Ти "нали знаеш" че няма "единствен начин"?Помисли малко за "други начини"!
-
зелено-бяло
- Контакти:
Нали знаеш, че това е единствения ви начин да вземете нещо от нас
==================================================================
Оттук тръгва цялата ви сбъркана логика!
ВСИЧКО Е ВАШЕ?!?!?!
Някой ви го ВЗИМА?!?!
То е незаслужено .....?
==================================================================
Оттук тръгва цялата ви сбъркана логика!